KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-18 lub 07:00-19:00 co drugi dzień.
Data publikacji: 2020-10-14
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Waszyngtona 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-18 lub 07:00-19:00 co drugi dzień.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 6711707808
danePracodawcy_regon: 33146027700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Waszyngtona 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Waszyngtona
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: rehabilitacja i odnowa biologiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 14.10.2020
Oferta pracy ważna do: 13.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?adbec862ef3dd4da641279dbd0f2a151
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni cateringowej, realizacja zadań powierzonych przez Szefa Kuchni. Praca od poniedziałku do piątku od 5.00 do 13.00.Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 603 760 290, e-mail: biuro (at) wroclawskicatering.pl
Kanzeon Wrocławski Catering - 2018-08-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Elżbieta Frączek "Smaczny Kąsek" - 2018-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
Sporządzanie potraw w zakładzie gastronomicznym, pobieranie surowców i półproduktów kulinarnych kuchni tajskiej, wietnamskiej i chińskiej. Obróbka wstępna surowców.
kontakt przez PUP - 2020-01-16 - Okuninka (lubelskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Paweł Romaszko Mircze - 2019-12-19 - Mircze (lubelskie)
Zgodnie z nazwą stanowiska pracy- możliwośc przyuczenia.
ZAMEK GNIEW Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie zamówień, organizacja pracy własnej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Radocza (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie i gotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2020-10-06 - Kielce (świętokrzyskie)
właściwy dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych kuchni ormiańskiej, sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Łódź (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zielona Góra (lubuskie)
Gotowanie potraw egipskich Zamawianie i odbieranie towaruObsługa klienta (sprzedaż kebaba).
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie ofert i umów, pozyskiwanie źródeł do dofinansowania , sporządzanie dokumentacji aplikacyjnych do dotacji unijnych
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produktów, przygotowanie posiłków, czytanie receptur w j. wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2020-08-24 - Legnica (dolnośląskie)
Prace ślusarskie przy składaniu lekkich konstrukcji stalowych, balustrad, zadaszeń - cięcie materiału, obróbka materiału.
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Gościmowice Drugie (łódzkie)
Umiejętność przygotowywania posiłków, praca pod presją czasu
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Wojciechów (opolskie)
Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Racibórz (śląskie)
Samodzielna praca w kuchni ewentualnie możliwość przyuczenie, praca wg grafiku 2 dni pracy, 2 dni wolne, praca w godzinach 8.00-22.00.
Restauracja "Polskie Smaki", Cantare Przemysław Piaskowski - 2018-12-03 - Kraków (małopolskie)
Obsługa zaopatrzenia, magazynu, wykonywanie prac biurowo kancelaryjnych.
Wojewódzka Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Gdańsku - 2017-10-27 - Gdańsk (pomorskie)
-
Gospodarstwo Agroturystyczne " TANGO. Bogoniowski i inni" Spółka Jawna - 2019-08-05 - Modlimowo (zachodniopomorskie)
- sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi;- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi;- prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych; okres zatrudnienia 01.09.2019-31.08.2020; godz. pracy 6-14, 14-22
"TOURTREND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-19 - Strzelinko (pomorskie)
sporządzanie , gotowanie, wydawanie posiłków przy żywieniu zbiorowym; umowa od 01.05.2019 r. do 30.09.2019 r.; godziny pracy: 7.00- 15.00; miejsce pracy: Ośrodek Niezapominajka
BIURO TURYSTYCZNE "IWTUR" ALICJA IWAN - 2019-03-05 - Ustka (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ.PRACA W GODZINACH OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU 10.00 -24.00PIĄTEK- SOBOTA 10.00 DO 02.00NIEDZIELA 11.00 - 22.00, OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY.
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-11-29 - Dębica (podkarpackie)
przygotowanie i gotowanie potraw róznych kuchni świata w tym kuchni śródziemnomorskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2018-10-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca na kuchni w obiekcie gastronomicznym "Knajpucha" Blanki 47A.
ASB PALKA WIOLETTA PALKA - 2019-06-19 - Blanki (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw, ciast, deserów oraz ich wydawanie
"IKAEM GROUP" Mariusz Budzianowski - 2019-09-13 - Wołów (dolnośląskie)
Sprzedaż artykułów spożywczych, obsługa kasy fiskalnej. Praca w systemie dwuzmianowym (6.00-14.00, 14.00-22.00).
Handel Stacjonarny Grzegorz Świniarski - 2017-09-01 - Zabrze (śląskie)
praca przy serwisie urządzeń przeciwpożarowych w zakładach przemysłowych
Consultant Sp. z o.o. - 2018-10-01 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie, smażenie ziemniaków, mięs, frytek, przechowywanie w odpowiedniej temperaturze , wykonywanie dekoracji z lodu
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Łódź (łódzkie)