KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Zelów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań bengalskich zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw kuchni bengalskiej. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Data publikacji: 2020-05-13
Lokalizacja: Zelów (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zelów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań bengalskich zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw kuchni bengalskiej. Utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 9-17
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zelów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bełchatowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1001
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE NA DANYM STANOWISKU PRACY (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 7)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość kuchni bengalskiej, posługiwanie się narzędziami kuchennymi, samodzielność
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5223169129
danePracodawcy_regon: 38449513600000
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Adres pracodawcy:
Żeromskiego 21/21, 97-425 Zelów, powiat: bełchatowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: bełchatowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1001
Gmina pracodawcy: Zelów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zelów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0968664
Ulica pracodawcy: Żeromskiego
Numer budynku pracodawcy: 21
danePracodawcy_nrLokalu: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bełchatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.05.2020
Data dodania oferty pracy: 13.05.2020
Oferta pracy ważna do: 29.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3733e7ee100ce66fce8fb1b8d5efeee
Podobne oferty pracy
przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem, sprzątanie stanowiska pracy,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-05-18 - Wołomin (mazowieckie)
- proste prace produkcyjne, - podstawowa obsługa maszyn i urządzeńprodukcyjnych - kontrola jakości wyrobu - pakowanie wyrobu gotowego -wykonywanie prac manualnych przy linii produkcyjnej. Praca na dwie zmiany: 6-14 / 14-22
HONGBO CLEAN ENERGY EUROPE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-14 - Opole (opolskie)
- pranie bielizny pościelowej wychowanków- sprzątanie pomieszczeń biurowych i innych w MOW
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr. 4 - 2020-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Krapkowice (opolskie)
krojenie kebaba, przygotowywanie potraw, sałatek i surówek
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw różnego rodzaju.praca w trybie dwuzmianowym: 06:00-15:00, 15:00-00:00, praca w godziny nocne.Kontakt z pracodawcą: K.KALININA (at) EASY-VISA.PL lub 505 090 833
Ultra Tango Krzysztof Łebski - 2020-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie dań s kartysporządzanie dań na wesela i imprezy okolicznościowe
PHU DAREX Dariusz Gajewski - 2017-06-12 - Grodków (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2020-07-09 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia polska, umiejetność pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (małopolskie)
przyrządzanie kebaba, surówek, praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-24.00
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie porządku oraz przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i zastosowanie ich w przygotowywane potrawy, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi.
EKWOS Piotr Parasiewicz - 2016-12-21 - Grębiszew (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, zamówienia towarów
"DUSE" TOMASZ DUDARONEK, PIOTR SEKUŁA SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-09 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, udział w wydawaniu posiłków.
Eurest Poland Spółka z. o.o. - 2015-12-14 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla grup sportowych, wydawanie posiłków w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Górki Wielkie (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, DBANIE O ESTETYKĘ POTRAW, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY ,
kontakt przez OHP - 2018-08-28 - Pietrzyków (lubuskie)
.
kontakt przez PUP - 2020-06-09 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2019-09-06 - Trzebnica (dolnośląskie)
wg zakresu obowiązku
Bartłomiej Myzyk, Tomasz Wnuk Lipiński spółka cywilna - 2018-04-07 - Przechlewo (pomorskie)
Przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2020-08-03 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sprzedawca- doradca klienta oferta realizowana w ramach RPO.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie śniadań , posiłków obiadowych
PUH Korzon Wojciech Korzeniowski - 2020-06-05 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przyrządzanie i wydawanie posiłków
Gubałówka Jasińska Zofia - 2017-09-12 - Pabianice (łódzkie)
przygotowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych potraw , utrzymywanie w nalezytej czystości sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
BAR CLASSIC GRAŻYNA OSIEWICZ WITRAMOWO - 2019-09-09 - Witramowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
• wpisywanie danych do systemu związanego z legalizacją zatrudnienia;• archiwizacja dokumentów;• segregowanie bieżącej dokumentacji do układu dokumentów.
WIELKOPOLSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
praca jako specjalista do spraw kadr
AP-1 Arkadiusz Jankowski - 2018-01-23 - Poznań (wielkopolskie)
Planowanie, przygotowanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, pieca konwekcyjnego
POLITECHNIKA WARSZAWSKA - 2017-01-13 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni, współpraca z dietetykiem w zakresie ustalanego menu,
Sanatoria Dolnośląskie Spółka z o.o. - 2019-08-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków; Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, produktów i wyrobów gotowych; Sporządzanie potraw polskich; Przestrzeganie przepisów bhp i ppoż
MAESTRO Bator, Knop S.C. - 2018-08-09 - Oława (dolnośląskie)