KUCHARZ/KUCHARKA Ślęza oferta pracy Przedszkole Samorządowe w Ślęzie

Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Umowa o pracę na czas określony (25.08-2020-31.08.2021) z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony. Praca w godz.: 7:00-15:00.Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 789 68 99, e-mail: przedszkolebw (at) lpt.pl
Data publikacji: 2020-08-05
Lokalizacja: Ślęza (dolnośląskie)
Pracodawca: Przedszkole Samorządowe w Ślęzie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przystankowa 2, 55-040 Ślęza, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Umowa o pracę na czas określony (25.08-2020-31.08.2021) z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony. Praca w godz.: 7:00-15:00.Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 789 68 99, e-mail: przedszkolebw (at) lpt.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ślęza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0223
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kobierzyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2020
Data zakończenia pracy: 31.08.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne,staż pracy: pożądane doświadczenie w pracy w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Samorządowe w Ślęzie
danePracodawcy_nip: 8961292433
danePracodawcy_regon: 932238295
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Przystankowa 2, 55-040 Ślęza, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: wrocławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0223
Gmina pracodawcy: Kobierzyce
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ślęza
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0875603
Ulica pracodawcy: Przystankowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: RP.II.411-192/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.08.2020
Data dodania oferty pracy: 05.08.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?eba054644f15bab9d5a59a38c7eba5a3
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-01-17 - Kraków (małopolskie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie / Fundacja "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2018-04-12 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2017-06-16 - Wędrzyn (lubuskie)
Wykształcenie: brak wymagań; minimalne doświadczenie; aktualne badania sanepidowskie; przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej; dwie zmiany; miejsce pracy: Pilchowice;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA DZIECI I MŁODZIEŻY PROWADZONY PRZEZ ZAKON OJCÓW KAMILIANÓW - 2019-07-17 - Pilchowice (śląskie)
staż pracy 1 rok, znajomość języka urdu lub angielskiego, znajomośc gastronomi oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskich, przygotowanie posiłków, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-05-27 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań wg receptury azjatyckiej, arabskiej typu: falafel, samosa, kebab, chicken amsala, chapati, nann, roti, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obróbka termiczna. Praca w godz. 10-22.Proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
wykonywanie czynności kucharza
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2018-07-27 - Włostów (świętokrzyskie)
Prace w kuchni szpitala według zakresu obowiązków. Praca na dwie zmiany w godzinach 06.00-14.00 i 09.00-17.00.
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-08-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowanie potraw.
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2017-08-28 - Krzyżowa (dolnośląskie)
Praca na kuchni ciepłej, przygotowanie i wydawanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Dbałość o stanowisko pracy, jego czystość i funkcjonalność względem wymagań haccap. Tworzenie menu, dbałość o foodcost, kontrola zamówień i dostaw. Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeni kuchennej oraz zmywanie. kontrola zagrożeń typu haccap
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska, praca w restauracji w Lubomierzu
SOPRANO DAMIAN CHŁAP - 2018-09-18 - Lubomierz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2019-05-20 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków (żywienie odbiorowe)
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWIER Mariusz Słupecki" - 2016-05-10 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o ich jakość i smak, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na miejscu pracy.
Uzdrowisko Solec-Zdrój M.Cz. Sztuk Sp. J. - 2019-08-27 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
Obsługa śniadań - bufetowych lub serwowanych.Obieranie i obróbka produktów spożywczych.Czynności porządkowe.Dbałość o higienę.
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko Spółka Jawna - 2020-01-07 - Kąty Rybackie (pomorskie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych dań barowych zgodnie z kartą.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
Kucharz
Dorota Lipa"Przystań u Lipy" Restauracja Manhattan - 2018-03-14 - Jordanów (małopolskie)
Kucharz
Lidia Postawa Restauracja "Dworcowa" - 2019-01-04 - Tarnów (małopolskie)
przyrządzanie potraw i dań, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni
RACZKIEWICZ s.c. Jan Raczkiewicz, Katarzyna Szymkowiak - 2018-08-20 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
P.H.U. Piotr Ciok - 2019-07-08 - Radzymin (mazowieckie)
Wg. stanowiska.
Restauracja ,,Ratuszowa'' Danuta Molińska - 2018-02-16 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów, obróbka wstępna surowców, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców i półproduktów. Osoba, która będzie dbała o czystość stanowsika pracy i umiejąca posługiwać się narzędziamu kuchennymi.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowywanie dań i potraw kuchni egipskiej
Firma Handlowo-Usługowa Magdalena Abouheif - 2018-04-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
gotowanie,przygotowywanie pizzy,obsługa sali
kontakt przez PUP - 2019-12-17 - Lębork (pomorskie)
Wybór właściwych produktów i półproduktów do przygotowywania dań kuchni azjatyckiej, dbanie o czystość na stanowiskupracy, obróbka mięsa, wyrabianie ciast z tofu na makarony i wietnamskie pierogi, przygotowywanie posiłków.Język wietnamski jest wymagany z uwagi na pracę w zespole z innym kucharzem- obywatelem Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Radomsko (łódzkie)
Przestrzeganie właściwej jakości zdrowotnej oraz zasad higieny w procesie produkcji; przyjmowanie towarów od dostawców i odpowiednie ich magazynowanie; noszenie odpowiedniego stroju (fartuch, obuwie, czepek, zakaz noszenia biżuterii i pomalowanych paznokci); dbałość o higienę osobistą oraz otoczenia, mycie i dezynfekcja kuchni i magazynów, pomiary temperatury w chłodziarkach i pomieszczeniach oraz prowadzenie zapasów w rejestrach; przygotowywanie posiłków i dbałość o najwyższą jakość, smak i gramaturę produktów; przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, wydawanie posiłków na oddziały zgodnie z jadłospisem i wykazem diet, przestrzeganie instrukcji GMP/GHP; prowadzenie zapisów związanych z systemem HACCP w rejestrach zapisów.
Jaworskie Centrum Medyczne Sp z o.o. - 2020-02-28 - Jawor (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie z obowiązującymi standardami oraz dbanie o najwyższą ich jakość, dbanie o czystość miejsca pracy, sprzętów i urządzeń powierzonych, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Jaworzno (śląskie)