KUCHARZ Książenice oferta pracy STREFA RUCHU KSIĄŻENICE ŚLEDZIŃSKI SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 150 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej.
Data publikacji: 2020-02-20
Lokalizacja: Książenice (mazowieckie)
Pracodawca: STREFA RUCHU KSIĄŻENICE ŚLEDZIŃSKI SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Młodości 6, 05-825 Książenice, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 150 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Książenice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grodziski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grodzisk Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 150 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość systemu HACCP.
Nazwa pracodawcy:
STREFA RUCHU KSIĄŻENICE ŚLEDZIŃSKI SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Młodości 6, 05-825 Książenice, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Książenice
Ulica pracodawcy: Młodości
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.02.2020
Oferta pracy ważna do: 19.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4c3e037575a92f10a1978aff45db968c
Podobne oferty pracy
- Zaopatrzenie na potrzeby przeprowadzanych prac remontowych lub awaryjnych. Przewóz osób.- Godziny pracy: 8:00-16:00. - Miejsce pracy: teren woj. śląskiego.
ŚLĄSKI RYNEK HURTOWY OBROKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-11-07 - Katowice (śląskie)
Pomoc w przygotowaniu dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Bochnia (małopolskie)
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej oraz będzie brała udział w kreowaniu karty menu. Praca w godz.: 4-24.
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-26 - Gniew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O JAKOŚĆ I CZYSTOŚĆ NA KAŻDYM ETAPIE PRODUKCJI. PRZESTRZEGANIE ZASAD, PROCEDUR I STANDARDÓW
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-02 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce - 2018-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
przygotowywanie dań cateringu dietetycznego Maczfit
Maczfit Foods Sp. z o.o. - 2019-09-19 - Szymanów (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2020-02-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
realizacja zamówień, przygotowanie półproduktów, dbałośc w miejscu pracy
Wzgórze Smaków Usługi Gastronomiczne - Izabella Wojtkowiak - 2016-09-05 - Puszczykowo (wielkopolskie)
GOTOWANIE, PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAIŃSKIEJ.USTALANIE MENU.praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Opole (opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Zambrów (podlaskie)
Do uzgodnienia
BARBARA GRZEBIEŃ HOTEL POD TRZEMA RÓŻAMI - 2019-10-02 - Sanok (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure, henna, depilacja
GAŁĄZKA OLIWNA - Cecylia Gałązka - 2016-12-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przyrządzanie pizzy
PIZZERIA "ZIELONA" S.C. WOJCIECH CHORZĘPA, KRYSTYNA JAWOR W ŁAŃCUCIE - 2016-05-11 - Łańcut (podkarpackie)
ZBIÓRKA SZTUK PADŁYCH TRZODY I BYDŁA PRACA NA TERENIE WOJEWÓDZTWA LUBUSKIEGO I CZĘŚCIOWO DOLNOŚLĄSKIEGO
ZAKŁAD ROLNICZO - PRZEMYSŁOWY "FARMUTIL HS" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-11-10 - Prusice (dolnośląskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Siedlce (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje o wysokim standardzie).
DIM HOTEL ŁÓDŹ Sp. z o. o. - 2016-02-22 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie potraw zgodnie z menu, recepturami,- obsługa klienta, kasy fiskalnej,- utrzymywanie miejsca pracy w należytym porządku,- przygotowywanie półproduktówStaż odbywać się będzie w dzielnicy: Śródmieście
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sprzedaż artykułów lakierniczych, budowa partnerskich relacji z klientami, nawiązywanie i utrzymywanie relacji z klientami, raportowanie wyników
RMS CHEMICAL S.C. Radosław Skrzypczak, Marcin Skrzypczak - 2016-11-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu, estetyczne podawanie potraw
IRENA STEBLECKA - 2019-09-12 - Cieszków (dolnośląskie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Brodła (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób starszych
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Kościeliska (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Żarki (śląskie)
praca z dziećmi, realizowanie podstawy programowej
kontakt przez PUP - 2015-09-10 - Kobyłka (mazowieckie)
produkcja posiłków: pierogi, nalesniki, gołąbki; obsługa maszyn niezbednych w procesie produkcji; praca w Opolu na ul. Niemodlińskiej oraz na ul. Kołłątaja
Bar PIEROŻEK - 2017-08-25 - Opole (opolskie)
według zawodu
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2017-05-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
IFRI Rabah Abizar - 2019-11-19 - Milanówek (mazowieckie)