KUCHARZ/KUCHARKA Żary oferta pracy IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 900 PLN
Zakres obowiązków: Według zawodu, zgodnie z regulaminem pracy.
Data publikacji: 2020-10-21
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Domańskiego 2, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Według zawodu, zgodnie z regulaminem pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 900 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach od 05:30 do 13:30. Umowa na okres próbny 3 miesiące, po sprawdzeniu się możliwość przedłużenia umowy. Praca na terenie Szpitala 105 w Żarach.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0811
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: Kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe, umiejętności gastronomiczne.
Nazwa pracodawcy:
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 8942598912
danePracodawcy_regon: 932139104
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Domańskiego 2, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: żarski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0811
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Żary
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0988684
Ulica pracodawcy: Domańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 21.10.2020
Oferta pracy ważna do: 21.01.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 21.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d0a7086a77e30968bc33eded75a78117
Podobne oferty pracy
Spawanie, prace ślusarskie
MERAMONT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-12 - Września (wielkopolskie)
OBSŁUGA WÓZKÓW WIDŁOWYCH, ZAŁADUNEK, ROZŁADUNEK WYROBÓW GOTOWYCH
Work Service S.A - 2016-12-19 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2016-01-19 - Janowiec (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Ptaszkowa (małopolskie)
Obróbka wstępna warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Radomsko (łódzkie)
- Przygotowywanie i porcjowanie posiłków. Przygotowywanie posiłków kuchni latynoskiej.- Praca w godzinach: 8:00-16:00 + soboty, niedziele.
kontakt przez PUP - 2021-03-15 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie prac budowlanych : tynkowani, malowanie, kafelkowanie, elewacje
FORTUNA SPÓŁKA ZO.O. - 2016-06-14 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie dań z karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni wschodzniej i ukraińskiej. (Pielmieni, Chinkali, Czebureki,sałtki po koreańsku)
ES -ELENA SKAKOWSKA - 2016-10-06 - Sopot (pomorskie)
Prygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni, obróbka, prace porządkowe.
GASTRONOMIA ANDRZEJ PASSON I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
1. Sporządzanie potraw2.Obróbka wstępna surowców3.Posługiwanie się urządzeniami do przygotowywania potraw4. Utrzymywanie czystości na stanowiskach pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
samodzielne przyrządzanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-06-20 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-05-18 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, właściwe gospodarowanie towarem, dbanie o estetykę potraw, utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracyGodziny pracy 5-13, 11-19
Horticare sp. z o.o. - 2020-08-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
1. Postępowanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. Właściwe wykorzystanie pobranych surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy. 4. Właściwe obsługiwanie sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. 6. Znajomość stosowanych w DEW diet, liczby żywionych w danym dniu oraz przepisów dotyczących gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie próbek żywnościowych oraz prawidłowe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2020-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2016-08-17 - Gubin (lubuskie)
zgodny z ustaleniami z pracodawcą
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-07-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
Smażenie, przygotowywanie potraw: mięso drobiowe, frytki, ziemniaki, surówki, wykonywanie świeżych soków. Praca Zduńska Wola ul. Łaska 51 lub ul. Łaska 143/145
O.K. Chicken Arkadiusz Wdowiński - 2018-01-09 - Zduńska Wola (łódzkie)
praca w kuchni
ZEGAST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Kiełczyna (świętokrzyskie)
przyrządzanie potraw z kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Hindsæter Fjellhotell - 2016-10-25 - Norwegia (Norwegia)
- Realizacja zamówień. Przygotowywanie posiłków kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posiłków na m.in cateringi, uroczystości. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 zł/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda Śląśka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda Śląska (śląskie)
- Obsługa specjalistycznych maszyn do produkcji łańcuchów. Codzienny przegląd i konserwacja maszyn. Usuwanie drobnych usterek w pracy maszyn. Dobieranie odpowiednich parametrów maszyny.- Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina + premia uznaniowa (fakultatywna). Praca na umowę o pracę na początek na czas określony 33 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00. Wymagane wykształcenie średnie techniczne. Wymagane doświadczenie zawodowe w obsłudze specjalistycznych maszyn do produkcji łańcuchów górniczych. Wymagana znajomość zasad działania, obsługi i konserwacji maszyn. Umiejętność posługiwania się narzędziami i przyrządami pomiarowymi przy obsłudze specjalistycznych maszyn.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Katowice (śląskie)
przeprowadzanie obróbki surowców (mięs, warzyw, ryb itp), sporządzanie posiłków dań, deserów, sporządzanie menu (w zależności od rodzaju uroczystości)
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warta (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, wydawanie posiłków, użytkowanie urządzeń kuchennych, przestrzeganie przepisów i norm w żywieniu zbiorowym
2 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-08-10 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, odczytywanie tradycyjnych receptur w języku ukraińskim i rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łódź (łódzkie)