KUCHARZ Mi艅sk Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4聽165 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Przygotowanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw.
Data publikacji: 2020-03-03
Lokalizacja: Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Mi艅sk Mazowiecki, powiat: mi艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Przygotowanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽165 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mi艅sk Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽165 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 03.03.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kulturalna obs艂uga klienta
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Przemys艂owa 4, 05-300 Mi艅sk Mazowiecki, powiat: mi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: mi艅ski
Gmina pracodawcy: Mi艅sk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mi艅sk Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Przemys艂owa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 16.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f5d64f91f58028c92097b9d512cbec79
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w. Dbanie o wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym- kuchni wietnamskiej, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie umowa na czas okre艣lony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawc膮 pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MA艁GOSI Ma艂gorzata Tokarczyk - 2018-09-13 - S艂upsk (pomorskie)
obs艂uga klienta, obr贸bka wst臋pna, r臋czna i mechaniczna, przyrz膮dzanie i wykonywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Kucharz
Restauracja JOANNA - 2016-01-19 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie (g艂贸wnie kuchnia polska)
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-08-09 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, obr贸bka mi臋s, przygotowanie sa艂atek, sos贸w,garma偶u.Przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych-catering.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 z kuchni orientalnej
Bar Hanoi - 2016-10-04 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzeg (opolskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
praca zwi膮zana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw dla go艣ci indywidualnych oraz grupowych, praca samodzielnego kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Pi艂a (wielkopolskie)
zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Us艂ugowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szyma艅ski - 2016-08-04 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie pizzy, obs艂uga klienta
Pizzeria Ago's D.Piotrowska w Pu艂tusku - 2016-09-22 - Pu艂tusk (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie polece艅 pomocy kuchennej, HACCP, wydawanie cateringu; wynagrodzenie od 2000 do 3000 z艂
K.M.J. Maciej Kubiak - 2016-10-20 - Pabianice (艂贸dzkie)
Do艣wiadczenie na stanowisku kucharz, praca w godzinach 06:00 - 14:00 (wymiar czasu oraz rodzaj umowy mo偶liwy do uzgodnienia).
APRO Sp z o.o. Zdzieszowice - 2019-06-03 - Zdzieszowice (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-05-04 - Karwia (pomorskie)
- przygotowanie potraw - dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez Szefa Kuchni
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2018-09-03 - Moszna (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych zgodnie z powierzonymi recepturami. Wydawanie gotowych posi艂k贸w. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Kierowca samochodu ci臋偶arowegoTransport mi臋dzynarodowy
Sp贸艂ka Przewozowa "TRANS" Krupa Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-05 - Mielec (podkarpackie)
- nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅- obs艂uga kasy fiskalnej- dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri wed艂ug oryginalnych przepis贸w kuchni japo艅skiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw- miejsce wykonywania pracy: 艁贸d藕, ul. Pabianicka 243, al. Pi艂sudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezi艅ska 27/29, al. Jana Paw艂a II 30, ul. Kolumny 6/36
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca w zawodzie
ZIYAD RAOOF FIRMA "ZIYADA" - 2017-02-16 - Tomaszowice (ma艂opolskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona 艁awruk - 2018-07-23 - Mielec (podkarpackie)
wypiekanie mi臋sa drobiowego i wieprzowego w piecu konwekcyjnym
KONWALD Sp. z o.o. - 2016-12-22 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
gotowanie oraz wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-12-18 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
Realizacja plan贸w sprzedazowych, obs艂uga klient贸w indywidualnych i
BEST SERWIS Sylwester Wiski - 2017-08-29 - Bia艂ystok (podlaskie)
Obr贸bka wst臋pna mi臋sa, warzyw oraz obr贸bka termiczna, Przygotowywanie ciasta nale艣nikowego, pierogowego, a w efekcie ko艅cowym gotowych wyrob贸w tj. pierog贸w, uszek, klusek 艣l膮skich, nale艣nik贸w, krokiet贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)
* Przygotowywanie bufet贸w 艣niadaniowych i obiadokolacyjnych, imprez okoliczno艣ciowych, grup zorganizowanych. * Dba艂o艣膰 o jako艣膰 i wygl膮d potraw, przygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami. * Dbanie o porz膮dek oraz przestrzeganie zasad BHP oraz HACCP. Dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie 偶ywno艣ci.
Golden Tulip - 2019-02-13 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)