KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań wg. receptur kuchni chińskiej- konieczna znajomość receptur kuchni chińskiej
Data publikacji: 2018-06-15
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań wg. receptur kuchni chińskiej- konieczna znajomość receptur kuchni chińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
konieczna umiejętność przygotowywania dań wg. oryginalnych receptur kuchni chińskiej i z użyciem oryginalnych przypraw kuchni chińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.06.2018
Oferta pracy ważna do: 29.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 15.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
SAVONA Krzysztof Sawicki - 2017-02-14 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
zgodnie z charaktrystyką pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Karminek (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań i dań garmażeryjnych.
Przedsiębiorstwo Handlowe LUZAM Wójtowicz Lucjan - 2016-09-14 - Zamość (lubelskie)
Praca w kuchani.Od poniedziałku do piatku w godzinach 9:00-17 :00
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-03-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
realizacja celów sprzedażowych, pozyskiwanieklientów, obsługa klientów na powierzonym ternie, sporządzanie ofert,dbanie o wizerunek i portfolio firmy w punktach sprzedaży, raportowaniebieżących wyników, pomiary okien u klienta, praca w godz. 9-17.
KAPICA Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-11-09 - Opole (opolskie)
Ustalanie menu zgodnie z wymogami żywienia zbiorowego w szkołach. Ustalanie zapotrzebowania na zakupy.Zapoznanie się z zasadami prawidłowego żywienia HUCP oraz ich stosowania w pracy.Nazywanie występujących w żywności składników alergicznych.Obróbka wstępna warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków.Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Biała-Parcela (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-02-16 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Organizowanie pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków według receptur;Miejsce pracy: Wrocław, ul. Traugutta 54, Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty lub telefoniczny 71 34 333 10sala G
Zakład Opiekuńczo-Leczniczy dla Dorosłych - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagania: ukończone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczająca znajomość języka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-04-17 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
Przyjęcie oraz rozładunek towaru.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw, opracowanie menu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-01-29 - Rybnik (śląskie)
Dobieranie fryzur, wykonywanie zabiegów fryzjerskich
Zakład Fryzjerski Sandra i Patryk - KUDYK Mariusz - 2016-09-14 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej według tradycyjnych receptur. Dbanie o przepisy BHP i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg ustalonych procedurDbanie o porządek w miejscu pracyPrzygotowywanie półproduktów do obróbkiPrzyjmowanie dostaw żywności
kontakt przez OHP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2015-12-07 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2017-05-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2016-02-02 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelu z menu i na zamówienia indywidualne.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-10-24 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie dań i potraw, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, kreatywność i zaangażowanie
EUROTURYSTA Sp. z o.o. Pokrzywna 75 - 2016-04-19 - Pokrzywna (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska pracy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA STEFAN MADYDA - 2016-11-15 - Mników (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego w Kościanie - 2018-08-21 - Kościan (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
Marbet PPHU, Maria Grzesiakowska - 2016-08-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz pozostałych posiłków zgodnie z aktualnym menu.
Wojciech Jakowenko - 2015-12-02 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków cateringowych oraz do konsumpcji na miejscu.
F.H.U Karczma Przywidzka Michał Jasiński - 2018-01-23 - Przywidz (pomorskie)