KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie, dekorowanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej; dbanie o czystości w miejscu pracy.
Data publikacji: 2020-01-28
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie, dekorowanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej; dbanie o czystości w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10:00-00:00, również w weekendy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2020
Data zakończenia pracy: 01.03.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia hinduska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie podstawowe; rok doświadczenia zawodowego; znajomość kuchni hinduskiej. Obowiązki: przygotowywanie, dekorowanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni hinduskiej; dbanie o czystości w miejscu pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.01.2020
Oferta pracy ważna do: 11.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f54d57b0829ad92cf44707791731d460
Podobne oferty pracy
Sporządzanie potraw , dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
praca na kuchni, mycie naczyń, pomoc przy sporządzaniu potraw, sprzątanie stanowiska i kuchni
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-03-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-10 - Gliwice (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Łyse (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw mięsnych, rybnych, wegetariańskich, sałatek, surówek i zup.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Bieżuń (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowania i sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Żyrardów (mazowieckie)
Praca w kuchni, obsługa klienta. Wymagane doświadczenie 3 lata, znajomość branży gastronomicznej i handlu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
obsługa kelnerska
KRAKOWSKI KLUB KAJAKOWY - 2017-10-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw - kuchnia staropolska
SYLWIA LASEK - 2016-05-16 - Stargard (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłkówzamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wisła (śląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 zł / 1 h netto + premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-05-08 - Tczew (pomorskie)
- sprzedaż maszyn i części rolniczych na powierzonym terenie powiatu łomżyńskiego; - utrzymywanie pozytywnych relacji z obecnymi klientami i aktywne pozyskiwanie nowych; - realizowanie polityki firmy w zakresie sprzedaży maszyn rolniczych.
Moto-Agro Jacek Błoch Dariusz Dziuba Spółka Jawna - 2016-03-15 - Łomża (podlaskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Sanok (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
TOM-AS GROTA ANDRZEJ SIKORSKI - 2018-07-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków od produktu oraz serwowanie dań ciepłych
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni tureckiej lachnacun, kebab, mussaka. Umowa zlecenie, 40 g. tygodniowo, praca w godz. 8:00-16:00 lub 12:00-20:00.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko, tradycyjna kuchnia polska
GLOBNET Artur Cichecki - 2017-07-25 - Białystok (podlaskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
ODBIÓR ODPADÓW MEDYCZNYCH SAMOCHODEM MERCEDES SPRINTER
EMKA S.A. - 2017-09-04 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Niekłań Wielki (świętokrzyskie)
przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów; przygotowywania dań na przyjęcia okolicznościowe; obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-04-08 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie standardów przygotowywania produktów
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Stary Chrząstów (łódzkie)
Kucharz
ALBAX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Dbanie o gospodarke magazynowaą.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Bodzentyn (świętokrzyskie)
Kucharz
Hotel TARNOVIA S.A. - 2018-12-03 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowwanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Płock (mazowieckie)
sprzątanie biur, mycie okien
"POZIOM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-24 - Ruda Śląska (śląskie)