KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 800 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników- dbałość o odpowiedni stan produktów w magazynie- praca w godz. 10:00 - 16:00
Data publikacji: 2019-06-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - azjatyckiej wg. oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników- dbałość o odpowiedni stan produktów w magazynie- praca w godz. 10:00 - 16:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej- dobra organizacji pracy - dbałość o czystość miejsca pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.06.2019
Data dodania oferty pracy: 11.06.2019
Oferta pracy ważna do: 25.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cff6f2b65f87611d9ca4391701178ead
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni, przygotowywanie dań kuchni polskiej
Piotr Gierszewski ALFA - 2017-07-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obsługa klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Montaż, przeglądy, konserwacja i naprawy instalacji elektrycznej
NB PROJEKT Nadiia Bukovska - 2016-02-24 - Zielona Góra (lubuskie)
sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAĆKO Kapciński Maciej - 2017-01-13 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków wg. zasad zdrowej kuchni.
"MAMY SMAK" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-03-18 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z kartą Menu.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bytom (śląskie)
gotowanie obiadów w szkole
Zespół Szkół w Ugoszczy - 2019-01-04 - Ugoszcz (pomorskie)
Przygotowywania posiłków kuchni hinduskiej, produkcja tortilli.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowanie, wydawanie posiłków, dokonywanie zamówień, prace porządkowe na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Wisełka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu, w godz. 9-17 lub 10-18
Kasyno NOWE Jadwiga Murawska - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ PRACY ORAZ URZĄDZEŃ NIEZBĘDNYCH W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Borowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Kontrahent Urzędu Pracy - 2016-08-01 - Rotmanka (pomorskie)
Przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjnych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej z zachowaniem niezmienionych receptur potraw regionalnych;nadzór nad jakościa potraw,;przygotowywanie deserów;przygotowywanie sałatek;krojenie i obieranie warzyw, owoców, dbanie o czystość w miejscu pracy;zarządzanie. Miejsce pracy: Wrocław Umowa zlecenie ok 110 godzin pracy w miesiacu. Kontakt kandydatów z pracodawcą elektroniczny. Oferta pracy znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie i projektowanie menu według wewnętrznych standardów. Zarządzanie pozostałym personelem kuchennym oraz dbałość o dobry kontakt z serwisem. Zapewnienie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
- pobieranie produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego zgodnie z zapotrzebowaniem,- wydawanie produktów żywnościowych z magazynu podręcznego celem przygotowania posiłków,- przygotowywanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywieniową,- przydzielanie pracy pomocą kuchennym,- porcjowanie i wydawanie posiłków na poszczególne oddziały i stołówkę pracowniczą. Umowa na okres próbny.Praca na dwie zmiany.Kontakt kandydatów z pracodawcą: Dział Polityki kadrowo-płacowej DCCHP
Dolnośląskie Centrum Chorób Płuc we Wrocławiu - 2019-05-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Spawanie elementów metodą MIG MAG TIG - łączenie konstrukcji - praca na podstawie rysunku technicznego.
TNS SP. Z O.O. - 2017-12-19 - Zawadzkie (opolskie)
- Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie żywności: - sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów- użytkowanie urządzeń do przechowywania Przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spożywczych- wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej i termicznej Sporządzanie potraw i napojów:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowców do sporządzania posiłków- przygotowywanie potraw z mięs, ryb, warzyw- panierowanie, obsmażanie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napojów bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne układanie i dekorowanie- wykorzystywanie różnych technik dekorowaniaObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych- Zapoznanie się ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich użytkowaniaUtrzymanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni środkami myjącymi- sprzątanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorzałe (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Okuninka (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie składników oraz pizzy
ROTATORIA KAMIL JERZYKOWSKI - 2017-03-07 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej według orgyginalnych receptur z wykorzystaniem przypraw kuchni ukraińskiej. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Nowy Adamów (łódzkie)
wyk. zawodowe, bardzo dobra znajomość kuchni ukraińskiej zawierająca umiejętność produkcji pierogów ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
obsługa gości, sporządzanie napojów i dań,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie potraw kuchni śródziemnomorskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie potraw arabskich rodem z Jemenu, łączenie przypraw arabskich
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Radomsko (łódzkie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-05-09 - Pszczółki (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Gródek (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków typu fast-food , kebab , hamburgery, frytki, obsługa kasy fiskalnej. Praca na umowę o pracę.
Turkiye Kebab Damian Jusiak - 2017-05-04 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)