KUCHARZ Czerwińsk nad Wisłą oferta pracy Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Data publikacji: 2019-01-23
Lokalizacja: Czerwińsk nad Wisłą (mazowieckie)
Pracodawca: Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Władysława Jagiełły 12, 09-150 Czerwińsk nad Wisłą, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy , obróbka wstęopna żywności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czerwińsk nad Wisłą
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płoński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czerwińsk nad Wisłą
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Data zakończenia pracy: 31.03.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Zajazd "Pobite gary" Monika Witkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Adres pracodawcy:
Władysława Jagiełły 12, 09-150 Czerwińsk nad Wisłą, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płoński
Gmina pracodawcy: Czerwińsk nad Wisłą
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czerwińsk nad Wisłą
Ulica pracodawcy: Władysława Jagiełły
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2019
Oferta pracy ważna do: 22.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g zaresu
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia kresowa.
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie posiłków do termoportów.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej i azjatyckiej (znajomość receptur, opracowywanie menu).
"MELPOL" Handel-Usługi s.c. - 2017-02-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- przygotowanie posiłów- dbanie o nawyższą jakość i smak - porcjowanie i wydawanie posiłków,- przestrzeganie przepisów BHP i PPOZ,
STAPOL Piotr Staszków - 2018-05-16 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
kucharz
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Częstochowa (śląskie)
jw.
Selforce Sp.z o.o. - 2016-11-22 - Rusiec (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy i innych potraw z półproduktów.
KRYSTYNA TOMASZEWSKA - 2018-12-18 - Chełm (lubelskie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-09-01 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Praca przy przygotowywaniu potraw kuchni japońskiej. Przygotowywanie ciepłych dodatków do sushi.
ASAP SOPOT SPÓŁKA CYWILNA - 2017-05-02 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków tureckich typu kebeb, ryż turecki, mięso, zupy tureckie
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Gotowanie.
TAWERNA RYBAKI KAROLINA KRZEMIŃSKA - 2016-06-29 - Sopot (pomorskie)
w/g stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE "CZA-TA" NICIAK SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-27 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw od podstaw, utrzymanie czystości na terenie kuchni, jedna zmiana 9.00-21.00, praca co drugi dzień także w soboty i niedziele
"RESTAURACJA POPULARNA" JAN SADOWSKI I KATARZYNA SADOWSKA - 2016-10-07 - Działoszyn (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Trzebiegoszcz (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw luchni koreańskiej; dbanie o jakość i escetykę przygotowanych potraw; dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności; serwowanie posiłów; utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o pracę na cazs nieokreślony poprzedzona umową na czas określony. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Osoba zatrudniona będzie zajmować się przygotowaniem tradycyjnych południowo indyjskich potraw i slodyczy oraz będzie zajmować się czynnościami porządkowymi w miejscu pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony poprzedzona umową na czas określony. Proponowany okres zatrudnienia: 01.12.2018r.-01.12.2019r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Leżajsk (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Bytom (śląskie)
sortowanie blach, załadunek, rozładunek stali
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Myszków (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem.
SP ZOZ SANATORIUM MSWiA W SOPOCIE - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)