KUCHARZ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przyrządzanie dań kuchni amerykańskiej oraz dań grillowanych- praca w godz. 11:00 - 19:00
Data publikacji: 2019-05-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrządzanie dań kuchni amerykańskiej oraz dań grillowanych- praca w godz. 11:00 - 19:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przyrządzania dań kuchni amerykańskiej oraz dań grillowanych- predyspozycje fizyczne dla wykonywania zawodu kucharza
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.05.2019
Data dodania oferty pracy: 14.05.2019
Oferta pracy ważna do: 28.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d2d48ee97d89c950de96698bede77c5c
Podobne oferty pracy
kucharz
Restauracja "Planeta" - 2017-10-11 - Mielec (podkarpackie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2019), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
FIRMA Alicja - Alicja Dubik - 2019-05-13 - Słońsk (lubuskie)
Kucharz kuchni orientalnej. Umiejętność dobrej organizacji pracy w kuchni, umiejętność posługiwania się tasakami oraz przyrządzanie dań w woku.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o konserwację wszelkich urządzeń kuchennych
Gościniec " Nad Wartą" Teresa Krajewska - 2018-10-10 - Uniejów (łódzkie)
prowadzenie dokumentacji ISO, bieżąca obsługa klientów; Osoby zainteresowane ofertą proszone są o zgłaszanie się do pracodawcy z CV oraz Listem motywacyjnym
"FOL-PACK PRODUCENT OPAKOWAŃ" Sp. z o.o. - 2018-06-27 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw i deserów, dbanie o stanowisko pracy, organizowanie pracy w kuchni, dbanie o smak i wygląd potraw, dbanie o stan techniczny urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz
Stowarzyszenie SIEMACHA - 2018-04-10 - Tarnów (małopolskie)
-
SANREJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-25 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków (obiadów)
Opolski Oddział Okręgowy Polskiego Czerwonego Krzyża - 2017-01-24 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA - 2017-05-25 - Gniezno (wielkopolskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw przy zastosowaniu odpowiednich narzędzi, maszyn i urządzeń, przygotowywanie ciast, wypiek pizzy, właściwe dobieranie produktów i surowców
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Korzenna (małopolskie)
POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH;SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY (MYCIE, WYPARZANIE, SUSZENIE I POLEROWANIE NACZYŃ ORAZ SPRZĘTU KUCHENNEGO), A TAKŻE PORZĄDKOWANIE POMIESZCZEŃ PRODUKCYJNYCH PO ZAKOŃCZENIU PRACY;PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ. OBOWIĄZUJĄCYCH W ZAKŁADACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO;WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SURÓWEK W SYSTEMIE ZMIENNYM, UZUPEŁNIANIE DAŃ W BAMARACH
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SPOŁKA JAWNA - 2018-11-26 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad higieny
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-05-18 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie posłików
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-07-04 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków-pizza, burgery.
"BiT" B. Baczyński M. Tymkiewicz sp.c. - 2017-10-20 - Baranów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym: śniadanie, obiad dwudaniowy, deser. Praca w godz.: 7:00-15:00. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 728 519 897, e-mail: sekretariat.p147 (at) wroclawskaedukacja.pl
Przedszkole nr 147 - 2017-11-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Mechanik/serwisant
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie warzyw i owoców, gastronomiczny rozbiór mięsa, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań z szefem kuchni,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-11-24 - Niemcza (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Miejsce pracy: ul. Klecińska lub ul. Kwiatkowskiego WrocławKontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni śląskiej
Waluś Mieczysław P.H.U. AMAG - 2017-06-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
Tadeusz Pietruszka STACJA PALIW, RESTAURACJA-HOTEL "GOŚCINA" - 2016-06-02 - Podanin (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2018-05-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-08-29 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych oraz dbałość o czystość na powierzonych stanowiskach
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, praca w porze nocnej oraz na zmiany
PHU "MARTYNKA" Jadwiga Karwowska - 2018-11-22 - Grajewo (podlaskie)