KUCHARZ Jastrz臋bia G贸ra oferta pracy Hotel Szafir Anna Pestilenz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw czy receptur
Data publikacji: 2019-08-13
Lokalizacja: Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Pracodawca: Hotel Szafir Anna Pestilenz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Droga Rybacka 54, 84-104 Jastrz臋bia G贸ra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw czy receptur
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: System wynagrodzenia godzinny
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Jastrz臋bia G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂adys艂awowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - C2 - bieg艂y, w pi艣mie - C2 - bieg艂y
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hotel Szafir Anna Pestilenz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Droga Rybacka 54, 84-104 Jastrz臋bia G贸ra, powiat: pucki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: W艂adys艂awowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Jastrz臋bia G贸ra
Ulica pracodawcy: Droga Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 54
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: US艁UGI HOTELARSKIE
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 26.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3bc0ac00a89a5944d044f7542a340e08
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
VINCENT J. B. Stefa艅scy Sp贸艂ka Jawna - 2017-11-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wolbrom (ma艂opolskie)
prowadzenie pe艂nej ksi臋gowo艣ci w firmie, wype艂nianie i wysy艂anie JPK, wype艂nianie i wysy艂anie deklaracji VAT, wprowadzanie dokument贸w do programu ksi臋gowego, prowadzenie rozlicze艅 z Urz臋dem Skarbowym i ZUS.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Produkcyjne "Sawbud" Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kr臋cenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych da艅 obiadowych, dbanie o czysto艣膰. praca w co drug膮 sobot臋 i niedziel臋
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z istniej膮cym menu
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Chrz膮stowice (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Hotelik "Atelier" Regina Sarzy艅ska - 2015-11-27 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Prze藕mierowo (wielkopolskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w spozywczychw oparciui o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie w czysto艣ci miejsca pracy, praca. 9-17/17-24
Pizza Oregano Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie posi艂k贸w, prace pomocnicze na terenie kuchni
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2019-01-15 - Rogowo (zachodniopomorskie)
praca w godzinach od 12:00 do 21:00; przygotowywanie pizzy, da艅 zapiekanych, zup, itp.
Ola Pizza - 2017-07-13 - Motaniec (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, kebab贸w, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-08-17 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2018-04-12 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Zapewnienie prawd艂owego prowadzenia i obiegu dokumentacji medycznej. Obs艂uga kancelaryjna oddzia艂u. Weryfikacja uprawnie艅 pacjent贸w w sytemie e-wu艣.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Przemy艣l (podkarpackie)
przytowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, nadz贸r nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CH膭DZY艃SKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fastfood, kebab
BANNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-12 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, zadania wyznaczone przez szefa kuchni, praca w zespole. Miejsce pracy: Hotel Senator i Gospoda pod Z艂ot膮 Koron膮 - Zb膮szy艅.
Zak艂ady Mi臋sne "SOBKOWIAK" Ireneusz Sobkowiak - 2017-04-18 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni domowejprace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, 偶ywienie zbiorowe.
AMW REWITA Sp贸艂ka z o.o. Oddzia艂 Rewita Waplewo - 2018-11-21 - Mar贸z (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Suleyman Tas Davis, Kebab Bar - 2016-03-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Dych贸w (lubuskie)
Przyrzadzanie potraw tureckich, uk艂adanie karty da艅, przyrzadznei pizzy tureckiej
Iskender Kebab Ali Gen莽g眉l - 2018-01-18 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym w O艣rodku Rehabilitacyjno-Wczasowym
ORW Bursztyn - 2019-02-13 - Jantar (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni tajskiej, opracowywanie menu kuchni tajskiej, przepis贸w, proporcji tajskiej.Opracowywanie nowo艣ci kulinarnych wg.tajskich tradcycji kulinarnych.
SHOKO GRANOWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2017-02-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie wg tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 za granic膮
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandor wed艂ug tradycyjnych receptur, wydawanie potraw klientom, stosowanie si臋 do norm HACCP, mieszanie potraw, dbanie o czysto艣膰 w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂awKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 elektronicznyOferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)