KUCHARZ/ KUCHARKA Szpakowo oferta pracy Medis24 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków dla podopiecznych
Data publikacji: 2019-07-12
Lokalizacja: Szpakowo (podlaskie)
Pracodawca: Medis24 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:19-124 Szpakowo 4, powiat: moniecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków dla podopiecznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca II zmianowa: 6-14, 14-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szpakowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: moniecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jaświły
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Data zakończenia pracy: 31.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Medis24 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mońkach
Adres pracodawcy:
Wronia 45/U2, 00-870 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: poniedziałek - piątek, Godziny : 8:00 -16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Wronia
Numer budynku pracodawcy: 45
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mońkach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.07.2019
Oferta pracy ważna do: 11.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b6d6185aa39530e50fac1170cd14bbde
Podobne oferty pracy
Gotowanie, wydawanie potraw zimnych i gorących.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas nieokreślonyMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-22 pn-ndz. (system równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Mikołów (śląskie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-06-15 - Świdnica (dolnośląskie)
-umiejętność grillowania oraz wędzenia-przygotowywanie potraw z ryb-przygotowywanie burgerów oraz kanapek grillowychMiejsce wykonywania pracy: Gdynia - Centrum.
USŁUGI CATERINGOWE PIOTR SŁOMKOWSKI - 2017-04-25 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem restauracji Silver Dragon
kontakt przez PUP - 2019-05-24 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
DS Anders sp. z o.o. - 2016-07-18 - Studzianki (łódzkie)
Przyrządzenie potraw w kuchni, przygotowywanie sosów, porcjowanie mięs, utrzymanie czystości w kuchni, wykonywanie innych czynności, które okażą się niezbędne do należnego wykonywania umowy.
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, , DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIA ZASAD HIGIENY W KUCHNI
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2017-02-16 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Wykonywanie prac ogólnobudowlanych
Firma Handlowo-Usługowa AQUATERM Sebastian Pałys - 2017-06-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ NA STAŁÓWCE
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-03-01 - Polkowice (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Sklep Spoż Wędliniarski Zbigniew Oleksy Pleszew - 2019-07-16 - Pleszew (wielkopolskie)
utrzymanie porządku i czystości w magazynie oraz wokół rampy rozładunkowej, dbanie o właściwy stan nawierzchni ciągów komunikacyjnych
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Mława (mazowieckie)
Brak danych
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2017-02-27 - Kościerzyna (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw, opracowanie menu. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-01-29 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla zorganizowanych grup
JMZ Spółka z o.o. - 2016-01-28 - Jaworznia (świętokrzyskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
odbieranie przesyłek z poczty, dostarczanie przesyłek klientom, spisywanie protokołów otwarcia paczek
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Pławnica (dolnośląskie)
prowadzenie kuchni w pensjonacie, przygotowywanie i wydawnie śnidań i obiadów, pieczenie ciast, zamawianie towaru, obsługa bankietów
"PROINVEST" Bernarda Gulitz i Urszula Ulmer S.C - 2018-01-09 - Karpacz (dolnośląskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Włodawa (lubelskie)
ustalanie menu, praca na obszarze kuchni, praca na dwie zmiany w godz, 7.00-15.00, 11.00-19.00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-01-02 - Zgorzelec (dolnośląskie)
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
Sporządzanie potraw dla klientów, przygotowanie stanowiska pracy wg zasad sanepidu,właściwe przechowywanie produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Węgierska Górka (śląskie)
Wyrabianie ciasta oraz wałkowanie, lepienie i formowanie wyrobów mącznych (pierogów i kluisek itp.), gotowanie, schładzanie oraz odważanie produktów. Kompletowanie zamówień klienta. Dbanie o czystość na stanowisku pracy oraz na hali produkcyjnej.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gaweł - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
przygotowanie posiłków wg receptury, dbanie o wizerunek potraw oraz organizacja pracy na stanowisku
PAWEŁ BURY - 2017-11-29 - Oświęcim (małopolskie)
Wyznaczenie tras przewodów, przebijanie otworów, wykonywanie pomiarów parametrów podzespołów elektronicznych, wykonywanie przeglądów konserwacyjnych, napraw w stacjach bazowych i transmisyjnych
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Łódź (łódzkie)
Praca na stanowisku kucharza.
BAR/PUB PEEREL DAWID OCHNIO - 2016-03-18 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów (kebab) i potraw kuchni tunezyjskiej i tureckiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu: od niedzieli do czwartku: 11:00-24:00, piątek i sobaota: 11:00-1:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Słupsk (pomorskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Brzostek (podkarpackie)