KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ I NEPALSKIEJ Wroc艂aw oferta pracy Bhabindra Gaha Himalaya Restaurant & Bar

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ I NEPALSKIEJ
Wynagrodzenie: do 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i nepalskiej. Utzrymywanie czysto艣ci w kuchni. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 14-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Data publikacji: 2020-06-08
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Bhabindra Gaha Himalaya Restaurant & Bar
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Gajowa 41 a, 50-520 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i nepalskiej. Utzrymywanie czysto艣ci w kuchni. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 14-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 18 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
brutto/godz., oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ I NEPALSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 18 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie: minimum zasadnicze zawodowe ka偶de,sta偶 pracy: miile widziane 3 miesi膮ce na tym stanowisku, znajono艣膰 kuchni indyjskiej i nepalskiej, praca tak偶e w weekendy,przestrzeganie zasad higieny osobistej, punktualno艣膰, dokladno艣膰, sumienno艣膰
Nazwa pracodawcy: Bhabindra Gaha Himalaya Restaurant & Bar
danePracodawcy_nip: 8842711993
danePracodawcy_regon: 369471386
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gajowa 41 a, 50-520 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Gajowa
Numer budynku pracodawcy: 41 a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 30.06.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f063d5a115ef8f2365f5a4421d579424
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Gr贸jec (mazowieckie)
Prace zwi膮zane z dokumentacj膮 budowlan膮 i obiektami budowlanymi
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Szprotawa (lubuskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w tradycyjnej kuchni polskiej.Praca w ramach umowy o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, system jednozmianowy w godz.: 12.00-20.00 od pn. do nd w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
SE'RENATA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-03-15 - Rudzica (艣l膮skie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Sokola (dolno艣l膮skie)
Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy. dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci. przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy.
kontakt przez PUP - 2019-12-11 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury kuchni indyjskiej, sporz膮dzanie zam贸wie艅 w j臋zyku hinduskim oryginalnych art. spo偶ywczych i przypraw bezpo艣rednio z Indii
kontakt przez PUP - 2019-05-06 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2016-03-04 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obs艂uga klienta, do艣wiadczenie min. 6 m-cy, komunikatywno艣膰 i umiej臋tno艣膰 gotowania.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kartuzy (pomorskie)
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej, gruzu艅skiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pilmieni, wereniki, cerapieni, okrioszki, chaczepuri,cevapcici, chaczepuri)wg tradycyjnych receptur , przygotowywanie da艅 z dziczyzny.
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - P艂ock (mazowieckie)
bez skierowania; wymagania pracodawcy: do艣wiadczenie mile widziane, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno -epidemiologicznych; charakterystyka pracy: przygotowywanie posi艂k贸w; miejsce pracy Hotel Sudetia, 艢wierad贸w Zdr贸j ul. Zielona 6; praca dwuzmianowa w godzinach 07.00-15.00 oraz 12.00-20.00, umowa na okres pr贸bny; wynagrodzenie 2600,00 z艂 brutto
Into Of Poland Sp. z o.o. - 2020-09-08 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, przygotowywanie 艣niada艅, przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych, sprz膮tanie swojego miejsca pracy, sprz膮tanie kuchni i zaplecza.
O艣rodek Szkoleniowo - Wypoczynkowy WULPINK Wies艂aw P艂贸cienniczak - 2019-03-28 - Majdy (warmi艅sko-mazurskie)
organizacja pracy na stanowiskach w kuchni restauracyjnej;przygotowanie i obr贸bka da艅 z karty restauracyjnej;monitorowanie i prowadzenie HCCP;remanenty oraz sprawozdania miesi臋czne;projektowanie menu sezonowego w oparcju o tradycj臋 kuchni 偶ydowskiej z uwzglednieniem produktu regionalnego.
MANDRAGORA - 2020-08-12 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywnio艣ci, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adnik贸w spo偶ywczych, wymahane min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia
FHU Ma艂gorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-06-23 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 gor膮cych
Wojskowa Komenda Uzupe艂nie艅 - 2016-05-17 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug recpetury, utrzymywanie porz膮dku w miejscy pracy. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesi膮cu, dyspozycyjno艣膰 caly tydzie艅, w godz. 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy;: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
Andrzej Frymar Partner - 2018-04-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z zawodem.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie posi艂k贸w- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
wsp贸艂praca z dietetykiem; kierowanie zespo艂em i przydzielanie obowi膮zk贸w; gotowanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych w kuchni; porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami, urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w; obs艂uga pieca konwekcyjno-parowegomiejsce wykonania pracy: 94-104 艁贸d藕 ul. Traktorowa 126 oraz na terenie kraju
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, przestrzeganie przepis贸w systemu HACCP.
2 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy we Wroc艂awiu - 2020-05-08 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - 艁owisko (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni domowej
THE ACADEMY OF REGENERATIVE MEDICINE - 2019-03-18 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Szlifowanie element贸w jachru do wyko艅czenia
STARTWORK BOHDAN KRUSHELNYTSKYY - 2020-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)
sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych oraz socjalnych, ci膮g贸w komunikacyjnych
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Znajomo艣膰 kuchni 艣l膮skiej i europejskiej. Dbanie o porz膮dek.
Dom Kultury - Restauracja Konrad Cis - 2017-10-11 - Chorz贸w (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie wskazanych dani od podstaw zgodnie z recepturami , zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, produkcja da艅 m膮cznych wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja t
MAG AGNIESZKA PITIAK - 2020-01-13 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)