KUCHARZ - KUCHARKA Pszczyna oferta pracy HOTEL PIASKOWY S.C. Adam Zawisza, Marek Zawisza
Stanowisko: KUCHARZ - KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 4 244 PLN
Zakres obowiązków: JEŚLI:Gotowanie to Twoja pasjaChcesz się rozwijać zawodowoChcesz zarabiać pieniądze w dobrej atmosferzeChcesz pracować w firmie o dobrej renomieChcesz być częścią zgranego zespołuJesteś osobą kulturalną i ambitnąSkontaktuj się z nami!
Data publikacji: 2019-06-10
Lokalizacja: Pszczyna (śląskie)
Pracodawca: HOTEL PIASKOWY S.C. Adam Zawisza, Marek Zawisza
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piechurów 3, 43-200 Pszczyna, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
JEŚLI:Gotowanie to Twoja pasjaChcesz się rozwijać zawodowoChcesz zarabiać pieniądze w dobrej atmosferzeChcesz pracować w firmie o dobrej renomieChcesz być częścią zgranego zespołuJesteś osobą kulturalną i ambitnąSkontaktuj się z nami!
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1.6
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 244 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pszczyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pszczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pszczyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 244 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kurs zawodowy: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dyplom mistrzowski: Kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kurs: kucharz małej gastronomii
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kurs zawodu - kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: HOTEL PIASKOWY S.C. Adam Zawisza, Marek Zawisza
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Adres pracodawcy:
Fabryczna 12, 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Tychy
Gmina pracodawcy: Tychy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tychy
Adres strony pracodawcy: www.hotelpiaskowy.pl
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pszczynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.06.2019
Oferta pracy ważna do: 11.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a57bcd307e23bfa5f9ecff9c97a355eb
Podobne oferty pracy
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Żabno (małopolskie)
kuchnia ukraińsko-rosyjska, posiłki, zupy , desery, godz. pracy 08:00-16:00, 16:00-22:00
LOFT7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Sierpc (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni i kucharzami narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wykonywanie prac sprzedawcy-florysty.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Zabrze (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
LOFT79 Sp. z o.o. - 2015-11-30 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-10-20 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym
"GTL-SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Pyrzowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska, włoska, japońska, rosyjska.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
Praca na stanowisku sprzedawca w sklepie spożywczym, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, przyjmowanie dostaw towaru. Wymagania: mile widziane doświadczenie.
MARDUK MARCIN RUMIAN - 2016-08-04 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, kotakt z dostawcami, dbanie o zaopatrzenie, obsługa kasy fiskalnej. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomiczne, mile widziany staż pracy, prawo jazdy kat B.
ANATOLIA BARIS KUCUK - 2017-02-24 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Piekoszów (świętokrzyskie)
Sprzedaż artykułów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Kozubszczyzna (lubelskie)
sprzatanie szatni, łazienek, toalet, trybun,korytarzy
"ROKA" ZPChR Sp. z o.o. - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłków.
P.P.H.U. "DWOREK" M.M.PILARSCY SPÓŁKA CYWILNA - 2019-06-07 - Kutno (łódzkie)
- Drobne prace konserwatorskie (malowanie, szpachlowanie, drobne prace wykończeniowe w pokojach hotelowych np. przykręcenie listwy przypodłogowej, prace "złotej rączki"), naprawy oraz usuwanie usterek w pokojach oraz na obiekcie hotelowym.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na początek na umowę o pracę na okres próbny do trzech miesięcy, docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub/i 11:00-19:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe techniczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Mile widziane uprawnienia SEP do 1 kV. - Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-08 - Katowice (śląskie)
Gotowanie w pensjonacie, na bankiety, gotowanie z karty (a-la-carte), kuchnia tradycyjna i nowoczesna
kontakt przez WUP - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
Obsługa pieca konwekcyjnego.Obsługa krajalnicy.Znajomość obróbki mięsa i warzyw.Obsługa zmywarki. Obsługa kuchni gazowej.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kuźnica Strobińska (łódzkie)
Technik rachunkowości- oferta stażu realizowana ze środków Algorytm, Wymagania: wykształcenie średnie ekonomiczne, mile widziane wyższe, obsługa komputera, odpowiedzialność, wysoka kultura osobista.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warta (łódzkie)
Przygotowanie potraw, znajomość zasad dotyczących żywienia, chęć do pracy
Pałac Kołodziejewo - Agroturystyka Andrzej Stypczyński - 2018-09-14 - Kłodzko (dolnośląskie)
Gotowanie, utrzymanie kuchni w czystości
Firma Handlowo-Usługowa "Elena" Elena Paryła - 2016-09-28 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i nowych recpetur kuchni kreolskiej
NOLA GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Tychy (śląskie)
prowadzenie kuchni w pensjonacie, przygotowywanie i wydawnie śnidań i obiadów, pieczenie ciast, zamawianie towaru, obsługa bankietów
"PROINVEST" Bernarda Gulitz i Urszula Ulmer S.C - 2018-01-09 - Karpacz (dolnośląskie)
1. Realizacja zamówień klientów.2. Odbiór towarów od dostawców - wcześniej zamówiony (pomoc).3. Prowadzenie dokumentacji zakupów - pomoc.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jako kucharz
P.W. Oaza Przemysław Sieluk - 2017-03-20 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Limanowa (małopolskie)
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)