KUCHARZ Krak贸w oferta pracy ASPEN RES Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw i napoj贸w dla pacjent贸w szpitala.
Data publikacji: 2017-10-12
Lokalizacja: Krak贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: ASPEN RES Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:31-531 Krak贸w, powiat: m. Krak贸w, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw i napoj贸w dla pacjent贸w szpitala.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpocz臋cia pracy: 16.10.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziane rownie偶 osoby niepe艂nosprawne
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Grodzki Urz膮d Pracy w Krakowie
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.10.2017
Data dodania oferty pracy: 11.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 11.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.10.2017
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WD艁UG RECEPTURY TURECKIEJ I WED艁UG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
PROFESJONALNE 艢WIADCZENIE US艁UG KUCHARSKICH, WSP脫艁TWORZENIE MENU, DBA艁O艢膯 O ESTETYK臉 DA艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢CI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (W艁OSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DO艢WIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w z zakresu kuchni chinskiej
S & L Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni zgodnie z og贸lnymi zasadami funkcjonowania, przestrzeganie zasad BHP, GHP i GMP.
WEGAFARM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-24 - Resko (zachodniopomorskie)
gotowanie posi艂k贸w, odpowiednie dobieranie smak贸w, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw
Przedszkole Niepubliczne "Stokrotka" - 2016-08-23 - Wola Moszczenicka (艂贸dzkie)
jw
Szko艂a G艂贸wna S艂u偶by Po偶arniczej - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie r贸偶nych grup i asortyment贸w potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem powierzonych narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅; realizowanie us艂ug gastronomicznych na anjwy偶szym poziomie poprzez zapewnienie klientom po偶膮danej jako艣ci podawanych potrawGodziny pracy: od 11.00 do 23.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Nowe Budki (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
" GRANSS " Marek Wolski i Adrian Chachaj s.c. - 2017-03-01 - Miastko (pomorskie)
praca w kuchni
Firma Handlowa MIRO Miros艂aw Bem - 2018-04-04 - 艁eba (pomorskie)
Wg programu sta偶u.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w/g karty menu i wydawanie dla klient贸w, obs艂uga catering贸w i przyj臋膰. Okres pr贸bny umowa zlecenie, kolejan umowa o prac臋. Praca w systemie co drugi dzie艅. Kontakt osobisty po wcze艣niejszym telefonicznym.
Bo偶ena Julia Polak-Stojanowa ZA艢CIANEK POLSKI - 2015-12-03 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
F.H.U. "BOSS", Zdzis艂aw Sojka - 2016-07-06 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Lutowiska (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
G脫RALSKA CHATA Sp. cywilna - 2018-01-23 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
okreslone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Radowo Ma艂e (zachodniopomorskie)
wolne miejsca pracy dla 3 os贸b przy rozpakowaniu i pakowaniu modu艂贸w oraz dla 1 osoby przy: organizacji transportu zwrot贸w od klienta, zamawianiu transportu, wsp贸艂pracy z biurami sprzeda偶y z zakresie us艂ugi posprzeda偶owej
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - M艂awa (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie potraw da艅, przek膮sek, ciast i deser贸w, utrzymanie czysto艣ci, 艂adu i estetyki wygl膮du stanowiska pracy, przekazanie wykonanych wyrob贸w kulinarnych bezpo艣rednio klientom lub za po艣rednictwem personelu pomocniczego, raportowanie z przygotowywanych produkt贸w do kierownika; kontrola uzupe艂nianie produkt贸w spo偶ywczych,; dba艂o艣膰 o klienta znajomo艣膰 sztuki kulinarnej kuchni ukrai艅skiej i w艂oskiej.
MY PASSIONS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-22 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw. Obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Katowice (艣l膮skie)
planowanie pracy kierowc贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - 艁ukowice (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSI艁K脫W KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Sz贸wsko (podkarpackie)
Przygotowanie da艅 rosyjskich i ukrai艅skich.
KON - PIKI ANDZRZEJ FILIPOWICZ - 2016-08-16 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc na kuchni. kontakt : 41 30-25-028, 722-010-555
Przedsi臋biorstwo Turystyczno-Handlowe "Jaga-Tour" Grzegorz 艁ojek, Huta Szklana 34 Bieliny - 2016-05-20 - Bieliny (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, organoleptyczne badanie wst臋pne artyku艂贸w przyjmowanych do produkcji, dbanie o przygotowywanie posi艂k贸w uwzgl臋dniaj膮c czynniki organoleptyczne jak kolor, smak i powi膮zane ze sob膮 potrawy, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, dbanie o w艂a艣ciwe przechowywanie art. spo偶ywczych, pobieranie pr贸b 偶ywieniowych z poszczeg贸lnych posi艂k贸w i przechowywanie zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艢niatowie - 2017-10-04 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw 艣ci艣le sezonowych, gotowanie tradycyjnych potraw kuchni niemieckiej. Posiadanie zaawansowanej wiedzy teoretycznej i praktycznej w zakresie: przygotowywania potraw zgodnych z tradycyjnymi recepturami. Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw na bankiety. Znajomo艣膰 zasad bhp pracy w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)