KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 650 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-06-28
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Uzdrowiskowa 23, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 650 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
72-600 Świnoujście 1, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.07.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b04046a26686b98fba7b933c9b7feb86
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Barbara Kmieciak Pierogarnia - 2016-11-04 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Maciej Michalczuk "Przy Kominku" Pizza Club - 2017-11-10 - Białystok (podlaskie)
Obsługa punktu gastronomicznego oferującego specjały kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, miłe i bezpośrednie obycie, łatwość w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych. Godziny pracy: 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, list zakupów
MT CONSUS MACIEJ SITARZ - 2016-06-24 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków oraz pizzy
Pizza-Bar TARNIÓWKA Józef Pałka - 2017-06-01 - Trzebinia (małopolskie)
Bezpośrednia współpraca z szefem kuchni, kierownikiem działu żywienia oraz dietetykiem, obróbka wstępna, wtórna i termiczna surowców, przygotowywanie posiłków zgodnie z raportem żywieniowym i jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowiązków służbowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca w zawodzie (praca os. Prokocim)
MILA SPÓŁKA AKCYJNA (DAWNIEJ: MARKET - DETAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA) - 2017-06-02 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-07-14 - Gliwice (śląskie)
Kucharz*
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Solina (podkarpackie)
pakowanie, kompletowanie, rzopakowywanie, sortowanie, przygotowanie towaru do wysyłki(praca w godz. 5-13, 13-21, min. 20 godz/tygodniowo)
DREMAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Skawina (małopolskie)
gotowanie, wydawanie potraw
PPH Agat Restauracja Królewska - 2018-04-18 - Wieliczka (małopolskie)
przyżądzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw dla gości praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-02-01 - Karpacz (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Agencja Ochrony Mienia i Usług Detektywistycznych ALAN - 2016-05-31 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie dań spożywczych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Jankowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16, miejsce pracy Słupsk i okolice; okres próbny 2 tyg., następnie umowa na czas określony; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą
PIOTR NOWAK ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY "NOW-BUD" ; BAR GASTRONOMICZNY "POKUSA" - 2018-08-23 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2018-12-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2016-06-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
prace porzadkowe oraz prace na terenie zewnętrznym
AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA I OCHRONY "JOKER" SP. Z O.O. - 2018-07-25 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2019-01-15 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej. Dbanie o czystość lokalu.
Antalya Kebab Serkan Haddur - 2016-10-13 - Nysa (opolskie)
Przygotowanie posiłków
BAR GASTRONOMICZNY Jerzy Krzyżański - 2016-02-29 - Żary (lubuskie)
Prace porządkowe na zewnątrz (praca na terenie Kępna, wymagane prawo jazdy kat. B, praca również dla emeryta lub rencisty)
Firma FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA ''MARTA'' PIOTR OSIECKI - 2016-09-26 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Lublin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Obowiązki kucharza w restauracjach hotelowych
Grupo Moga Laguna Garden's - 2017-02-01 - Hiszpania (Hiszpania)