KUCHARZ Kruszewo oferta pracy Fundacja im. Jana Banacha
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Mo偶liwo艣膰 zatrudnienia w wymiarze 0,5 etatu. Miejsce pracy: Kruszewo, praca wg grafiku w godzinach: 12.00-20.00.
Data publikacji: 2020-10-06
Lokalizacja: Kruszewo (wielkopolskie)
Pracodawca: Fundacja im. Jana Banacha
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W臋glewska 6, 64-850 Kruszewo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w.Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Mo偶liwo艣膰 zatrudnienia w wymiarze 0,5 etatu. Miejsce pracy: Kruszewo, praca wg grafiku w godzinach: 12.00-20.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kruszewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3019
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Uj艣cie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.11.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia , ch臋ci do pracy.
Nazwa pracodawcy: Fundacja im. Jana Banacha
danePracodawcy_nip: 7642678747
danePracodawcy_regon: 366842391
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Szkolna 4, 64-850 Kruszewo, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: Kontakt telefoniczny celem um贸wienia spotkania.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: pilski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3019
Gmina pracodawcy: Uj艣cie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kruszewo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0530904
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 06.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 04.11.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1d63056441d001ae611f0a2bb90c9956
Podobne oferty pracy
Przygotowanie projekt贸w, wizualizacji oraz materia艂贸w do druku, projektowanie grafiki korporacyjnej (ulotki, foldery, plakaty, banery), przygotowanie projekt贸w reklamy wizualnej, przygotowanie prezentacji.
KOMNET Konrad Bru艣niak - 2017-11-17 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2020-11-12 - G艂owno (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶nej czysto艣ci godz. 6-14, 7-15
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2019-09-26 - Opole (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅
ARIMPEX ARTUR KRUPA - 2017-09-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porz膮dkowe, przygotowywanie jad艂ospis贸w. Wykszta艂膰enie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zaw贸d wyuczony kucharz, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkoluGodziny pracy 7.00-15.00
PRZEDSZKOLE "MINI" DOROTA WAWROCKA - 2019-11-27 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych, deser贸w i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zamo艣膰 (lubelskie)
dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek pomieszcze艅, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tur贸w (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-05-25 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, tworzenie menu.
kontakt przez OHP - 2018-07-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni narodowej Turcji
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Opalenica (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, . Po uzgodnieniu z pracodawc膮 istnieje mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godzinach 10-21, weekendy 13-21 (zgodnie z ustalonym grafikiem).
ZAK艁AD PRODUKCJI SPO呕YWCZEJ "MONIKA" - 2020-10-07 - Straszyn (pomorskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - 呕ary (lubuskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, dbanie o higiene i czysto艣膰 w kuchni. Wsp贸艂praca z innymi kucharzami i pomocami w kuchni oraz wsp贸艂prca z kelnerem i barmanem.Oferta pracy przeznaczona dla os贸b do 30 roku 偶ycia, zarejestrowanych w PUP O艣wi臋cim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Wykonywanie obowi膮zk贸w kucharza 艣niadaniowego. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach: 6-14. Dni wolne do uzgodnienia.
MSG Natalia Krawczun - 2020-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie zestaw贸w 艣niadaniowych i obiadowych w restauracji wg receptur zak艂adowych, utrzymanie czysto艣ci w lokalu, przestrzeganie przepis贸w sanitarnych i BHP
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - B臋dzin (艣l膮skie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane do艣wiadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, porcjowanie zywno艣ci, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy, prowadzenie rejestr贸w do procedur systemu HACCP, wsp贸艂dzia艂anie w sprawowaniu nadzoru nad prac膮 personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale 偶ywienia, przestrzeganie prawid艂owej eksploatacji maszyn i urz膮dze艅, dbanie o nale偶yty stan maszyn, narz臋dzi i sprz臋tu. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z art. 7 Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz chylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych)."
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-11-06 - Rybnik (艣l膮skie)
kuchnia tradycyjna: kiszka ziemnaczana, babka ziemniaczana, kartacze
BETA K. DOMANOWSKI, A STULGIS SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
Praca w restauracji w Kamienu 艢l膮skim, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, kierowanie zespo艂em.Wynagrodzenie do uzgodnienia
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jasku艂a - 2020-07-08 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
Obs艂uga klient贸w przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
"Nafagroup" Magdalena Abdelnafa - 2017-11-08 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-08-29 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymiar etatu do uzgodnienia. Praca jednozmianowa.
IZABELA FIGURSKA - 2018-05-10 - Rumia (pomorskie)
Wykonywanie prac zwi膮zanych z prac膮 pod ziemi膮.
Specjalistyczne Roboty G贸rnicze Chorz贸w Sp zo. o. - 2019-06-13 - Brzeszcze (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i podawanie 偶ywno艣ci i napoj贸w. Zatrudnienie na podstawie umowy o prac臋 na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pabianice (艂贸dzkie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2017-06-14 - Namys艂贸w (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃, ZAMAWIANIE ODPOWIEDNICH PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH DO KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE KART MENU,
kontakt przez PUP - 2020-09-17 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek, wydawanie potraw.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. No偶owniczaDyspozycyjno艣膰 8-20Min. 100 h pracy w miesi膮cusala G
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w, udzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, obs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny. Praca na 2 zmiany (7.00-15.00, 15.00-23.00). Oferta pracy r贸wnie偶 dla osoby z orzeczonym stopniem niepe艂nosprawno艣ci.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2017-05-04 - Zabrze (艣l膮skie)