KUCHARZ Koszalin oferta pracy BAR Familijny Piotr Natka艅ski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Data publikacji: 2021-02-26
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: BAR Familijny Piotr Natka艅ski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Melchiora Wa艅kowicza 80 A , 75-445 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Koszalin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Koszalin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3261
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Koszalin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2021
Data zako艅czenia pracy: 01.06.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane, ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: BAR Familijny Piotr Natka艅ski
danePracodawcy_nip: 6690001108
danePracodawcy_regon: 330063290
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
75-445 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dodatkowe informacje: praca w godz. 09:00 - 17:00, od poniedzia艂ku do pi膮tku
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3261
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koszalin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949448
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
pizzeria - przygotowywanie i podawanie potraw i napoi
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 26.02.2021
Oferta pracy wa偶na do: 26.03.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.02.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.02.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?be9e06e235659a8169db5d277ab190aa
Podobne oferty pracy
Praca w charakterze kucharza
BISTRO CAPONE - 2016-05-06 - Wi艣niowa (podkarpackie)
Szczeg贸艂y oferty : http://pomorskawkohp.bip.gov.pl/ogloszenia-o-prace/1809_kucharz.htmlTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych:Dokumenty nale偶y przesy艂a膰 do dnia 23.09. 2016 r. poczt膮 elektroniczn膮 na adres: rekrutacja2.pwk (at) ohp.pl lub przesy艂a膰 poczt臋 tradycyjn膮 na adres: Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27, 80-237 Gda艅sk z dopiskiem "Rekrutacja na stanowisko kucharz".
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-09-16 - Tczew (pomorskie)
w艂a艣ciwy dob贸r i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych kuchni ormia艅skiej, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej - ormia艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w (obiad贸w) w sto艂贸wce szkolnej, zaopatrzenie w artyku艂y spo偶ywcze
GIMNAZJUM W LICZU - 2017-08-04 - Licze (pomorskie)
zgodie z zawodem
BASTEK AGD MILENA BASTEK - 2019-02-06 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, potraw, obs艂uga maszyn i sprz臋tu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Drogomy艣l (艣l膮skie)
sprzeda偶 i przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
FGU WIOLETTA M膭KOWSKA - 2020-06-29 - Police (zachodniopomorskie)
zgodny ze st.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Specjalnych przy Wielospecjalistycznym Szpitalu - 2017-09-20 - Milicz (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z zawodem. Okres pr贸bny 3 m-ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Godz. pracy 6-10, 11-14. Wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮.
A&R TRADYCYJNE SMAKI AGNIESZKA BO呕EK - 2020-02-19 - S艂upsk (pomorskie)
-
O艣rodek Wczasowy Sp z o.o. "SOLAR" - 2017-05-08 - Pustkowo (zachodniopomorskie)
Obr贸bka art. spozywczych, przygotowanie potraw, dbanie o czysto艣c stanowiska; praca dwuzmianowa w godz. 9-17, 14-22.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
KAMELEON MISZEWSKI TOMASZ - 2020-06-15 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie kebab i zestaw贸w kuchni tureckiejpraca w systemie dwuzmianowym 10-14 , 14 - 18
S&S POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-02-21 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga klient贸w, obs艂uga kuchni (sma偶enie, panierowanie)
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-31 - Adam贸w-Parcel (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w wg karty da艅. Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mi臋sa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
wyr贸b pizz, makaron贸w, kebaba,
Barbara Ma艂gorzata Stora - Pizzeria Pizza Pick - 2017-04-12 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i normami obowi膮zuj膮cymi w 偶ywieniu zbiorowym;- pakowanie potraw;- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy;Okres pr贸bny 2 miesi膮ce - umowa zlecenie, nast臋pnie umowa o prac臋. Praca w systemie zmianowym: 6:00-18:00 ; 6:00-14:00 ; sporadycznie nocki 22:00-6:00 - wg. grafiku do uzgodnienia z prze艂o偶onym.
Impel Catering Sp. z o.o. S.K - 2018-08-03 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Piekarnia Cukiernia "KO艁ACZ" Ireneusz Jankowski - 2016-08-02 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie potraw najwy偶szej jako艣ci zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urz膮dzenia i 艣rodki u偶ywane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kami艅ski Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przyrzadzanie posi艂k贸w
Nauczycielskie Centrum Wypoczynkowo-Rehabilit - 2019-11-12 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 , dba艂o艣膰 o porz膮dek na stanowisku pracy
PHU Gra偶yna Kropacz- Witkowska - 2018-01-22 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z menu
PIZZA FABRICO PATRYK NOWAKOWSKI - 2019-05-07 - Turek (wielkopolskie)
samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Pi艂a (wielkopolskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni japo艅skiej, polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych, deser贸w, sushi wed艂ug oryginalnych przepis贸w gastronomicznych rozbi贸r mi臋sa, ryb; obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOKPrzygotowanie sushi wed艂ug oryginalnych recepturumowa zlecenie na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2020-11-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
X
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, mycie i mielenie filet贸w rybnych, przygotowywanie kotlet贸w rybnych, pierog贸w oraz krokiet贸w, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrob贸w, gotowanie, sma偶enie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
RESTAURACJA JAN H. J. N. PAWE艁OSZEK SP脫艁KA JAWNA - 2021-03-08 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw. Obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego.
Zak艂adowy Klub Sportowy "Stal" Stalowa Wola - 2018-06-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)