KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Gliwice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2020-12-03
Lokalizacja: Gliwice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gliwice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gliwice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2466
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.12.2020
Data zako艅czenia pracy: 10.12.2023
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6312678502
danePracodawcy_regon: 369563600
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Pl. Inwalid贸w Wojennych 12, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Osobiste zg艂oszenie w CAZ Gliwice
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2466
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0940000
Ulica pracodawcy: Pl. Inwalid贸w Wojennych
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 03.12.2020
Oferta pracy wa偶na do: 10.12.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.12.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5a7dafb8a0d99f1519b4748289839d45
Podobne oferty pracy
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas okre艣lony (3 lata), praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym 10:00-22:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.
Restauracja "VENA sezonowa" Maciej Zawojski - 2016-07-22 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 w/g receptur
KUPIECKO-WYTW脫RCZA SP脫艁DZIELNIA PRACY "SPO艁EM" - 2018-04-14 - Malbork (pomorskie)
Zapoznanie si臋 z przepisami
i regulaminem organizacyjnym
pracy.Planowanie, rozliczanie.Przechowywanie 偶ywno艣ci.Przygotowywanie p贸艂produkt贸w
i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych.Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w.Dekorowanie potraw.Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅
gastronomicznych. Utrzymanie czysto艣ci naczy艅,
narz臋dzi i sprz臋tu w kuchni i na
swoim stanowisku pracy.
SEJA SEBASTIAN JANECZEK - 2019-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
"SANATORIA DOLNO艢L膭SKIE"SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-19 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w od produktu do gotowej potrawy, pieczenie ciast.
DOM OPIEKI POD KLONAMI DRZAZGA MA艁GORZATA - 2018-01-19 - Transb贸r (mazowieckie)
Dbanie o ekspozycj臋 towar贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga stoiska mi臋snego, dbanie o porz膮dek na sali, nawi膮zywanie pozytywnej relacji z klientami
"Dino Polska" S.A. - 2019-02-11 - Jaraczewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂贸w wega艅skich, wegetaria艅skich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE ZNAJOMO艢膯 KUCHNI WEGA艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZK艁AD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
zapoznanie si臋 z zasadami funkcjonowania 偶ywienia zbiorowego; udzia艂 w sporz膮dzaniu r贸偶nego rodzaju potraw, ciasta , napoj贸w i deser贸w zastosowaniu narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 na wyposa偶eniu tut. plac贸wki; obliczanie warto艣ci od偶ywczych i energetycznych potraw, pobieranie produkt贸w i surowc贸w do gotowania i pieczenia; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej oraz potraw na imprezy okoliczno艣ciowe; mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego;
kontakt przez PUP - 2020-11-10 - Klimk贸wka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 kuchni. R贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Podlesie (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PHU Ma艂gorzata Osuchowska - 2016-04-19 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porzdek, kontrola stan贸w magazynowych, tworzenie nowych da艅, dbanie o wizerunek restauracji
kontakt przez PUP - 2020-08-17 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie obiad贸w, pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Skomielna Bia艂a (ma艂opolskie)
Obs艂uga tokarki i wytaczarki, czytanie rysunku technicznego.
PROTOMEX Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Produkcyjne Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, obs艂uga pieca Tandoor, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie karty menu
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw g艂贸wnie kuchni polskiej-tradycyjnej.
NIEBO W G臉BIE ANNA TR膭BSKA - 2017-11-13 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2018-12-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
- segregowanie dokument贸w pod wzg臋dem ich rodzaju:- sprawdzanie dokument贸w pod wzgl臋dem formalno-rachunkowym, -przygotowywanie dokument贸w do zap艂aty za dostawy i us艂ugi wynikaj膮ce z zatwierdzonych dowod贸w ksi臋gowych, - -uzgadnienie sald z dostawcami i odbiorcami;- wprowadzanie do systemu finansowo-ksi臋gowego zadekretowanych dokument贸w; - kompletowanie dowod贸w ksi臋gowych stanowiacych podstaw臋 wystawienia dokument贸w koryguj膮cych; - przygotowanie korespondencji z kontrahentami, urz臋dami i bankami; - wype艂nienie formularzy podatkowych i sporz膮dzanie zestawi艅 finansowych na podstawie zapis贸w ksi臋gowych; - archiwizowanie dowod贸w ksi臋gowych; - organizowanie stanowiska pracy z uwzgl臋dnieniem zasad BHP i ochrony ppo偶., ochrony 艣rodowiska i ergonomii.
Stammar Prim S.C. - 2019-05-06 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad kuchni indyjskiej, pakista艅skiej, nadzorowanie prac m艂odszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zam贸wien towaru i oryginalnych art. spo偶ywczych sprowadzanych bezpo艣rednio z Indii i Pakistanu
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HURTOWNIA FARMACEUTYCZNA - FARMED - 2019-05-23 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni japo艅skiej.
STREFA RUCHU KSI膭呕ENICE 艢LEDZI艃SKI SP脫艁KA JAWNA - 2020-02-20 - Ksi膮偶enice (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Bar Pulpet - 2017-12-07 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiemmile widziane do艣wiadczenie oraz szko艂a uko艅czona w zawodzie
bar& restaurant "Oaza" "Weranda Cafe" Marzena 呕elazek - 2019-04-01 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Kontakt z Pracodawc膮 - osobi艣cie, CV w siedzibie firmy, telefonicznie pod numerem 515 152 351
WYCZAWSKI W艁ADYS艁AW - FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HETMAN" - 2016-10-21 - Jaros艂aw (podkarpackie)
OBS艁UGA MASZYN POLIGRAFICZNYCH, ZAPOZNANIE SI臉 Z OPISEM ZLECENIA PRZED ROZPOCZ臉CIEM JEGO REALIZCJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MIN. ZAWODOWE TECHNICZNE, OBS艁UGA MASZYN: FALCERKA, SK艁ADRKO-SKLEJARKa DO OPRAWY, GILOTYNA, MASZYNY DRUKUJ膭CE, MIN. 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Produkcja betonu, element贸w betonowych
F.D.I. DORFA SP.J. - 2018-08-17 - Wola Sucho偶ebrska (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, kuchni japo艅skiej, azjatyckiej.
Sushi-Ko Mariola Nowogrodzka - 2020-05-27 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga klient贸w, kontakt z chi艅skim zarz膮dem Sp贸艂ki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w j臋zyku chi艅skim i polskim, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i sterylno艣膰 kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (艣l膮skie)