KUCHARZ KUCHNI AMERYKA艃SKIEJ GRILL Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AMERYKA艃SKIEJ GRILL
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2018-10-25
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Kucharz kuchni ameryka艅skiej grill (firma cateringowa); umowa na czas okre艣lony: 20.01.2019-19.01.2021; 2 zmiany/ godz. pracy: 9-21; pe艂ny etat/ wynagrodzenie: 2500 z艂/mc; praca pon-niedziela;
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AMERYKA艃SKIEJ GRILL
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.01.2019
Data zako艅czenia pracy: 19.01.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia ameryka艅ska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
oczekiwania: wykszta艂cenie zasad.zawodowe/; kierunek: gastronomia; znajomo艣膰 kuchni aneryka艅skiej; 6 mc do艣wiadzcenia na stanowisku;zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw; utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 08.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - 呕ary (lubuskie)
Kucharz
Specjalistyczny Szpital im. E. Szczeklika w Tarnowie - 2017-07-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
j.w
PPHU ART-FOOD Artur Siuchta - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Rakoniewice (wielkopolskie)
przygotowywanie i obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
ZAK艁ADY WYTW脫RCZE CHEKO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-08 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Obs艂uga klienta.
Zak艂ad Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2016-06-29 - Gosty艅 (wielkopolskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋s, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych.
Bar "THANG LONG" Van Minh Duong - 2016-09-06 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Praca w sto艂贸wce szkolnej (Nowa Huta)
JANUSZ GAJOCH F.H.U. FANTAZJA 1 - 2016-08-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
Biuro Polowa艅 Dewizowych "ART-HUBERT" Sp贸艂ka z o.o. - 2016-05-12 - Biedacz贸w (podkarpackie)
CZYNNO艢CI ZWIAZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POSI艁K脫W ORAZ NAPOJ脫W W PUNKCIE MA艁EJ GASTRONOMII STOSUJAC ODPOWIEDNIE NARZEDZIA, MASZYNY I URZ膭DZENIAWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢CI ZWIAZANE Z OBS艁UG膭 MASZYN I URZ膭DZE艃, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM P脫艁 ROKU DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE
APS PROFIT POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI, UTRZYMYWANIE PORZ膭DKU W MIEJSCU PRACYMiejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Kasprowiczaoko艂o 170 h pracy w miesi膮cudyspozycyjno艣膰 8-16 i 14-22Sala G
RIDEXIM SP. Z O.O. - 2017-07-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Produkcja, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla go艣ci oraz 艣niada艅 zgodnie z wymogami i standardami pracy w sieci QH przy jednoczesnym zachowaniu czysto艣ci. Przestrzeganie zasad GMP i GHP oraz HACCP.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 925 z艂/brutto (1/2 etatu), 1850 z艂/brutto (ca艂y etat). Praca na pocz膮tek na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 3 miesi膮ce w niepe艂nym wymiarze czasu pracy: 50% (p贸l etatu). Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca 4 godziny dziennie w godzinach od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 5 lata w bran偶y gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dob贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze, przygotowywanie da艅 kuchni ameryka艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Lublin (lubelskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Lubin (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Krynica Morska (pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw kuchni tureckiej (Kebab)
Nikol Aktas Hidir - 2017-12-29 - Mielec (podkarpackie)
Praca przy woku, przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-
US艁UGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2017-03-20 - Rewal (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni w艂oskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu.
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Mur贸w (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla oko艂o 100 os贸b
US艁UGI GASTRONOMICZNE KATARZYNA DOBROWOLSKA-ST臉PIE艃 - 2018-01-12 - Kozia Wola (艣wi臋tokrzyskie)
wykonywanie p艂ytkich odwiert贸w systemem udarowym i r臋cznym.Praca w ramach umowy zlecenie na okres miesi膮ca z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, na terenie woj. 艣l膮skiego, ma艂opolskiego oraz sporodycznie teren Ostrawy (pracodawca zapewnia dow贸z).Praca w dniach od pn. do pt., godziny pracy uzale偶nione od pory roku.W miesi膮cu pracownik wykonuj臋 prac臋 ok 10 dni, w okresie zimowym ok. 6-8 dni.Wynagrodzenie 1000 z艂 netto (nawet w sytuacji braku zlece艅), powy偶ej przepracowanych 80 godzin, ka偶da kolejna godzina 20 z艂 brutto.
Geologia Rados艂aw Micho艅 - 2018-03-02 - Kozy (艣l膮skie)
Lepienie pierog贸w, sprzeda偶 w sklepie mi臋sno - w臋dliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 2000z艂, w kolejnych wi臋ksze +premia zale偶na od obrotu firmy (od 200 z艂) Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Warszawa (mazowieckie)