KUCHARZ Strzelinko oferta pracy "TOURTREND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: - sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi;- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi;- prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych; okres zatrudnienia 01.09.2019-31.08.2020; godz. pracy 6-14, 14-22
Data publikacji: 2019-08-19
Lokalizacja: Strzelinko (pomorskie)
Pracodawca: "TOURTREND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-200 Strzelinko 14, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi;- przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi;- prawidłowe przechowywanie artykułów spożywczych i produktów kulinarnych; okres zatrudnienia 01.09.2019-31.08.2020; godz. pracy 6-14, 14-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzelinko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej- uzależnione od posiadanego doświadczenia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"TOURTREND" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
76-200 Strzelinko 14, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzelinko
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.08.2019
Oferta pracy ważna do: 18.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?698609e3f63403a3e9a9d6e943a6a0cb
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków i deserów z karty dań.
ZAMREST MAGDALENA KUBINA I PIOTR KUBINA SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-10 - Zamość (lubelskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
staż
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wymagane doświadczenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw
Hotel Amax s.c. - 2018-02-12 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanieczystości i porządku na stanowisku pracy w casie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-06-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potrwa, gotowanie, sprzatanie, mycie urzadzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Kąkolewo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmypraca na umowę na czas określony (3/4 etatu), równoważny system czasu pracy według grafikuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Szkolenie BHP , HACCP i PPOŻ. Obieranie ziemniaków i warzyw. Obsługa krajalnicy do warzyw, urządzeń gazowych i elektrycznych. Zmywanie naczyń kuchennych. Obsługa zmywarki do naczyń stołowych. Przygotowywanie potraw gotowanych i surówek. Sprzątanie pomieszczeń baru i konserwacja sprzętu. Nauka metod przechowywania żywności. Wydawanie potraw. Nauka współpracy z personelem.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Dębno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2018-11-06 - Łęknica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie i projektowanie menu według wewnętrznych standardów. Zarządzanie pozostałym personelem kuchennym oraz dbałość o dobry kontakt z serwisem. Zapewnienie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Smażenie, pieczenie, gotowanie, przygotowanie dań , sprzątanie
PIZZAPL Marcin Koszykowski - 2016-05-31 - Gryfino (zachodniopomorskie)
LAKIERNIK SAMOCHODOWY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, STAŻ PRACY 10 LAT
USMOTOR SC - 2015-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
PHU ,,RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S. C. - 2018-08-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, obsługa klienta.
"JANTAR" USŁUGI PRODUKCJA HANDEL MAREK TARASZKIEWICZ - 2017-03-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
1. Dbałość o porządek w kuchni;2. Sprzątanie miejsca pracy;3. Przygotowywanie posiłków;4. Wydawanie posiłków zgodnie z zamówieniem;5. Sprawdzanie stanu magazynów;6. Składanie zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Leżajsk (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), organizacja wesel, imprez okolicznościowych
Zajazd Gastronomiczny TROPICANA Jerzy Banaszewski - Rożental - 2017-02-17 - Rożental (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; wymagane doświadczenie w zawodzie; książeczka sanepidowska lub gotowość do jej wyrobienia; praca w systemie: dzień pracy/ dzień wolnego; miejsce pracy: Knurów
FIRMA "SŁOWIK" - WIŚNIOWSKI ADAM - 2017-01-31 - Knurów (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-09-26 - Kartoszyno (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
praca w kuchni
"PROFES" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-03 - Kwidzyn (pomorskie)
doświadczenie mile widziane
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2017-01-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 14-18
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-15 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2020-02-24 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej miedzy innymi kebab, gyros, moussaka. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, kierowanhie pracą pomocy kuchennej, składanie zapotrzebowań na produktySala G
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Naprawa aut ciężarowych i osobowych
USŁUGI TRANSPORTOWE - WALDEMAR MICHALSKI - 2017-11-29 - Tuliszków (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości. Praca w godz. 5-23 w Marine Hotel w równowaznym systemie czasu pracy. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)