KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Branża Gastronomiczna.Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywania pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
Data publikacji: 2018-10-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Branża Gastronomiczna.Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.Miejsce wykonywania pracy: ŁódźGodziny pracy od 10:00 do 22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej,Znajomość oryginalnych receptur kuchni azjatyckiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.10.2018
Oferta pracy ważna do: 05.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych. Lokal skupiony przede wszystkim na obiadach 2-3 rodzaje dziennie + bar sałatkowy.
FHU WIĘC-POL w Kowalowie Dolnym - 2017-02-23 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej i sushi
S&L SP.ZO.O. - 2018-01-29 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Wynikające z charakterystyki pracy nauczyciela w szkole ponadgimnazjalne. Praca na umowę o pracę na czas zastępstwa zgodnie z planem w Kołobrzegu.
Zespół Szkół nr 2 im. Bolesława III Krzywoustego - 2016-08-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielny kucharz, wykonywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Szczawnica (małopolskie)
ZABEZPIECZENIE SUROWCÓW PRZED ZEPSUCIEM, OBRÓBKA WSTĘPNA PRODUKTÓW, POSŁUGIWANIE SIĘ MASZYNAMI, URZĄDZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DESERÓW POD IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, ROZBIÓR MIĘSA, KUCHNIA POLSKA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY NA STANOWISKU, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, KONIECZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, PRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 12.00-24.00
BP BARTOSZ BALIK, ZBIGNIEW BALIK SPÓŁKA CYWILNA - 2018-10-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
planowanie i gotowanie dań z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłków z karty dań
J.P. Matras s.c. Młynne 240/3 - 2016-01-05 - Młynne (małopolskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Opoczno (łódzkie)
przeprowadzanie uczniów przez jezdnię w drodze
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Płouszowice-Kolonia (lubelskie)
1. Analiza akt spraw.2. Sporządzanie pism procesowych.3. Zapoznanie się z przebiegiem rozpraw sądowych.
ODDZIAŁ ZUS W TORUNIU - 2015-12-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-31 - Adamów-Parcel (mazowieckie)
praca w kuchnimiejsce pracy: Olsztyn ul.Kolejowa 11 i ul.Zientary Malewskiej 2A wynagrodzenie brutto: 12zł/godz.
Firma Gastronomiczna KRYS-STAN s.c. K.K.S. Dziodko - 2016-09-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie( posiłków żywienie zbiorowe)
KOLEJOWE PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-WYPOCZYNKOWE "NATURA TOUR" Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Karpacz (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie zamówień, potraw, utrzymanie czystości na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Żory (śląskie)
realizacja zamówień spływajacych do kuchni, nadzór nad innymi pracownikami
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-01-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw - kuchnia ukraińska.
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-10-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem. Możliwość przyuczenia do zawodu!
kontakt przez OHP - 2017-06-01 - Gronowo Górne (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Lubawka (dolnośląskie)
-
ANTRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-02 - Żory (śląskie)
przygotowywnie produktów i sporządzanie potraw na kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporządzanie w języku np. nepalskim list potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, stały kontakt z obcojęzycznym zarządem
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Józefosław (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn kuchennych.
SOLE E MARE Maciej Musiał - 2017-04-05 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-05-02 - Starowa Góra (łódzkie)
UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, DBANIE O CZYSTOŚĆ MIEJSCA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE-GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z jadłopisem dla szpitali
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Gotowanie i przygotowywanie wysokiej jakości potraw gotowych do serwowania gościom restauracji. Odpowiednia i staranna obsługa sprzętu kuchennego. Odbieranie towarów zamawianych i kontrola produktów, właściwe przechowywanie towarów. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy w kuchni. Zapewnienie czystość w lodówkach i pomieszczeniach magazynowych.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
MIEJSCE PRACY: WISŁA BAZA KOLONIJNA "PATELNIOK";PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GRUP KOLONIJNYCH PRZEBYWAJĄCYCH W OŚRODKU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MILE WIDZIANE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANIATRNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA POLSKIEGO;CZAS PRACY: 8 GODZIN, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE;
POLTUR POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)