KUCHARZ Kowalki oferta pracy LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 061,62 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Data publikacji: 2018-10-01
Lokalizacja: Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3 061,62 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kowalki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: rypi艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rypin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3 061,62 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.10.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
LECH ZWOLI艃SKI Firma Handlowo-Us艂ugowa " B.L. OLIWIA"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rypinie
Adres pracodawcy:
87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypi艅ski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: rypi艅ski
Gmina pracodawcy: Rypin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kowalki
Numer budynku pracodawcy: 88 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rypinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.10.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.10.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci, mycie naczy艅,prowadzenie dokumentacji wg procedur HACCP, dbanie o swoje stanowisko pracy
Publiczne Przedszkole "Le艣ny Zak膮tek" w 艁askarzewie - 2016-05-24 - 艁askarzew (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - 艁opuszna (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie pracy pomocnikom
SORENO Alina Maciejewska - 2017-11-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Z艁OTE PIASKI Dorota Szewczuk - 2016-08-09 - Jastarnia (pomorskie)
wed艂ug stanowiska
"Country Holiday" Sp. z o.o. - 2016-02-04 - Kosewo (warmi艅sko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga bufet贸w szwedzkich; praca dwuzmianowa w godz. 6-10, 16-20 (20 godz. w tygodniu); wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto 1000z艂/mies. ; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz.9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-16 - Rowy (pomorskie)
..
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, r贸wnie偶 w weekendy. Praca na umow臋 zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JAD艁ODAJNIA Anastazja K臋dziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W PSARACH - 2017-10-04 - Psary (wielkopolskie)
Przygotowanie da艅 a la carte, obs艂uga grup konferncyjnych, przygotowanie 艣niada艅, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjno艣膰 w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawc膮: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa - 2016-02-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
planowanie i gotowanie da艅 z kuchni wietnamskiej i orientalnej, planowanie i koordynowanie pracy w kuchni, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-04-05 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Zgodny z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Pu艂awy (lubelskie)
jw.
REST64 Sp. z o.o. - 2018-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZI艃SKIEJWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI GRUZI艃SKIEJ, 2 LATA DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
Cemo Cemal Dogan - 2018-03-16 - Drezdenko (lubuskie)
wg stanowiska
S艁OWIK Andrzej S艂owikowski - 2017-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Radom (mazowieckie)
-zapoznanie z systemem HACAP-obs艂uga maszyn i urzadze艅-praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "GASTROTEX" Mariola Pajdowska - 2017-08-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o estetyczn膮 ekspozycj臋 potraw, kontrola stan贸w magazynu, zam贸wienia towar贸w, przygotowywanie deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charakterystyka pracy
WARSZTAT SMAKU PAULA BARTCZAK US艁UGI CATERINGOWE - 2016-12-13 - Pleszew (wielkopolskie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-11-29 - Zawiercie (艣l膮skie)
- obs艂uga kasy fiskalnej- przyjmowanie zam贸wie艅- sprzeda偶 i przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
Mini Gastronomia Pawe艂 Kokoszanek Pniewy - 2016-01-04 - Lubosz (wielkopolskie)
Praca jako kucharz.Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe w zawodzie kucharz, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.Osoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o przesy艂anie CV na adres mailowy: bogumila.wardenga (at) hotelracibor.pl
HOTEL RACIBOR Sp. z o. o. - 2016-10-06 - Racib贸rz (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Olszowiec (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie da艅 i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni
ZAK艁AD US艁UG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-01-11 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Ciechan贸w (mazowieckie)