KUCHARZ / KUCHARKA W SZPITALU DZIECIĘCYM(NR 1635) Bydgoszcz oferta pracy Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ / KUCHARKA W SZPITALU DZIECIĘCYM(NR 1635)
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie diet oraz posiłków w szpitalu dziecięcym
Data publikacji: 2019-03-20
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Karola Chodkiewicza 44, 85-667 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykonywanie diet oraz posiłków w szpitalu dziecięcym
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ / KUCHARKA W SZPITALU DZIECIĘCYM(NR 1635)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Nazwa pracodawcy: Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Gen. Władysława Andersa 1, 85-796 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Pani Anna - 661-547-104
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Gen. Władysława Andersa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.03.2019
Oferta pracy ważna do: 19.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielna praca przy sporządzniu potraw
SPOŁEM Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2017-08-21 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Zapoznanie się z miejscem pracy, przygotowywanie produktow, obróbka artykułów spożywczych, tworzenie nowych potraw, wydawanie gotowych dań.
P.H.U. "JAKS" S.C. - 2017-09-27 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków: sajgonki, owoce morza, kaczka po wietnamsku, kurczak w cieście sezamowym.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
DINER Bogusław Zaremba - 2016-05-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-02-10 - Gdańsk (pomorskie)
praca w restauracji, stanowisko samodzielne
Natalia Krajewska "Siesta Bar" - 2016-03-02 - Lębork (pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckich.Przygotowywanie Jadlospisów, Dbanie o estetykę przygotowywanych posiłków.Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-11-23 - Syców (dolnośląskie)
Praca w kuchni.
FIRMA "MARS"HOTEL "KARCZMA CHEŁMIŃSKA" - 2015-11-23 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
- obróbka wstępna i przygotowywanie potraw;- dekorowanie potraw przed podaniem;- serwowanie posiłków i napojów;- sporządzanie różnych sałatek;- obsługa kasy fiskalnej i terminala
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Zblewo (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych; dbanie o jakość i smak posiłków; wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2017-06-07 - Tarnówka (wielkopolskie)
Przygotwanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Malbork (pomorskie)
w/g zakresu czyności
AUTO-BAR Usługi Gastronomiczne Mirosława Jurek - 2015-11-23 - Lulkowo (wielkopolskie)
Aktywne pozyskiwanie nowych klientów oraz budowanie długoterminowych i pozytywnych relacjiRealizacja celów sprzedażowychNadzór i realizacja imprez konferencyjnych i bankietówMonitorowanie właściwej organizacji pracy w powierzonym obszarze odpowiedzialnościZapewnienie wzorowej współpracy z pozostałymi działami hotelowymiObsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami jakościUdział w negocjacjach, ofertowanieRaportowanie według standardów firmowych
MIK Małgorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi Iława - 2015-11-30 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Zawieszanie drobiu na linie uboju, wytrzewianie drobiu, krojenie na elementy, przygotowywanie zamówień do realizacji, ważenie, pakowanie części drobiu, mycie i sprzątanie.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Chrustowo (wielkopolskie)
jw.
Fundacja ALA MA KOTA - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc przy obieraniu warzyw, owoców, ziemniaków, układaniu potraw na tacach i talerzach, pomoc przy sporządzaniu dań, utrzymanie porzadku na swoim stanowisku pracy, zapoznanie się z rejestracja sprzedaży na kasie fiskalnej oraz obsługa klienta, utrzymywanie bieżącej czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowychobowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Długa Wieś (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań z karty menu+obiadokolacji, organizacja pracy współpracowników, dbanie o odpowiednie zatowarowanie, dbanie o jakość i świeżość skladników spożywczych/potraw, stosowanie się do wytycznych Szefa kuchi oraz Dyrekcji.
PHU AUTOMATYKA-SERWIS MIROSŁAW KNOCIŃSKI - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
Nałożenie masy uszczelniającej, ocena czystości i stanu krawędzi szyb, dbanie o czystość stanowiska, ocena linii cięcia szkła, ocena linii łamania szkła, ocena usunięcia powłoki nisko emisyjnej
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie pizzy i innych posiłków w pizzerii
PIZZERIA AL CAPONE MICHALSKI ADAM - 2016-04-18 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Praca wykonywana jest głównie na pół produktach:1) wykonywanie czynności zadanych przez głównego kucharza2) przygotowanie potraw zgodnie ze specyfikacją klienta3) przygotowanie potraw przed przyjazdem gości4) dostosowanie artykułów spożywczych w celu zaspokojenia gości z alergiami lub szczególnymi problemami z dietą5) przygotowanie niezbędnych sosów lub dodatków przed rozpoczęciem posiłków6) przyprawianie żywności według receptur lub potrzeb firmy7) łącznik z pracownikami front-of-house w celu zapewnienia właściwej temperatury żywności8) w razie potrzeby zamawianie składników i przypraw9) obsługa różne urządzenia kuchennych, takich jak blender, piekarnik, grill lub mieszalnik stojący10 )porcjowanie, układanie i przyrządzanie potraw na podstawie preferencji klienta11) pomoc innym pracownikom podczas procesu produkcji żywności12) Prowadzenie rejestru żywności13) czyszczenie obszarów przygotowywania żywności zgodnie z prawem i polityką firmy14) sprzątanie po godzinach pracy15) komunikacja z firmą o tym, jak poprawić obsługę posiłków16) obsługa do ostatniego klienta
DELTA VECTOR POLAND Sp.Zo.o. - 2018-09-11 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz małej gastronomii.
CENTRUM GASTRONOMICZNE "JULITA" PYTA JÓZEF - 2016-11-21 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
Zo-Za spol. s r.o. - 2017-07-18 - Czechy (Czechy)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie prostych potraw wietnamskich, azjatyckich.
DUONG THI TUOI OANH OANH - 2016-10-04 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
samodzielne stanowisko kucharza
SILRED Roksana Bugusz - 2016-03-23 - Człuchów (pomorskie)
Przyrządzanie dań, propozycje kuchni polskiej
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2017-03-27 - Bytom (śląskie)
przygotowywnie produktów i sporządzanie potraw na kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Żagań (lubuskie)
- przygotowywanie dań według receptury;- dbanie o czystość i smak podawanych potraw;- przestrzeganie norm i standarów produkcji;- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;- utrzymywanie dobrych relacji z zespołem;
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)