KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej - odczytywanie receptur oryginalnych przepisów, produktów i półproduktów
Data publikacji: 2019-01-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej - odczytywanie receptur oryginalnych przepisów, produktów i półproduktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2 400 zł/ mies + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej- znajomość oryginalnych receptur kuchni wietnamskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.01.2019
Oferta pracy ważna do: 25.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1) organizacja pracy Referatu, nadzór i kontrola wykonania zadań przydzielonych pracownikom;2) planowanie zadań remontowych i inwestycyjnych w zakresie rzeczowo-finansowym;3) nadzór nad przygotowaniem dokumentów do przeprowadzenia postępowaniao udzielenie zamówienia publicznego;4) nadzór nad weryfikacją i przygotowaniem materiałów do wykonania robót remontowych i inwestycyjnych;5) współpraca z zarządcami i administratorami nieruchomości;6) kontrola pod względem merytorycznym dokumentów finansowo-księgowych związanych z bieżącym działaniem Referatu;7) ocena celowości i zakresu planowanych remontów;8) sprawozdawczość z realizacji planu rzeczowego i finansowego budżetu gminyw zakresie realizowanym przez Referat;9) udzielanie informacji w zakresie prowadzonych w Referacie spraw dla potrzeb organów samorządowych oraz przełożonych;10) udział w komisjach prowadzących postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego oraz innych wyznaczonych przez Urząd.
Urząd Miasta Płocka - 2018-01-19 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych, obróbka wstępna surowców, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wykonywanie robót budowlanych, głównie tynków i posadzek
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Sygneczów (małopolskie)
praca kucharza
"SWOJAK" Haramus Wojciech - 2018-03-12 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą, porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach, utrzymanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno sanitarnych, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-01-16 - Białystok (podlaskie)
PRACA W MAGAZYNIE CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw.Serwowanie kawy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Babin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznosciowych, wycena karty dań
PPHU "MAWI-S" S. Zięba - 2015-11-19 - Tworzyjanki (łódzkie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanic CV na adres: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-09 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Kruszyn (dolnośląskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie jedzenia - frytki, naleśniki, pizza.
ADRIAN PAWEŁEK P.P.H.U."PAWELLEK" - 2018-10-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw
P.H.U. TIKA Karczma pod Strzechom Iwona Lis - 2016-03-11 - Górki Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie i sporządzanie dań obiadowych oraz pizzy
Marcin MODZELEWSKI "MAESTRO" USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2018-09-04 - Żagań (lubuskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Grabowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodny
RESTAURACJA "MAJERO" JOLANTA CHOLEWA - 2017-06-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
.
Pizzeria Apetita Iwona Kędzia - 2016-10-10 - Borek Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zakłady Przemysłu Odzieżowego "Marjoss" P.P. M. Długokęcka, J. Długokęcki Sp. Jawna - 2018-07-06 - Sierpc (mazowieckie)
1. Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP I P.POŻ.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP I P.POŻ.3. Instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie środkami myjącymi przy użyciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie ręczne talerzy, sztućców, sosjerek, zmywanie narzędzi kuchennych: chochle, noże, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczyń: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości. Mycie pomieszczeń kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na części artykułów spożywczych: warzywa, mięsa, sery, sosy, smażenie na urządzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produktów, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sałatek, panierowanie, obsmażanie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mięs.9. Przechowywanie surowców i półproduktów: sprawdzanie terminu przydatności do spożycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urządzeń chłodniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sulęczyno (pomorskie)
Przewóz odpadów
TONSMEIER - 2016-06-23 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"Tawerna Bar Morski" Mirosław Rogowski - 2015-12-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
lakierowanie elementów meblowych
Topas Dariusz Stoczyński - 2016-10-12 - Strobów (łódzkie)
gotowanie potraw, obsługa klienta, kasjer
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2017-05-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
-
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2016-04-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Siódme (wielkopolskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowywanie stanowiska pracy,- nauka i przygotowywanie posiłków,- sprzątanie stanowiska pracy,- gotowanie posiłków,- przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zgierz (łódzkie)
dbanie o właścicwą organizację pracy, planowanie menu, przygotowywanie posiłków, sporządzanie i wydawanie posiłków oraz deserów
MISSTERIUM Maciej Jewuła - 2016-04-21 - Łęg Tarnowski (małopolskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Kielce (świętokrzyskie)
szlifowanie, cięcie, polerowanie, wiercenie, frezowanie, obsługa maszyn, wspomaganie procesów produkcyjnych,
KLADAKOR DAMIAN BLASZKE - 2017-10-24 - Słonawy (wielkopolskie)