KUCHARZ Sierpc oferta pracy LOFT7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia ukraińsko-rosyjska, posiłki, zupy , desery, godz. pracy 08:00-16:00, 16:00-22:00
Data publikacji: 2019-03-22
Lokalizacja: Sierpc (mazowieckie)
Pracodawca: LOFT7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastowska 40, 09-200 Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kuchnia ukraińsko-rosyjska, posiłki, zupy , desery, godz. pracy 08:00-16:00, 16:00-22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sierpc
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sierpecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sierpc
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.04.2019
Data zakończenia pracy: 02.04.2022
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
LOFT7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu
Adres pracodawcy:
Piastowska 40, 09-200 Sierpc, powiat: sierpecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sierpecki
Gmina pracodawcy: Sierpc
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sierpc
Ulica pracodawcy: Piastowska
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sierpcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2019
Oferta pracy ważna do: 05.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 22.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 22.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny z oferowanym stanowiskiem.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2018-09-24 - Mysłowice (śląskie)
sporządzanie potraw oraz menu dla klientów prawidłowe przechowywanie produktów sporzadzanie listy potrzebnych produktów
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2016-08-18 - Brzeziny (łódzkie)
Obsługa kuchni gazowej, frytkownicy, opiekacza płytowego, kuchenek mikrofalowych, mikserów, szatkownicy do warzyw, pieca do pizzy, mieszalnika planetarnego do produkcji ciasta do pizzy oraz innych urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2019-02-08 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-09-15 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty menu, wyrób pierogów oraz produktów garmażeryjnych
"IGNACY POLAŃSKI" FPHU sc B.POLAŃSKI, D.PLUTA, A.WARESIAK - 2016-11-24 - Zubrzyca Górna (małopolskie)
Praca w charakterze kierowcy samochodu dostawczego polegająca na przewozie towarów na terenie Europy, Turcji, krajów WNP m.in.: Rosja, Ukraina, Gruzja, Armenia. Znajomość języka rosyjskiego i ukraińskiego jest niezbędna do kontaktów na załadunkach i rozładunkach towarów w w/w krajach.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Dmosin (łódzkie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/2019/ogloszenia/04-01-2019-ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,8,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-09 - Lublin (lubelskie)
Pomoc przy montaż tras kablowych, pomoc przy montażu szaf IT, pomoc przy montażu rozdzielnic i transformatorów, układaniu kabli SN. Konserwacja i kontrola stanu technicznego urządzeń. Miejsce wykonywania pracy: poza siedzibą pracodawcy- teren całej Polski
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotwanie dań obiadowych
"PROFI" S.C. Katarzyna Kidawa-Kałka, Janusz Kałka - 2016-05-19 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2018-05-18 - Iława (warmińsko-mazurskie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o. - 2018-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptur (kuchnia polska, regionalna)
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-04-08 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie faktur oraz wydawanie towaru. Praca w godzinach 6:00-14:00 lub 9:00-17:00.
"GIGANT II" ALINA, MAREK WOJEWÓDKA S.J. - 2017-01-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia bangalska i indyjska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-23 - Zagórze (mazowieckie)
Oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami, dbanie o odpowiednie przechowywanie produktów, dbanie o czystość stanowiska pracy, sporządzanie listy zakupów
HANDMADE Przemysław Wyszkowski - 2018-08-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie, catering
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kościan (wielkopolskie)
przygotowanie potraw i dań wg menu, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa urządzeń produkcyjnych, kontrola/utrzymanie procesu produkcji
UNIDRUK Spółka jawna Jacek Stencel, Paweł Stencel - 2018-11-02 - Zgierz (łódzkie)
Organizacja pracy kuchni.Karta menu.Przyjęcia okolicznościowe.Zarządzanie personelem.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-08-22 - Chełmek (małopolskie)
Brak danych
MASTMAX Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Będzin (śląskie)
Wykształcenie zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespole. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STODOŁY SP. Z O.O. - 2017-06-16 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Obsługa imprez zewnętrznych, dekorowanie dań, produkcja, obróbka warzyw i mięs, zamawianie towaru. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomia, staż pracy 6 miesięcy, znajomość języka angielskiego, prawo jazdy kat. B.
Pizzeria "ALCATRAZ" Rafał Żuchliński - 2016-11-04 - Wejherowo (pomorskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Grodków (opolskie)
Poszukiwani są kucharz na stanowiska od commis do chef de partie.
Alte Oper Frankfurt Restauration Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)