KUCHARZ/KUCHARKA Stobierna oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ W STOBIERNEJ 1
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: praca w stołówce szkolnej
Data publikacji: 2019-05-14
Lokalizacja: Stobierna (podkarpackie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ W STOBIERNEJ 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-002 Stobierna 357, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w stołówce szkolnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: +premia + dodatek stażowy
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stobierna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, samodzielnośc w podejmowaniu decyzji
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKÓŁ W STOBIERNEJ 1
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-002 Stobierna 357, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stobierna
Numer budynku pracodawcy: 357
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.05.2019
Oferta pracy ważna do: 24.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a7fe6aafab123782bbb618fcb03e3500
Podobne oferty pracy
Pomoc przy montażu instalacji LPG, obsługa samochodów, drobne naprawy mechaniczne, praca w godz. 8-16
Przedsiębiorstwo Usługowe Mech-Gaz Marek Mroczkowski - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
sporzadzanie potraw wg. określonego menu.praca w godz 12-20
Firma Handlowo-Usługowa Hotel Anna Anna Weryńska - 2016-03-10 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-02-21 - Zamość (lubelskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
obsługa klientów; od Kandydatów oczekujemy znajomości języków: ukraińskiego i rosyjskiego
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Żywiec (śląskie)
przyrządzanie potraw
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie średnie, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, uprawnienia na wózek widłowy. Przygotowywanie towaru do dystrybucji, rozładunek towaru, sprzątanie magazynu. Kontakt osobisty z pracodawcą.
MULTIPAK SJ FPH IWANICKI , LEGIERSKI - 2016-03-04 - Palowice (śląskie)
organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska - 2019-01-23 - Czerwińsk nad Wisłą (mazowieckie)
pomoc przy sporzadzaniu potraw, surówek, sałatek
kontakt przez PUP - 2019-03-12 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni wileńskiej.
Andoria Beata Kopras - 2016-04-14 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Wierzawice (podkarpackie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napojów i deserów kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i wydanie potraw, dbanie o jakość i estetykę dań, ustalanie menu, składanie zamówień na produkty w hutowniach, nadzór nad jakością zamówionej żywności
Jerzy Maksimowski Pensjonat Płocko - 2016-10-27 - Płocko (pomorskie)
Praca w kuchni w przedszkolu. Praca na jedną zmianę 7:30-15:30. Wymagane wykształcenie gastronomiczne oraz doświadczenie
A.M. BUD Motyl Adam - 2017-07-27 - Mysłowice (śląskie)
zg z umową
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie stanowiska kuchni do otwarcia restauracji, przyrządzanie kurczaka KFC, panierowanie, marynowanie, przyjmowanie dostaw.
kontakt przez OHP - 2017-09-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-02-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potrawUtrzymywanie czystości stanowiska pracyDbanie o estetykę podawanych potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe RENE Wiesław Kolatowicz - 2016-05-17 - Przewłoka (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-08-08 - Wołomin (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, CIAST, DESERÓW Z ZASTOSOWANIEM NARZĘDZI, MASZYN, URZĄDZEŃ, PRODUKCJA WYROBÓW I PÓŁPRODUKTÓW KULINARNYCHWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, MIN 8 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 12:00-20:00.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CIURAJ - 2019-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, praca w zespole, dekorowanie i porcjowanie potraw, gospodarowanie zasobami w sposób efektywny
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Łosice (mazowieckie)
kucharz
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2017-05-12 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i personelu
SAMORZĄDOWE PRZEDSZKOLE W WOŁOWICACH - 2018-07-09 - Wołowice (małopolskie)