KUCHARZ. Sierakowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ.
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i napojów, obróbka wstępna surowców, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców i półproduktów. Osoba, która będzie dbała o czystość stanowsika pracy i umiejąca posługiwać się narzędziamu kuchennymi.
Data publikacji: 2016-06-06
Lokalizacja: Sierakowice (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Sierakowice, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i napojów, obróbka wstępna surowców, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców i półproduktów. Osoba, która będzie dbała o czystość stanowsika pracy i umiejąca posługiwać się narzędziamu kuchennymi.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sierakowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.06.2016
Data zakończenia pracy: 05.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno - epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - słaby
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Mściwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie na ref stanowisko EFS
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: Mściwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie przekąsek, zimnych płyt, deserów, zatrudnienie na umowę zlecenie, mozliwość przyuczenia do zawodu
POZIOM 511 Sp. z o.o. - 2018-11-13 - Podzamcze (śląskie)
przygotowywanie posilków, ustalanie menu
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-12-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
"CENTRALKA" Paweł Jakubczak - 2019-01-18 - Zamość (lubelskie)
Realizacja zamówień, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 1 m-c z możliwością przedłużenia.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Piła (wielkopolskie)
obsługa konsumentów
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Zorientowanie na gościa i umiejętność rozpoznawania jego potrzeb, wysoki poziom kultury osobistej, gotowość do podjęcia pracy w sysyemie zmianowym, dyspozycyjność
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe ONESTO Marcin Kramarski - 2017-03-09 - Częstochowa (śląskie)
1. Nauka przepisów BHP.2. Przygotowywanie sałatek, surówek.3. Pieczenie mięsa.4. Sporządzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cząstek ziemniaczanych.6. Rozkładanie składników na pizzy.7. Polewanie sosów, napełnianie sosów.8. Sporządzanie kebabów, hamburgerów.9. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2016-10-26 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2016-08-03 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Białebłoto-Stara Wieś (mazowieckie)
praca w restauracji SUSHI
DAITO-SUSHI b.Marcinkowska,D.Marcinkowski S.C. - 2016-07-27 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2016-05-16 - Płock (mazowieckie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Zielona Góra (lubuskie)
- utrzymanie czystości w pomieszczeniach biurowych i produkcyjnych i pozostałych pomieszczeniachznajdujących się w obiekcie oraz terenu przed budynkiem,- odkurzanie podłóg w pomieszczeniach,- ścieranie kurzów z mebli biurowych, parapetów, sprzętów i urządzeń biurowych,- utrzymanie w czystości pomieszczeń higieniczno-sanitarnych oraz toalet z umywalkami, - wyposażanie pomieszczeń sanitarnych w niezbędne środki higieny,- opróżnianie koszy na śmieci,- okresowe mycie okien,- podlewanie i pielegnowanie kwiatów w biurze.
Concept Elżbieta Mączewska - 2018-07-21 - Gdańsk (pomorskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-12-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ OBIADOWYCH,SPORZĄDZANIE PRZEKĄSEK,PRZYJMOWANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość i smak, obsługa imprez okolicznościowych, obsługa cateringu, układanie jadłospisu,sporządzanie zamówień, dokonywanie zamówień, utrzymanie należytej czystości naczyń i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Jasło (podkarpackie)
pozyskiwanie nowych klientów i kontrahentów, negocjowanie warunków umowy, kontakt z klientem zagranicznym gł. z j.urdu
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Łódź (łódzkie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
-prace w kuchni-prace porządkowe na terenie hotelu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Podstolice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłkow.
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
Główne zadania obejmują: przygotowywanie posiłków głównie pizzy zgodnie z przyjętymi standardami, dbanie o to, aby serwowane jedzenie było wydawane niezwłocznie po przygotowaniu, przestrzeganie zasad z zakresu higieny, zdrowia i bezpieczeństwa.
PIZZERIJA PR. SV. ROK - 2016-01-27 - Słowenia (Słowenia)
Przygotowywanie pizzy, potraw i ich wydawanie, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2016-09-07 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Transport towarów na trasach krajowych i międzynarodowych.
P.H.U. POWERTAD Tadeusz Adamczyk - 2016-03-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie posiłków do termoportów.
Vendi Servis Sp. z o.o. - 2019-01-03 - Wyszków (mazowieckie)
obsługa gastronomiczna baru i restauracji hotelowej oraz konferencji i bankietów
START TRAVEL Sp. z o.o. - - 2016-05-18 - Dosłońce (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowanie dań kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)