KUCHARZ / KUCHARKA Grzybno oferta pracy Zespół Szkół Rolniczych w Grzybnie
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotpwywanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 6.00-14.00. Zatrudnienie na okres usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
Data publikacji: 2019-02-21
Lokalizacja: Grzybno (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Szkół Rolniczych w Grzybnie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-112 Grzybno 49, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotpwywanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 6.00-14.00. Zatrudnienie na okres usprawiedliwionej nieobecności pracownika.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grzybno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: śremski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brodnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
min. 6 miesięcy doświadczenia w zawodzie kucharz, mile widziane wykształcenie zasadnicze zawodowe, dyspozycyjność do pracy od godz. 6.00, wymagane badania sanitarno-epidemiologiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Zespół Szkół Rolniczych w Grzybnie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Adres pracodawcy:
63-112 Grzybno 49, powiat: śremski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: śremski
Gmina pracodawcy: Brodnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grzybno
Adres strony pracodawcy: www.zsr-grzybno.pl
Numer budynku pracodawcy: 49
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Śremie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2019
Oferta pracy ważna do: 01.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa baru, obsługa kuchni, dowóz posiłków
PYKOSZ IRENEUSZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MICRO" - 2017-03-06 - Klecie (podkarpackie)
układanie kostki brukowej, praca w godz. 7-15Kontakt z pracodawcą: 721230230 lub kadry (at) rad-pol.pl
P.W. „RADPOL” Sp. z o.o. - 2019-01-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
Restauracja - Pensjonat "CEZAR" Cezary Mudel - 2017-11-09 - Siemiatycze (podlaskie)
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur z użyciem oryginalnych przyprawpraca na dwie zmiany
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Łódź (łódzkie)
Zbrojarz-Cieśla
"DOBOSCH" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-12 - Baczyn (małopolskie)
Przygotowywanie dań typu fast- food
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Wysoka (lubuskie)
gastronomia
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 6-22 - równoważny system czasu pracy.
MAZOWIECKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ MAZOVIA - 2019-03-14 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska pracy
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2017-08-17 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie pizzy, kebab, obsługa pieca itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Świętochłowice (śląskie)
Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań gorących,dbanie o porządek w miejscuwykonywanej pracy.
Bar "Pod dębami" Krzysztof Olczak - 2018-09-12 - Janów (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
CONCEPT w Skarżysko Kamienna - 2016-07-01 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Wykonywanie zamówień
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2016-06-28 - Jaworzno (śląskie)
obróbka termiczna i przygotowywanie potraw wg. jadłospisu
Centrum Rehabilitacyjno-Rekreacyjne "Dobry Brat" s. c. Tomasz Konowalski, Mariusz Markowski, Krystyna Konowalska - 2016-05-23 - Osiek (pomorskie)
Pomoc w naprawie urządzeń mechanicznych/elektrycznychKonserwacja urządzeńZachowanie norm i standardów BHP
Barton Bartłomiej Bierbasz - 2017-10-22 - Karaś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw według poleceń szefa kuchni, przygotowywaniemskładników do potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowych
QVVER Spółka z o.o. - 2016-06-09 - Zebrzydowice (śląskie)
przyrządzanie posiłków zgodnie ze "schematami blokowymi procesu produkcji" oraz "opisem grup potraw", porcjowanie przyrządzonych potraw,wydawanie posiłków; praca w godz. 4-12, 8-16, 12.30-20.00; kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 8-14
Szkoła Policji w Słupsku - 2016-04-15 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni bengalskiej, arabskiej i indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP, pilnowanie porządku, dbanie o świeżość używanych składników spożywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-07-13 - Bytom (śląskie)
obsługa grilla do kebabu, przygotowywanie kanapek i dań w stylu orientalnym, dyspoozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Łódź (łódzkie)
Prowadzenie zajęć praktycznych z nauki jazdy
Ośrodek Szkolenia Kierowców "DOBRA SZKOŁA" A. Trusek - 2017-03-21 - Zamość (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Zduńska Wola (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywieniewynagrodzenie od 2500 zł brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "VENDI" - 2017-04-03 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie obiadów domowych
Bar Smakołyk Maria Kaźmierkiewicz - 2018-09-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Prace przy produkcji wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Ulanów (podkarpackie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Częstochowa (śląskie)