KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-18 lub 07:00-19:00 co drugi dzień.
Data publikacji: 2020-09-08
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Waszyngtona 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 6-18 lub 07:00-19:00 co drugi dzień.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 6711707808
danePracodawcy_regon: 33146027700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Waszyngtona 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Waszyngtona
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: rehabilitacja i odnowa biologiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 08.09.2020
Oferta pracy ważna do: 08.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?830260580e212427bfa8c80d54d98344
Podobne oferty pracy
Produkcja pizzy.
Fakt-Karafka - 2016-01-11 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz.: 11-19, 14-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 577 966 895.
P.H.U. DYJAX IWONA KOSOŃ-DYJAK - 2019-01-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2018-04-10 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE ŚNIADAŃ CIEPŁYCH, DAŃ MIĘSNYCH, ZUP I SOSÓW. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 w Bielsku-Białej.
PPHU POD GWIAZDĄ S.C. BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA - 2019-06-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Szycie, obsługa maszyn szwalniczych, kontrola jakościowa, prace porządkowe, wykonywanie innych czynności zleconych przez przełożonego.
COM.40 LIMITED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-23 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej, wydawanie, sprzątanie miejsca pracy, sporadyczna obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2020-09-16 - Gliwice (śląskie)
jw
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze nauczyciela fizyki; praca w Niepublicznej Szkole Podstawowej w Gogolewie. Wymiar czasu pracy 16 godzin miesięcznie. 1/4 etatu
Stowarzyszenie Rozwoju Wsi Dalewo i Gogolewo - 2020-06-29 - Gogolewo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60 - 2016-04-07 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-08-03 - Sanok (podkarpackie)
do uzgodnienia
FUNDACJA PODKARPACKIE HOSPICJUM DLA DZIECI - 2017-11-15 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej - odczytywanie receptur oryginalnych przepisów, produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków .Praca dwuzmianowa, I zmiana : 7:00-15:00; II zmiana: 11:00-19:00. Piersza umowa- zlecenia, później umowa o pracę na czas określony.
"Astoria" s.c. K. Baran, L. Załucka, Ł. Baran - 2018-02-07 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wareniki, okroszka, dania z dziczyzny) wg tradycyjnych receptur.
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla cateringu dietetycznego
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Piaseczno (mazowieckie)
- Organizacja pracy na kuchni, przygotowanie potraw wysokiej jakości zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zamówień. - Wynagrodzenie: 2800 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. - Praca: 6:00-14:00, 7:00-15:00 - wg grafiku. Wykształcenie min. zawodowe - kierunkowe - gastronomiczne. Wymagane min. 1 rok doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Kontakt wyłącznie telefoniczny (tel.: 22-577-42-03) w godz.: 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Katowice (śląskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poronin (małopolskie)
- GOTOWANIE W RESTAURACJI DANIA DNIA,- DEKOROWANIE,- PODAWANIEE POTRAW,
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Kaźmierz (wielkopolskie)
wynikający ze stanowiska pracy
CHALKOS TOMASZ MAJEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-15 - Lubiatów (lubuskie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Wrocław (dolnośląskie)
KucharzKwota wynagrodzenia do uzgodnienia
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2019-09-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie, gotowanie, smażenie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2020-08-28 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
MANHATTAN Dariusz Ziobro - 2020-04-06 - Strzyżów (podkarpackie)
Gotowanie potraw, wprowadzanie faktur towarowych (trzy zmiany)
QLT RESTAURANT & BAR Sp. z o.o. - 2018-11-30 - Kraków (małopolskie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2016-03-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
MIKO-TUR Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Funka (pomorskie)
wyrabianie i przygotowywanie pizzi do pozostałych dań z karty menu
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2017-09-06 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie poosiłków dla gości hotelowych, obróbka mięs i warzyw, obsługa urządzeń kuchennych
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-02-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie menu i posiłków w Restauracji Stara Karczma. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia.
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2015-12-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Kozienice (mazowieckie)