KUCHARZ Bielsko-Biała oferta pracy PPHU POD GWIAZDĄ S.C. BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE ŚNIADAŃ CIEPŁYCH, DAŃ MIĘSNYCH, ZUP I SOSÓW. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 w Bielsku-Białej.
Data publikacji: 2019-06-11
Lokalizacja: Bielsko-Biała (śląskie)
Pracodawca: PPHU POD GWIAZDĄ S.C. BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Michała Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE ŚNIADAŃ CIEPŁYCH, DAŃ MIĘSNYCH, ZUP I SOSÓW. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 w Bielsku-Białej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bielsko-Biała
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bielsko-Biała
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Asertywność i podstawy zarządzania emocjami
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanitarna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie/zawodowe. Konieczne 3 lata doświadczenia w pracy na proponowanym stanowisku, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemilogicznych.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
PPHU POD GWIAZDĄ S.C. BIERNOT MARIA, BIERNOT BOŻENA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Adres pracodawcy:
Michała Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny lub mailowy.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bielsko-Biała
Gmina pracodawcy: Bielsko-Biała
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bielsko-Biała
Ulica pracodawcy: Michała Grażyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 141
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku-Białej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.06.2019
Oferta pracy ważna do: 30.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9ce02ce8d6635d19596936470778cdb3
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW.
BAR KALORIA MAŁGORZATA ŁUKAWSKA - 2018-04-13 - Świdnik (lubelskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw. Praca w godzinach 12-22. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolnego.
Usługi Gastronomiczne Wynajem pokoi dla firm - 2016-09-29 - Cekanowo (mazowieckie)
Sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety). Praca na cały etat, od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany. 8h 7:00-15:00, 11:00-19:00; 12h 07:00-19:00Praca na umowe na okres próbny z możliwościa przedłuzenia.Kontakt osobisty i telefoniczny w godzinach 09:-15:00
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2018-01-12 - Brwinów (mazowieckie)
przyjmowanie dostarczonego towaru, przygotowywanie towarów do wysyłki, współpraca z dostawcami, obsługiwanie magazynowych systemów informacyjnych, sprawdzanie zgodności dostarczonego towaru z dokumentacją, zabezpieczanie towaru w magazynie, prowadzenie ewidencji narzędzi, zaopatrywanie produkcji
"PROMUS KATOWICE" Sp. z o.o. - 2018-01-19 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-01-22 - Brzeg (opolskie)
- przygotowywanie posiłków dla dzieci- udział w jadłospisie- utrzymywanie czystości w kuchni
Zespół Szkół nr 18 - 2016-11-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Produkcja i dystrybucja posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Łódź (łódzkie)
Pomoc w organizacji studiów podyplomowych, kursów i szkoleń; wsparcie przy tworzeniu i promocji ofert studiów i szkoleń; obsługa interesantów.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie lokalu kebab, przygotowanie potraw, sprzedawanie.
ATELIER KEBAB BARBARA DUŃSKA - 2018-06-29 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe OAZA s.c. - 2018-02-23 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel Sp. z o.o. - 2018-09-25 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2017-10-23 - Głuchołazy (opolskie)
obsługa gości indywidualnych i grup zorganizowanych, praca za barem, przygotowywanie sal bankietowych.
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-09-21 - Starachowice (świętokrzyskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, koordynacja pakowania posiłków, udział w szkoleniu pomocy kuchennych, współpraca z kadrą kierowniczą, współpraca z zespołem i delegowanie zadań, przestrzeganie zasad BHP (praca w nowotworzonej kantynie pracowniczej). Praca od pn do pt w godz. 6.00-14.00 lub 12.00-20.00
Aspen Res Sp. z o.o. - 2018-11-22 - Częstochowa (śląskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych
BBZ Firma Wydawniczo Handlowo Usługowa - 2017-06-28 - Niepołomice (małopolskie)
- utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywanie potraw- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw,- porcjowanie i wydawanie potraw- przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez kierownika i właściciela-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
Paweł Kaliski - 2016-05-12 - Słubice (lubuskie)
obsługa skręcarki
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tarnów (małopolskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-02-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków - śniadań.
HOTEL WITEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-01 - Modlniczka (małopolskie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Słupca (wielkopolskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
AMBROZJA SPÓLKA CYWILNA JAN RENIEC WOJCIECH RENIEC GRZEGORZ RENIEC KATARZYNA SARZYŃSKA - 2016-11-03 - Daszyna (łódzkie)
przygotowanie kurczaka, marynowanie produktów, smażenie kurczaka, przyjmowanie dostaw
AMREST SP Z O.O - 2018-11-16 - Głogów (dolnośląskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potrawwedług tradycyjny ceceptur kuchni orientalnej znajdujących się w menu lokalu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Grójec (mazowieckie)
Organizacja pracy kuchni Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni Nadzorowanie przygotowania i serwowania dań Zapewnienie wysokiej jakości potraw i dań Pieczenie cias
NA WIDELCU Joanna Stepnowska - 2017-02-23 - Augustów (podlaskie)
tworzenie menu z potraw typowych dla kuchni ukraińskiej oraz przygotowywanie oryginalnych dań tej kuchni tj. chaczapuri, lobio, pielemieni
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowywanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Praca na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej. Dbanie o powierzony sprzęt. Przestrzeganie przepisów BHP i p.pożSystem czasu pracy: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 01.10.2018-30.09.2019.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)