KUCHARZ Krotoszyn oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Data publikacji: 2020-06-16
Lokalizacja: Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Krotoszyn, powiat: 偶ni艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krotoszyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶ni艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0419
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.06.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5621552253
danePracodawcy_regon: 340586270
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Adres pracodawcy:
Parkowa 22, 86-300 Grudzi膮dz, powiat: m. Grudzi膮dz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Grudzi膮dz
danePracodawcy_kodPowiatu: 0462
Gmina pracodawcy: Grudzi膮dz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Grudzi膮dz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0983333
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grudzi膮dzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data dodania oferty pracy: 16.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 16.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2eda6e3c9e18215a2e8b1a7c31a6d8ad
Podobne oferty pracy
Produkcja potraw i napoj贸w. Produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych. Obs艂uga sprz臋tu. Porcjowanie i dekoracja potraw. Sporz膮dzanie wybr贸w garma偶eryjnych,
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - P艂ock (mazowieckie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; do艣wiadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 dost臋pnych w menu restauracji z powierzonych produkt贸w, przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
OBR脫BKA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, GOTOWANIE, UK艁ADANIE MENUWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWANIA POTRAW, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, GODZINY PRACY OD 8-21( DWA DNI PRACUJ膭CE , 2 DNI WOLEGO), PRACA W WOLNE DNI.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie mas kosmetycznych na magazyn.Wydawanie mas na produkcj臋, dbanie o zgodno艣膰 stan贸w magazynowych, pomoc przy produkcji.
Randstad Polska sp. z o. o. - 2016-10-12 - J贸zef贸w (mazowieckie)
- przygotowanie posi艂k贸w- serwowanie potraw ze szczeg贸ln膮 uwag膮 i dba艂o艣ci膮 o smak i estetyk臋 podania
O艣rodek Rozwoju Edukacji - 2020-03-16 - Sulej贸wek (mazowieckie)
Brak danych
RZESZOWSKIE ZAK艁ADY DROBIARSKIE " RES-DROB" SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
1. Obs艂uga w贸zk贸w wid艂owych.2. Przyjmowanie i wydawanie towaru.3. Kompletacja zam贸wei艅.4. Dba艂o艣膰 o porz膮dek w magazynie oraz na terenie przyleg艂ym.
SALTADIS SP. Z O.O. - 2019-09-06 - Macierzysz (mazowieckie)
Praca w dziale 偶ywienia w sanatorium. Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z zaleceniami dietetycznymi.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2017-10-16 - Sopot (pomorskie)
Wykonywanie zalece艅 lekarskich oraz zabieg贸w higieniczno- piel臋gnacyjnych. Podawanie lek贸w. Zapewnienie bezpiecze艅stwa mieszka艅com.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ STAROGARD GDA艃SKI - 2018-03-20 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - 呕ary (lubuskie)
aktywna sprzeda偶 produkt贸w wietnamskich, dostarczanie klientom informacji o produktach firmy, zamawianie towaru i przyjmowanie dostaw, wsp贸艂praca z handlowcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musia艂 Tadeusz Musia艂 Targowisko Dolne - 2016-10-06 - Targowisko Dolne (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Sp贸艂dzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Ko艂obrzegu - 2016-03-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie kanapek, sa艂atek, koktaili
kontakt przez PUP - 2019-10-17 - M臋cina Wielka (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Szpiegowo (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie r贸偶nych z艂o偶onych prac murarskich
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Mi艂os艂awice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, w szczeg贸lno艣ci zupy PHO i makaron贸w pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, zamawianie potraw azjatyckich u wietnamskich dostawc贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, gotowanie da艅 lunch
kontakt przez PUP - 2020-05-05 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Proszyska (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w korzystaj膮c z oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej i 艣r贸dziemnomorskiej, przy u偶yciu elektronarz臋dzi kuchennych, w tym pieca kuchennego, przygotowywanie napoi, zup, drugich da艅, deser贸w, przek膮sek, korzystanie z przepis贸w kuchni ukrai艅skiej w j臋zyku rosyjskim i ukrai艅skim
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Piaseczno (mazowieckie)
przyrz膮dzanie posi艂贸w,obiad贸w, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-12-27 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
odpowiedzialno艣膰 za rozw贸j sieci sprzeda偶y, t艂umaczenie tekst贸w um贸w handlowych i redagowanie ofert dla klient贸w z Chin, kontakt z kontrahentami i klientami chi艅skimi
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz(praca na dwie zmiany w godzinach 8-22)
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2018-12-07 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel Hamilton Dobosz Sp贸艂ka Komandytowa - 2019-06-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w kuchni dla restauracji hotelowej (kuchnia polska i mi臋dzynarodowa- kuchnia w艂oska, hiszpa艅ska, w zale偶no艣ci od wydarze艅- r贸wnie偶 poza europejska np. indyjska).
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - S艂ubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw i wyrob贸w cukierniczych
BULWAR BISTRO KAMILLA KANTEREIT-SZUKAJ & SZUKAJ - 2019-05-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
planowanie produkcji i ustalenie asortymentu produkcji, sporz膮dzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowc贸w do produkcji i dokonywanie ich oceny, przeprowadzanie jad艂ospis贸w i prawid艂owe zestawienie potraw, nadzorowanie przebiegu proces贸w technologicznych zgodnie z normami, obowi膮zuj膮cymi recepturami i ich wymogami sanitarnymi w poszczeg贸lnych pomieszczeniach produkcyjnych, wprowadzenie i sporz膮dzenie nowych potraw wg nowych (w艂asnych) receptur i przepis贸w, przygotowanie personelu do wprowadzenia nowych wyrob贸w i nowoczesnego sprz臋tu technicznego, nadzorowanie wydawania potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotycz膮cej rozlicze艅 produkcji (rozlicze艅 materia艂owo-technologicznych), organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, dbanie o aktualne badania lekarskie profilaktyczne i sanitarno-epidemiologiczne w艂asne oraz pracownik贸w, odpowiedzialno艣膰 za naczynia i sprz臋t kuchenny, Kontrole czysto艣ci naczy艅 sto艂owych i sprz臋tu kuchennego zgodnie z wymogami sanitarnymi
Lubuska Wojew贸dzka Komenda Ochotniczych Hufc贸w Pracy - 2020-02-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)