KUCHARZ Zduńska Wola oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowych produktów.
Data publikacji: 2020-07-07
Lokalizacja: Zduńska Wola (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowych produktów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zduńskowolski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1019
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
-znajmość oryginalnych receptur kuchni wietnamskiej-praca w godzinach 10:00-22:00
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7252006508
danePracodawcy_regon: 386318970
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Adres pracodawcy:
Getta Żydowskiego 4, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: zduńskowolski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1019
Gmina pracodawcy: Zduńska Wola
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zduńska Wola
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0976675
Ulica pracodawcy: Getta Żydowskiego
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 07.07.2020
Oferta pracy ważna do: 27.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7da44eb5c4dd805358987e72f3b6d692
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tczew (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca na magazynie wysokiego składowania ( branża samochodowa i elektronarzedzia).Miejsce pracy: bielany Wrocławskie ul. Magazynowa 3 Kontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny lub e-mail. Oferta znajduje się w sali: D
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
Dorota Gębicka (RYBA FRYTA) - 2018-10-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i owoców, pobieranie produktów z magazynu, przestrzeganie receptur, dbanie o porządek, przestrzeganie przepisów ppoż, nadzór nad pracą pomocy kuchennej.
CATERMED S.A. - 2016-06-21 - Suwałki (podlaskie)
Praca w kuchni
Z.P.H.U. "GAMA" Anetta Marynowska (Zajazd Zielona Gęś) - 2018-09-06 - Przytoczna (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie potraw
FIRMA GASTRONOMICZNA TOMASZ LORKOWSKI, KAROL KASPROWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2020-09-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, oraz obsługa klienta
MM Kmieć Marcin Kmieć - 2016-05-18 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie i sprzedaż dań małej gastronomii
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-07-28 - Konin (wielkopolskie)
- tworzenie sieci komputerowych i obsługa urządzeń sieciowych -montaż/serwis i instalacja komputerów - monitoring oraz utrzymanieciągłości działania komputerów w sieci komputerowej, - pomoc w obsłudzeprogramów księgowych (aktualizacje , instalacje), - kontrola archiwizacji.
OPTI - NET SYSTEM Sp. z o.o. - 2019-01-03 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19.00, również w weekendy. Wymagane 6 miesięcy doświadczenia zawodowego. Wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2017-02-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2018-09-28 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy, sałatek, sosów
P.H.U. "AMIGO" Marian Mietełka - 2017-07-31 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie dań i sprzedaż
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-04-04 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-12-03 - Szczawnica (małopolskie)
•Uczestnictwo w planowaniu posiłków i właściwe ich przyrządzanie•Codzienne pobieranie produktów z magazynu do sporządzenia posiłków wg norm IŻiŻ•Dbanie o najwyższą jakość estetykę i smak posiłków•Odpowiednie zabezpieczanie produktów przed obróbką wstępna i właściwa ich obróbka•Porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach•Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,•Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno – sanitarnych i przepisów BHP, p.poż •Zgłaszanie kierownikowi ds. gospodarczych wszystkich usterek i nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia i bezpieczeństwa
DOM UFNEJ STAROŚCI - 2020-02-06 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-07-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez OHP - 2018-01-12 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-03-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Gorlice (małopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń hotelowych i pozostałych pomieszczeń znajdujących się w obiekcie, odkurzanie podłóg w pomieszczeniach. Scieranie kurzu z mebli, parapetów, sprzętów i urządzeń, utrzymywanie w czystości pomieszczeń higieniczno-sanitarnych oraz toalet z umywalkami między innymi poprzez dbałość o ogólny wygląd pomieszczeń oraz mycie posadzek i ścian, mycie i dezynfekcja urządzeń sanitarnych i armatury. Wyposażanie pomieszczeń sanitarnych w niezbędne środki higieny, usuwanie zgromadzonych odpadków i opróżnianie koszy na śmieci, okresowe mycie okien, używanie narzędzi i środków czystości (myjących i dezynfekujących) zgodnie z ich przeznaczeniem oraz sposobem stosowania.Godziny pracy 8:00 - 05:30Wymiar czasu pracy: około 168 godzinumowa zlecenie: do 18 miesięcyoferta pracy tymczasowej
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Transport towarów niebezpiecznych w UE oraz w Rosji
NESKO Iwona Dzięcioł - 2016-12-30 - Marki (mazowieckie)
Montaż podzespołów z elementów i materiałów oraz wyrobów z podzespołów i zespołów. Prace na dokumentacji techniczno-produkcyjnej. Badanie parametrów zmontowanych podzespołów. Przeglądy techniczne i naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne. Prowadzenie zapisów w książkach przeglądów i napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych.. Miejsce pracy Warszawa-Ursus. Praca na cały etat lub pół
CTL-CENTRUM TECHNIKI LASEROWEJ-LASERINSTRUMENTS SP. Z O.O. - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań/posiłków - żywienie zbiorowe oraz karta menu).
Sanatorium Uzdrowiskowe ZDROWIE - 2019-05-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Staż dla osób do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)