KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 700 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Data publikacji: 2020-09-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7251871888
danePracodawcy_regon: 473209647
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.09.2020
Data dodania oferty pracy: 28.09.2020
Oferta pracy ważna do: 12.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?da4d0869e573cc56876151734f4726d4
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie kebaba. Praca na 1/2 etatu (w godz. 12-20).
Ardolino Anna PIZZERIA BELLA NAPOLI - 2017-10-02 - Dąbrówka (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Osowiec (podlaskie)
praca w pierogarni
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2018-07-24 - Lubin (dolnośląskie)
-
Hotel Browar Kościerzyna Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-29 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze, dbanie o czystość i higienę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Łódź (łódzkie)
sporządzanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obsługa klienta, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
Wykonywanie posiłków typu sushi, dowóz zamówień, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Przygotowywanie dań na bufet i dań restauracyjnych w nowym obiekcie OLYMP IV. Praca w godz. 10-22, również w soboty i niedziele.
F&B Tomasz Waściński - 2021-05-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.- Wynagrodzenie: 13,70 zł/brutto. Praca na umowę zlecenie do 31.12.2019 r. Zlecenie wykonywane min. 90 godzin miesięcznie.- Zlecenie będzie wykonywane w godzinach: 7:30-16:00 + soboty, niedziele. Wymagana znajomość potraw kuchni ukraińskiej. Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porządkowe, przygotowywanie jadłospisów. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zawód wyuczony kucharz, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Mysłowice (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Witaszyce (wielkopolskie)
Gotowanie, opracowanie potraw chińskich i wietnamskich, zamawianie towarów z hurtowni orientalnej.
L.H.L THAI LE HOANG - 2020-04-14 - Żary (lubuskie)
Gotowanie potraw ciepłych, dbanie o właściwy stan urządzeń kuchennych. Dźwiganie do 30 kg.
kontakt przez PUP - 2021-04-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
HENRI VAN DOOIJEWEERT - DI DORA - 2018-08-22 - Olszanka (podlaskie)
Przygotpwywanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 6.00-14.00. Zatrudnienie na okres usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
Zespół Szkół Rolniczych w Grzybnie - 2019-02-21 - Grzybno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw. Kontakt tel. 603 962 966
Marcin Madetko ul. Sandomierska 290 25-330 Kielce - 2017-08-18 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Zgodne ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia brutto: 1850 zł
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, w tym kuchni ukraińskiej.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2016-04-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca w Ustroniu Morskim w godz. 7-15 również w soboty i niedziele.
GRAND KAPITAN MEDI-SPA MICHAŁ ŻYTKI - 2021-06-10 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, pełny etat, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-18, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt z pracodawcą osobisty Andrychów, ul. Włókniarzy 16.
CATERING MIGDAŁEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-13 - Andrychów (małopolskie)
ROZBIÓR MIĘSA, WYKRAWANIE ELEMENTÓW NA MIĘSA DROBNE, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, MIĘSNYCH I WĘDLINIARSKICHWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE (MILE WIDZIANE OSOBY DOJRZAŁE, MŁODE PO SZKOLE), ODPOWIEDZIALNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY ZESPOŁOWEJ, CHĘĆ DO PRACYMIEJSCE PRACY: HIPERMARKET Bi1 UL. KU SŁOŃCU 67 71-041 SZCZECINDODATKOWE INFORMACJE: DODATKOWA OPIEKA ZDROWOTNA DLA PRACOWNIKÓW I ICH RODZIN, DOFINANSOWANIE DO URLOPU, KARTY PODARUNKOWE NA ŚWIĘTA, PACZKI DLA DZIECI, KARTY SPORTOWO-REKREACYJNEMOŻLIWOŚĆ UZYSKANIA PREMII KWARTALNEJ
RELLA INVESTMENTS SP. Z O.O. - 2018-11-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-01-22 - Starachowice (świętokrzyskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi maszyn i urządzeń, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ.
kontakt przez PUP - 2020-11-26 - Wierzbna (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW I NAPOJI Z ZASTOSOWANIEM ODPOWIEDNICH MASZYN I URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH
DOLCE VITA KRZYSZTOF MISIURA - 2019-11-15 - Wojcieszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy- Sanatorium Albatros- Krynica Morska
Przedsiębiorstwo Handlowo Turystyczne LEMAX - TOUR Sp. z o.o. - 2020-09-01 - Krynica Morska (pomorskie)
- umiejętność sporządzania posiłków zgodnie z dokumentacją i zasadami kulinarnymi.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2019-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
Zakres obowiązków: obsługa kasy fiskalnej oraz terminala, bezpośrednia obsługa klienta, sprzedaż usług, dezynfekcja urządzeń solaryjnych, przygotowanie urządzeń solaryjnych do kąpieli solaryjnych, utrzymywanie porządku w solarium, ocena stanu skóry twarzy i ciała przed kąpielą solaryjną, dobieranie preparatów kosmetycznych do pielęgnacji skóry przed i po opalaniu.Miejsce odbywania stażu: MikołówCzas pracy stażysty: pn-pt, między 11.00 a 21.00 (wg grafiku)Okres stażu: min. 3 m-ce.Proponowane zatrudnienie po stażu: umowa zlecenie, 6 m-cy
kontakt przez PUP - 2019-12-11 - Mikołów (śląskie)