KUCHARZ Krak贸w oferta pracy Lider Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie smacznych posi艂k贸w do szk贸艂, 偶艂obk贸w, diet, dba艂o艣膰 o porz膮dek w kuchni.
Data publikacji: 2019-03-21
Lokalizacja: Krak贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: Lider Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:30-611 Krak贸w, powiat: m. Krak贸w, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie smacznych posi艂k贸w do szk贸艂, 偶艂obk贸w, diet, dba艂o艣膰 o porz膮dek w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.03.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: umiej臋tno艣膰 gotowania, organizacji pracy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Grodzki Urz膮d Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 21.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.03.2019
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w w hotelupe艂nienie funkcji szefa kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO UZDROWISKOWE "USTRO艃" SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustro艅 (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
1. Zapoznanie si臋 z funkcjonowaniem przedsi臋biorstwa:- og贸lne zasady funkcjonowania organizacji,- praktyka stanowiskowa w dziale magazynowo-logistycznym,- nabycie umiej臋tno艣ci pracy w zespole.2. Praktyka w dziale produkcyjnym:- zapoznanie si臋 ze specyfik膮 produkcyjn膮, rodzajem wytwarzanych wyrob贸w, - poznanie rodzaj贸w oraz w艂a艣ciwo艣ci wykorzystywanych materia艂贸w w艂贸kienniczych,- szkolenie w zakresie obs艂ugi maszyn szwalniczych, zastosowanie maszyn w procesie produkcyjnym,- nauka szycia: st臋bn贸wka, dwuig艂贸wka, overlock,- szkolenie w zakresie obs艂ugi wieloig艂owych maszyn do haftowania wzor贸w,- praca z wykorzystaniem program贸w hafciarskich.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - 艁apalice (pomorskie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Trzemeszno (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅, posi艂k贸w wg wytycznych pracodawcy
WIKI SMAK Wiktoria Potrac - 2016-09-20 - Nowy Dw贸r Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga programu komputerowego, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - S艂ubice (lubuskie)
praca: BASZTA 呕ODY艃
ZAK艁ADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY - 2019-02-01 - 呕ody艅 (wielkopolskie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Radom (mazowieckie)
wg.stanowiska
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Pu艅sk (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw
EUROBUD Chajewscy Sp. Jawna - 2017-06-07 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami; przygotowywanie p贸艂produkt贸w do produkcji da艅 ciep艂ych i zimnych kuchni azjatyckiej, zgodnie z opracowanymi recepturami, w tym obr贸bka wst臋pn膮 warzyw, owoc贸w, mi臋s i innych surowc贸w do produkcji da艅 (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie); przygotowywanie farsz贸w, sos贸w; utrzymywanie porz膮dku w magazynach spo偶ywczych, ch艂odni i warzywniaku i dbanie o rotacje towar贸w; zarz膮dzanie gospodark膮 magazynow膮; przyjmowanie i kontrola dostaw celem zapewnienia zgodno艣ci jako艣ciowej i ilo艣ciowej ze specyfikacj膮 w zam贸wieniu; utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy, czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych, sprz臋t贸w i naczy艅 oraz odzie偶y ochronnej; zapewnienie ci膮gle wysokich standard贸w higieny i bezpiecze艅stwa we wszystkich obszarach funkcjonowania kuchni, jak r贸wnie偶 zapewnienie, 偶e wszystkie wymagania bezpiecze艅stwa i higieny pracy pozostaj膮 spe艂nionepraca w godz. 11.00-23.00 (160 godz./m-c)
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, produkcja posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA EMILIA SZERWI艃SKA - 2018-03-14 - Suwa艂ki (podlaskie)
Osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw dla Go艣ci indywidualnych i grup zorganizowanych.
KAMP-POL Sp. z o.o. Hotel Uroczysko - 2019-02-11 - Cedzyna (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-07-07 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-07-29 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umow臋 zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej ni偶 20 godzin w miesi膮cu)oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Inez Dr贸偶d偶 Restauracja EAT ME - 2016-10-03 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, zup, sa艂atek. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, specjalno艣膰 gastronomia.
Sklep Spo偶ywczo - Monopolowy LENKA - 2016-10-21 - Wejherowo (pomorskie)
- przygotowywanie produkt贸w w obr贸bce mechanicznej i termicznej,- wydawanie da艅,- obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
PRACA W DREWNEM NA TARTAKU
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Nowy Drzewicz (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w kuchni ciep艂ej i zimnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Skorupy (mazowieckie)
wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane do艣wiadczenie
"STEMSTAL" Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w o艣rodka, zarz膮dzanie podleg艂ym personelem. Umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
O艢RODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY NZOZ "EWA" STANIS艁AW WIENCEK - 2019-02-19 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, prowadzenie kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 z kuchni polskiej, dbanie o 艂ad i porz膮dek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
Food, INC Przemys艂aw Petryszyn - 2016-04-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzie艅.
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Brzesko (ma艂opolskie)