KUCHARZ Krotoszyn oferta pracy OŚRODEK GASTRONOMICZNO-REKREACYJNY LEŚNICZÓWKA KRZYSZTOF SZKUDŁAPSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Wymagania: wykształcenie zawodowe - kierunek bez znaczenia, wymagane doświadczenie w zawodzie Zakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Data publikacji: 2020-08-07
Lokalizacja: Krotoszyn (wielkopolskie)
Pracodawca: OŚRODEK GASTRONOMICZNO-REKREACYJNY LEŚNICZÓWKA KRZYSZTOF SZKUDŁAPSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 1, 63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagania: wykształcenie zawodowe - kierunek bez znaczenia, wymagane doświadczenie w zawodzie Zakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krotoszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 30
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krotoszyński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3012
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krotoszyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
OŚRODEK GASTRONOMICZNO-REKREACYJNY LEŚNICZÓWKA KRZYSZTOF SZKUDŁAPSKI
danePracodawcy_nip: 6211000170
danePracodawcy_regon: 250448250
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
Leśna 1, 63-700 Krotoszyn, powiat: krotoszyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny lub CV i podanie złożyć w siedzibie firmy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - CV i podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: krotoszyński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3012
Gmina pracodawcy: Krotoszyn
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Krotoszyn
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936931
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.08.2020
Data dodania oferty pracy: 07.08.2020
Oferta pracy ważna do: 05.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d152585d16d2f73c93b9139cca02d8db
Podobne oferty pracy
przygotowywanie lub wydawanie potraw. Praca co drugi dzień po 10h, w godzinach: 09:00-20:00. Pracodawca oferuje umowę o pracę na okres próbny, po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony. Kontakt z pracodawcą: osobisty: ul. Konstytucji 3 Maja 2, 34-100 Wadowice, telefoniczny: 507 161 588.
Bańdo Helena Restauracja "Wenecja" - 2020-01-14 - Wadowice (małopolskie)
Mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
WWW.SMMAKI.COM BARTŁOMIEJ PYTKO - 2018-06-18 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej z wykorzystaniem znajomości receptur oraz przypraw, utrzymanie porządku w kuchni. Obsługa urządzeń: blendera, krajalnicy, miksera, pieca kebabowego.
kontakt przez PUP - 2020-06-23 - Andrespol (łódzkie)
-przygotowywanie posiłków (znajmość) kuchni ukraińskiej
FHU "RUSIA" RUSLANA SIVAK - 2016-10-17 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Profesjonalna obsługa klientów w zakresie usług finansowych (kredyty, pożyczki)
Stefczyk Finanse - Towarzystwo Zarządzające SKOK Sp. z o.o. Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-03-24 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Praca na kuchni: panierowanie i smażenie kurczaka, przyjmowanie dostaw towaru, dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca od godz 07:00 do godz 00:30.
Amrest sp. z o.o. - 2019-10-08 - Grabowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
KUZAR EWA Bar "Patria" - 2019-04-10 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, deseró z zastosowaniem narzędzi i urządzeń gastronomicznych
Archidiecezjalny Ośrodek Charytatywny CARITAS Archidiecezji Warmińskiej w Rybakach - 2019-05-20 - Rybaki (warmińsko-mazurskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków - dania kuchni polskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharz
WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2016-03-18 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2018-04-24 - Konradów (opolskie)
gotowanie i wydawanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielnie świadczone usługi kucharskie, w tym przygotowanie napoi oraz dań. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Sporządzanie list zamówień. Praca jednozmianowa.
kontakt przez OHP - 2019-08-12 - Opole (opolskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami i porcjowanie i wydawanie
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Pabianice (łódzkie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-06-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowanie odzieży do sprzedaży, sortowanie odzieży
kontakt przez PUP - 2020-11-06 - Brzeziny (mazowieckie)
- Przygotowywanie półproduktów (krojenie ogórka, rzepy itp.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie doprawianie,- Skręcani rolek (sushi),- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łódź (łódzkie)
kompletowanie,sprawdzanie,pakowanie,wysyłanie dostaw do klientów,generowaanie zamówień,prowadzenie dokumentacji zakupowej oraz ewidencjonowanie towarów i dostaw,przygotowanie dokumentów sprzedazowych,udział w inwentaryzacjach
kontakt przez PUP - 2020-11-30 - Częstochowa (śląskie)
- sporządzanie potraw i napojów dla pacjentów szpitala mile widziana znajomość diet specjalistycznych,- czynności związane z przygotowaniem posiłków do ekspedycji na oddziały szpitalne- nadzór i organizacja pracy podległych pracowników (pomoce kuchenne); nadzór nad utrzymaniem w należytym porządku naczyń i sprzętu kuchennego oraz nad stanem sanitarnym pomieszczeń kuchni, nadzór nad pobieraniem prób pokarmowych, odpowiednie ich oznaczenie oraz przechowywanie zgodnie z wymogami HACCP, codzienne sprawdzanie temperatury w urządzeniach chłodniczych i uzupełnianie rejestrów- współpraca z dietetykami w zakresie planowania jadłospisów dekadowych, opracowywania receptur nowych potrawPraca w godzinach 5:30 13:30, także w poszczególne niedziele i święta wg grafiku ułożonego z miesięcznym wyprzedzeniem
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2019-07-11 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posików
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Praca w godz. 05.00-13.00; 08.00-16.00; 10.00-18.00. Kontakt z pracodawcą osobisty, telefoniczny 790 204 088 lub e-mail: kawamarcafe (at) gmail.com
Grupa Ambasador sp. z o.o. sp.K - 2017-09-10 - Płońsk (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Planowanie żywienia i realizacja
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Tarnów (małopolskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe FOKS Dariusz Muszyński - 2020-08-18 - Białystok (podlaskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-11-14 - Tczew (pomorskie)
Restauracja nad jeziorem poszukuje na sezon od marca 2016 kucharza/pomocnika kucharza z doświadczeniem zawodowym i chęcią do pracy.
Vereinsgaststätte Seglertreff Martin Staubach - 2016-02-05 - Niemcy (Niemcy)