KUCHARZ/KUCHARKA (NR 1167) Inowrocław oferta pracy RESTAURACJA WŁOSKA SALSA POMODORO LESZEK MATŁOKA
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 1167)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: praca w restauracji, przygotowywanie dań
Data publikacji: 2020-06-16
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: RESTAURACJA WŁOSKA SALSA POMODORO LESZEK MATŁOKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wałowa 19, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w restauracji, przygotowywanie dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 1167)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0407
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.06.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA WŁOSKA SALSA POMODORO LESZEK MATŁOKA
danePracodawcy_nip: 6340068804
danePracodawcy_regon: 341354047
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Wałowa 19, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt pod nr tel. 602 235 302
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: inowrocławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0407
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0928989
Ulica pracodawcy: Wałowa
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.06.2020
Data dodania oferty pracy: 16.06.2020
Oferta pracy ważna do: 16.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fef671d9fc002ceafc854a8438ce563c
Podobne oferty pracy
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-08-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2018-09-10 - Mielec (podkarpackie)
Kierowanie samochodem osobowym, dowożenie pracowników (cudzoziemców) w wyznaczone miejsca m.in.do miejsca zakwaterowania, pracy, przychodni lekarskiej w celu wykonania badań,przedstawianie reguł, zasad panujących w danym miejscu pracy pracownikom firmy.
UKR-POL Serwis Sp. z o.o. - 2018-04-13 - Gdańsk (pomorskie)
zapewnienie profesjonalnej obsługi klienta zgodnie ze standardami firmy; obsługa kasy fiskalnej; rozładunek dostaw; dbanie o czystosć sklepu: II zmiany od 6.00- 14.00, 14.00-22.00, praca także w soboty, niedziele
JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. - 2017-11-14 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw.
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
.
RESTAURACJA-Odejewska Aleksandra - 2018-07-04 - Nieżychowice (pomorskie)
pielęgnowanie terenów zieleni: przycinanie, koszenie, nawożenie, wysiewanie nasion, nawadnianie, sadzenie i przesadzanie roślin, pielęgnowanie trawników, usuwanie chwastów itp.
OGRODY.JPG s.c. - 2017-04-25 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharz
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2018-03-20 - Dychów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG TURYSTYCZNO REHABILITACYJNYCH "WODNIK" H I M RUDNICCY SPÓŁKA JAWNA - 2019-02-12 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca z możliwością zakwaterowania;
Centrum Usług Logistycznych - Ośrodek Szkoleniowo-Rekreacyjny Szkoły Policji w Ustce - 2017-06-05 - Ustka (pomorskie)
Sprawdzanie jakości oraz zgodności pakowanych wyrobów ze zleceniem produkcyjnym i kartą pakowania,Przygotowanie tacek i przekładek niezbędnych do pakowania palet,Zapewnienie optymalnego przepływu wyrobów na linii od elewatorów do paletyzatorów,Odbiór i transport zapakowanych palet do właściwych sektorów magazynów,Sprawdzanie zgodności ilości palet dostarczonych do magazynu z ilością raportowaną przez pracowników magazynu,Prowadzenie wymaganej dokumentacji
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Orzesze (śląskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelowych, proponowanie nowych potraw do karty menu
HOTEL ARŁAMÓW S.A. - 2018-04-19 - Arłamów (podkarpackie)
Pomoc w pracach w kuchni, przygotowywanie produktów do dań.
Park Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Sitaniec (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie zamówionych potraw dla Klientów zgodnie z recepturą firmy; przygotowywanie produktów do wypieku pizzy - ciasta, sosów, mięsa i innych składników zgodnie z recepturą typowej pizzy nowojorskiej; pomoc przy wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
OPS Dzielnicy Praga Południe m. st. Warszawy - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie regionalnych potraw kuchni ukraińskiej,rosyjskiej i tatarskiej.
Firma Handlowo-Usługowa "Sami Swoi" Robert Mruk - 2017-06-07 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw typu fast food w tym kebabów, dbanie o porządek miejsca pracy, dostarczanie potraw do klientów
UNAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-21 - Iława (warmińsko-mazurskie)
PRACA ADMINISTRACYJNO BIUROWA Z WYKORZYSTANIEM KOMPUTERA, KOORDYNOWANIE PRACY OSÓB POCHODZĄCYCH Z UKRAINY I MOŁDAWII, PRZYDZIELANIE ZADAŃ, ROZLICZANIE CZASU PRACY
BISAR HR SP. Z O.O. - 2018-08-07 - Głowno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - Dębówka (lubelskie)
zgoenie ze stanowiskiem, możliowość zatrudnienia na stałe
BAR BISTRO "KORAL" ELŻBIETA BAJ - 2017-05-04 - Ustka (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-28 - Kartoszyno (pomorskie)
Praca z osobami niepełnosprawnymi
Środowiskowy Dom Samopomocy w Osieku - 2019-10-17 - Chróścin (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni bliskowschodniej, w tym kebab. Obsługa klienta.
ISTANBUL M.Dukowicz i J.Przybylski Sp.J. - 2016-03-02 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotelu w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
1) Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia w tym: a) porcjowanie posiłków, b) dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, c) dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością,wydawanie posiłków w ustalonym czasie zgodnie z przyjętą w tym zakresie procedurą, d) pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowegow ilościach przewidzianych recepturą, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) Ścisłe przestrzeganiereceptury przygotowywanych posiłków. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spożywczymi pobranymi z magazynu do sporządzaniaposiłków dla mieszkańców i personelu Domu. 4) Właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2016-07-05 - Mielno (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna,); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt, wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi-różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o standardy, higienę, należytą staranność w serwowaniu posiłków.
LIBERO SP. Z O.O. - 2018-11-09 - Milicz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, tj. adana, kofte, dolma, sarma. Przygotowywanie sosów i sałatek kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Pakowanie produktów gotowych
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Wiechlice (lubuskie)