KUCHARZ/KUCHARKA Dźwirzyno oferta pracy GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw. Praca w Dźwirzynie wg grafiku w przedziale godz. 7-19.
Data publikacji: 2020-08-26
Lokalizacja: Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wyzwolenia 27, 78-131 Dźwirzyno, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju potraw. Praca w Dźwirzynie wg grafiku w przedziale godz. 7-19.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dźwirzyno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie (1 rok)
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA
danePracodawcy_nip: 5262734680
danePracodawcy_regon: 01552918600000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Wyzwolenia 27, 78-131 Dźwirzyno, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Dźwirzyno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0307365
Ulica pracodawcy: Wyzwolenia
Numer budynku pracodawcy: 27
Profil działalności pracodawcy: turystyka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 27.08.2020
Oferta pracy ważna do: 25.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a07db4b947cf184e9800ec80447ed5b6
Podobne oferty pracy
pomoc przy załadunku i rozładunku towaru, sortowanie owoców i warzyw
kontakt przez PUP - 2020-03-05 - Zakępie (lubelskie)
właściwa organizacja pracy personelu kuchennego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestnictwo w planowaniu jadłospisów i przygotowaniu według niego posiłków, sporządzanie posiłków w wymogami racjonalnego żywienia, porcjowanie posiłków, dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawania posiłków, dbałość o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartoscią, wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, pobieranie produktów spożywczych z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych recepturą - zabezpieczenie ich przed przerobieniem, kwitowanie odbioru w raportach żywieniowych, dbanie o utrzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, natychmiastowe zgłaszanie intendentowi powstałych usterek oraz wszelkich nieprawidłowości stanowiących zagrożenie zdrowia lub życia, mozliwość uczestniczenia w zakupach wyposażenia kuchni, codzienne pobieranie prób żywieniowych i właściwe ich przechowanie, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, GHP, wykonanie prac zleconych przez dyrektora wpływające na podniesienie jakości prac placówki
Szkoła Podstawowa Nr 11 z Oddziałami Integracyjnymi im. Kornela Makuszyńskiego - 2017-08-01 - Zielona Góra (lubuskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 18.01.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie surówek i pełnych posiłków
kontakt przez OHP - 2017-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzatanie kuchni, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Klecza Dolna (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchnik libańskiej
SHISHA RAMZES Ali Irani - 2016-05-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, kierowanie zespołem pracowników,czuwanie nad właściwym i terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw i gramatur w restauracji włoskiej między inn. pizzy
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-16 - Krzywaczka (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw z mięs i ryb. Dekorowanie potraw. Pieczenie ciast. Praca w godz. 8-16, 14-22, 16-24.
GÓRALSKA CHATA MARIAN HUMIEJA - 2017-08-09 - Stare Boryszewo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Górki Wielkie (śląskie)
Opieka nad dziećmi, prowadzenie zajęć.Praca w godz.: 8-17. Oferta dostępna w sali C, A. Kontakt z pracodawcą - osobisty.
MALI ODKRYWCY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-07-08 - Siechnice (dolnośląskie)
usługi dekarskie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ASSO-ART" PIOTR BATOG - 2019-11-20 - Bytom (śląskie)
w/ stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Sejny (podlaskie)
Praca w restauracji Vanessa.
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2019-09-11 - Białystok (podlaskie)
przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Matczyn (lubelskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie wypieków, deserów i śniadań. Pomoc w przygotowaniu innych posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2020-01-28 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNYCH POSIŁKÓW
AMW REWITA Sp. z o.o - 2018-02-07 - Jurata (pomorskie)
- Wykonywanie instalacji elektrycznych w budynkach mieszkalnych - Konserwacja i naprawa instalacji elektrycznych w nowym i starym budownictwie mieszkalnym oraz inne czynności adekwatne dla stanowiska np. wykuwanie szczelin, otworów, układanie kabli itp.
ANT Personalservice GmbH - 2016-04-26 - Niemcy (Niemcy)
- wykonywanie kopii dokumentów- uzupełnianie danych w programach komputerowych- sporządzanie pism i innych dokumentów- roznoszenie korespondencji- odbieranie połączeń telefonicznych
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, deserów, surówek. Dbanie o estetykę przygotowywanych potraw, pilnowanie terminów przydatności. Praca w Dąbrówce Tuchowskiej na dwie zmiany (grafik do ustalenia)
kontakt przez OHP - 2020-03-10 - Dąbrówka Tuchowska (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
STARY DWÓR Sp zo.o. - 2016-03-09 - Żywiec (śląskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2018-08-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-smażalnia ryb- obsługa imprez okolicznościowych
Zygmunt Orlikowski PPHU "ANNA" - 2019-02-26 - Zalesice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, regionalnej, znajomość przepisów i potraw kuchni indyjskiej
INDO POLISH HOSPITALITY & TRADE SERVICES Sp. z o.o. - 2017-12-19 - Wołomin (mazowieckie)
Obsługa wycinarki laserowej; przygotowywanie do pracyprzydzielonych maszyn i dbałość o ich prawidłowe funkcjonowanie;codzienna realizacja zamówień; wycinanie laserem blachy wedługstandardów oraz rysunków technicznych zgodnie z dokumentacją; dobór parametrów cięcia; kontrola jakości wykonanych elementów; pomiar wykonanych detali; załadunek blach na wycinarkę zpoziomu roboczego; rozładunek elementów wypalonych, blachoraz złomu z blachy; kompletacja i opisywanie elementówwypalonych według wymagań klienta; współpraca programistą ioperatorem prasy krawędziowej; regulacja i kontrola parametrówprocesu; inne prace związane z procesem przygotowaniamateriałów do produkcji zgodnie z profilem działalności firmy;
MODERN METAL Sp. z o.o. - 2017-08-18 - Opole (opolskie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierogów, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Nowa Wieś (małopolskie)