KUCHARZ Świeradów-Zdrój oferta pracy Into Of Poland Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: bez skierowania; wymagania pracodawcy: doświadczenie mile widziane, książeczka do celów sanitarno -epidemiologicznych; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; miejsce pracy Hotel Sudetia, Świeradów Zdrój ul. Zielona 6; praca dwuzmianowa w godzinach 07.00-15.00 oraz 12.00-20.00, umowa na okres próbny; wynagrodzenie 2600,00 zł brutto
Data publikacji: 2020-09-08
Lokalizacja: Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: Into Of Poland Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona 6, 59-850 Świeradów-Zdrój, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
bez skierowania; wymagania pracodawcy: doświadczenie mile widziane, książeczka do celów sanitarno -epidemiologicznych; charakterystyka pracy: przygotowywanie posiłków; miejsce pracy Hotel Sudetia, Świeradów Zdrój ul. Zielona 6; praca dwuzmianowa w godzinach 07.00-15.00 oraz 12.00-20.00, umowa na okres próbny; wynagrodzenie 2600,00 zł brutto
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubański
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0210
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świeradów-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.09.2020
Nazwa pracodawcy: Into Of Poland Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 5260301273
danePracodawcy_regon: 006747591
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Adres pracodawcy:
02-342 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Adres strony pracodawcy: www.hotelsudetia.pl
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lwówku Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 08.09.2020
Oferta pracy ważna do: 07.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a3b945112b072cc61097825703752109
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków śniadań obiadów kolacji dla gości
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2018-02-06 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków , wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje.
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE W GDAŃSKU - 2017-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Chojnice (pomorskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-08-31 - Kościerzyna (pomorskie)
Naprawa i remonty maszyn rolniczych, umowa na czas określony, jedna zmiana 7:00-15:00.Kontakt z pracodawcą: 781 725 341 lub serwis (at) tech-trans.pl
TECH-TRANS PIOTR KOWALSKI - 2016-09-15 - Mirków (dolnośląskie)
Obsługa klienta,pomoc przy produkcji
SKLEP "ARKADIUSZ" SP .J. - 2016-02-15 - Sopot (pomorskie)
- przygotowywanie terenu- wysiewanie nasion- sadzenie, przesadzanie, przycinanie roslin- zakładanie trawników- usuwanie chwastów
kontakt przez PUP - 2020-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie projektów ofert i umów w języku rosyjskim, ukraińskim. Przygotowywanie spotkań, wyszukiwanie informacji o potencjalnych kontrahentach handlowych z Rosji i Ukrainy.miejsce pracy w Rzekuniu
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowych produktów.
kontakt przez PUP - 2020-07-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
Pracownik socjalny
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej i Wsparcia Rodziny w Dąbrowie Tarnowskiej - 2017-12-06 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-06-09 - Kowanówko (wielkopolskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Krzeszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zzgodnie ze standardami restauracji, dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności i sprzetu, utrzymanie czystości na stanowisku.
Puby i Restauracje Sp. z o.o. - 2017-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWYANIE POSIŁKÓW, USTALANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Maciejewo (zachodniopomorskie)
usuwanie usterek i awarii, wykonywanie podstawowych prac naprawczych, instalacyjnych, ślusarskich, montażowych i budowlanych
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepisów BHP; przedstawianie serwowanych potraw gościom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wrocław, ul. Jagiełły 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
zamawianie towaru, obróbka surowców i serwowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w pizzerii, przygotowywanie zamówień towarów, przygotowywanie menu, utrzymanie porządku na stanowisku pracy; godziny pracy 12-20
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
- przygotowywanie posiłków,- stosowanie zasad higieny pracy- przestrzeganie standardów restauracji dot. przygotowywania posiłków
DERKSEN POLSKA SP. Z O. O. /PPP Gliwice - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
Zakres obowiązków:Dostarczanie towaru do klientów (samochód firmowy: Fiat Ducato).Stałe trasy w kierunkach warmińsko-mazurskie, pomorskie, zachodnio-pomorskie.Rodzaj umowy:Umowa o pracęWymiar etatu: pełny etat - praca od poniedziałku do piątku
PHU "PRYMUS" Zygmunt Grygorczuk - 2017-04-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybórnaczyń do podawania dań, nadzór nad jakością, nadzorowanie świeżości składników, ustalanie wzorów wydawanych potraw. Znajomość zasad dotyczących żywienia , dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni
Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz - 2017-10-02 - Wiewiórczyn (łódzkie)
.
P.P.U.H. "DIANA" Halina i Antonii Tężyccy - 2016-05-25 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
ZESPÓŁ HOTELARSKO GASTRONOMICZNY "PIAST" DANUTA MAZGAJ - 2018-01-31 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw pod kartę, przygotowywanie bufetów ciepłych
POZIOM 511 Sp. z o.o. - 2019-04-16 - Podzamcze (śląskie)
PRACOWNIK PRODUKCJI
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "ZACZYK" ZACZYK JACEK - 2017-09-26 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, zamawianie produktów
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-07-04 - Stary Gierałtów (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni dalekowschodniej i japońskiej z wykorzystaniem przyrządów kucharskich obowiązujących w tamtych kuchniach.Prezentacja wykonywanych dań, kontakt z klientem zagranicznym.
PPU JERMAK BOGUMIŁA JERMAKÓW - 2018-04-26 - Gudowo (zachodniopomorskie)