KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Data publikacji: 2020-03-04
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składników
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej- znajomość oryginalnych receptur tej kuchni- dobra organizacja pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2020
Data dodania oferty pracy: 04.03.2020
Oferta pracy ważna do: 18.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?acdd809b14d0191a626861b3392b4436
Podobne oferty pracy
- kreowanie oryginalnego własnego menu- opracowanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych- sporządzanie zamówień,- efektywne planowanie kosztów kuchni
DAZE W&IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-10-11 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawnanie posiłków gorących; przygotowywanie wyżywienia w ramach wyżywienia zbiorowego-przedszkolnego; przygotowywanie przekąsek; przygotowywanie i obsługa usług cateringowych; prace związane z utrzymaniem porządku w miejscu pracy; zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Legionowo (mazowieckie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej tj. adana kebap, kofte, dolma, sarma, manty, burgul, itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
Jabłoń-Lake Resort Sp. z o.o - 2016-08-22 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe, np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych (kuchani polska, włoskia i ukraińska). Praca od wt do nd w godz. 10.00-18.00, 12.00-22.00.
PRZEDSIĘBIORSTWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Janusz Szymocha - 2017-09-25 - Szczyrk (śląskie)
- współpraca z kontrahentami i pośrednikami związanymi z dostawą towarów,opracowywanie tras transportu. Do podstawy doliczana premia. Wymagane doświadczenie 2 letnie na podobnym stanowisku
DAKPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw czy receptur
Hotel Szafir Anna Pestilenz - 2019-08-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
WYPEŁNIANIE POLECEŃ KIEROWNIKA BUDOWYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE UPRAWNIENIA, DWA LATA DOŚWIADCZENIAGODZINY PRACY: 7:00-15:00, PRACA ZAKŁADY CHEMICZNE POLICE
STEFKRAFT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-02-04 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Przemyśl (podkarpackie)
obsługa klienta
Dino Polska S.A - 2018-05-10 - Stromiec (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, m.in. lepienie pierogów; godz. pracy 10-18; okres zatrudnienia 1 rok
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - Słupsk (pomorskie)
Praca fizyczna na produkcji, sprzątanie pomieszczeń i stanowisk pracy zgodnie z Planem Higieny, przygotowywanie roztworów płynów myjąco-dezynfekcyjnych, ręczne kompletowanie wskaźników pod LAF z zachowaniem zasad jałowości, ręczne robienie, sortowanie torebek, kompletowanie wskaźników do produkcji Sporal A, mycie i pakowanie szkła laboratoryjnego - pipety, bagietki, zlewki, kolbki, końcówki do pipet, kulki do homogenizacji (przestrzeganie stężeń i rodzaju środków dedykowanych do danego typu zabrudzenia), przygotowywanie szkiełek mikroskopowych do preparatów, przygotowywanie i pakowanie materiałów do produkcji pipety, bagietki, zlewki, kolbki, pakowanie materiału zakaźnego do inaktywacji.
INSTYTUT BIOTECHNOLOGII SUROWIC I SZCZEPIONEK BIOMED SPÓŁKA AKCYJNA - SKRÓT FIRMY IBSS BIOMED S.A. - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;PRACA OD PON. DO PT.GODZINY PRACY: 07.00-15.00; 08:00-16:00MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI PRZED SPOTKANIEM KONTKAT TEL. Z PRACODAWCĄ
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-11-28 - Przylep (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
F.H.U. Gerc Mariusz - 2017-11-07 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo WI-TA W. H. Szurgot T. Prytuło s. j. - 2017-05-12 - Augustów (podlaskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-10-28 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
a) przyrządzanie posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,b) wydawanie posiłków dla podopiecznych,c) dbanie o racjonalne zużycie produktów,d) utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rembelszczyzna (mazowieckie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2017-10-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: recepcja (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-04-26 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
zapoznanie się z organizacją pracy w zakładzie, zapoznanie się ze stanowiskiem pracy, z oprogramowaniem komputerowym, obsługa sekretariatu, przyjmowanie korespondencji wewnętrznej i zewętrznej, pomoc przy pracy w dziale księgowym
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Szabda (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
DOM PRZYJĘC TRADYCJA ALINA STACHURA - 2018-04-26 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu dla klientów indywidualnych i dla grup
HOTEL PRIMAGOR Włodzimierz Górecki - 2019-10-11 - Szydłowiec (mazowieckie)
sprzedawca materiałów hydraulicznych, dowóz materiałów do klientów
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw, kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUPÓW, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZĄDKU W KUCHNI ORAZ STOŁÓWCE, WYMAGANIA WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - ŻYWIENIE ZBIOROWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja galaret, pierogów,
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2016-09-13 - Piekary Śląskie (śląskie)