KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 6 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-08-28
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Fredry 5, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw. Praca stała w Kołobrzegu w godz. 9-21, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 6 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 6 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE WSKAZANE
Nazwa pracodawcy: SOLNY INVESTMENT Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Fredry 5, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Fredry
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2019
Oferta pracy ważna do: 27.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d5a6c15de0882ab9de461acdcbb40681
Podobne oferty pracy
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
magazynier-fakturzysta
Stokrotka Sp. z o.o. - 2015-12-18 - Gorzyce (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Kożuchowski Piotr - 2016-03-18 - Wołczyn (opolskie)
SPORZĄDZENIE POTRAW
kontakt przez OHP - 2019-06-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Trzciel (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2018-04-05 - Tarnówka (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków typu kebabobsługa gościutrzymanie miejsca pracy w czystości
DONER KING Andrzej Burczyk - 2016-07-26 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. receptur restauracji (np. włoskie desery).
Fe. Ro. Gonfia Sp. J. - 2017-03-16 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny: 693-28-47-30Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2016-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych pensjonariuszy
Stowarzyszenie HILARITAS - 2019-06-06 - Piotrowice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
EUROTURYSTA Sp. z o.o. Pokrzywna 75 - 2017-07-27 - Pokrzywna (opolskie)
Kucharz
FIRMA CATERINGOWA "RESTAURACJA POLSKA" - WIESŁAW BUDZIEJKO - 2019-01-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych. Praca w godz.: 12-20.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Miechów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Mariola Zajączkowska - 2018-08-30 - Sztum (pomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej z rejonu Gaziantep w restauracji Urfa Kebab.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Cateringowa "LEŚNIK" - 2017-09-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni bliskowschodniej ( indyjskiej), przygotowywanie list zamówień ( język hinduski) przypraw i artykułów spożywczych sprowadzanych bezpośrednio z Indii.Praca w godz. 8-16, 14-22
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
Wg. stanowiska. Więcej informacji pod numerem 71 389 26 61.
Przedszkole Nr 1"CHATKA PUCHATKA" - 2017-11-03 - Wołów (dolnośląskie)
wymagane min. 3 lata doświadczenia w pracy na ww. stanowisku
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-12-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Składanie zamówień. Planowanie jadłospisów. Praca na kuchni. Koordynowanie pracy na kuchni.Praca w Stalowej Woli.
PPH-U "Kasia" Sp. z o.o. - 2017-10-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie dan i poiłków.
LOK ARTUR RYDZICKI - 2017-12-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
2 w 1 Cafe Benz Ewa Sowińska - 2016-04-29 - Końskie (świętokrzyskie)
przyrządzanie kebaba, surówek. praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-23.00
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
staż - zapoznanie się zregulaminem pracy, przepisami bhp, p.poż, zapoznanie się z organizacją pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentemoferowanych produktów i usług kulinarnych, zapoznanie się z obowiązującą dokumentacją rozliczeniami z pobranego towaru i wyrobów gotowych, zapoznanie właściwej organizacji zaopatrzenia towarowego oraz sposobów przechowywania magazynowania, zamrażania i rozmrażania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów, sosów, zapoznanie się z właściwą obróbką mięs w tym: wieprzowiny, wołowiny drobiu, dziczyzny oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dań garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, samodzielna praca na stanowisku kucharz azmianowego: sporządzanie karty menu, opracowywanie jadłospisu imprezy okolicznościowej według zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakością i ilością produkcji, opracowywanie własnego przepisu kulinarnego, właściwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwegostanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zaplecza magazynowego, stały nadzór nad higieną osobistą i odzieżą roboczą, Praca zmianowa: nocna,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Przygodzice (wielkopolskie)