KUCHARZ Kolbuszowa oferta pracy Wróbel-Wesołowska Danuta PGHU "DANUŚKA",Restauracja C.K Galicja, Ośrodek Rekreacyjny "ROZŁOGI"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 420 PLN
Zakres obowiązków: Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.Praca w godz:7.30 - 16.3010:00--18:00, praca również w weekendy
Data publikacji: 2020-07-13
Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)
Pracodawca: Wróbel-Wesołowska Danuta PGHU "DANUŚKA",Restauracja C.K Galicja, Ośrodek Rekreacyjny "ROZŁOGI"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SĘDZISZOWSKA 26, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.Praca w godz:7.30 - 16.3010:00--18:00, praca również w weekendy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 420 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolbuszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1806
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kolbuszowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 420 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w zawodzie nile widziane
Nazwa pracodawcy:
Wróbel-Wesołowska Danuta PGHU "DANUŚKA",Restauracja C.K Galicja, Ośrodek Rekreacyjny "ROZŁOGI"
danePracodawcy_nip: 8141020411
danePracodawcy_regon: 690438503
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
MICKIEWICZA 15, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne spełniające wymagania pracodawcy proszone są o zgłoszenie się do doradcy klienta w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kolbuszowej w celu otrzymania skierowania na rozmowę kwalifikacyjną do pracodawcy. Pozostałe osoby proszone są o bezpośredni kontakt z pracodawcą: 605438473
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1806
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kolbuszowa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0974392
Ulica pracodawcy: MICKIEWICZA
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne 5520Z- Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania, 5530Z- Pola kempingowe (włączając pola dla pojazdów kempingowych) i pola namiotowe, 5610B- Ruchome placówki gastronomiczne, 5621Z- Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering), 5629Z- Pozostała usługowa działalność gastronomiczna, 8559B- Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane, 9329Z-Placówki gastronomiczne pozostałe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 13.07.2020
Oferta pracy ważna do: 12.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 13.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b500da4def67b8fd0ba52ff9c0568a10
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
JAROSŁAW FIGIEL - 2016-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy, podawanie pizzy klientom, obsługa klentów, inne prace związane z pracą w pizzerii (praca wgodz. 14.00-22.00, w soboty 14.00-23.00, możliwość zatrudnienia osoby w mniejszym wymiarze czasu pracy)
PIZZERIA GATTO NERO IRENA SUCHCICKA - 2016-01-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
HOTEL RESTAURACJA "KINGA " LUDWIKOWSKI LESZEK - 2020-05-22 - Katowice (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, zup, sałatek. Wymagania: wykształcenie zawodowe, specjalność gastronomia.
Sklep Spożywczo - Monopolowy LENKA - 2016-10-21 - Wejherowo (pomorskie)
Szef kuchni
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2018-04-18 - Firlej (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad towarami, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
Hotel Warszawa Sp. z o.o. - 2019-07-09 - Augustów (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, ustalanie karty dań, Dbanie o wybór składników do potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
Praca w pizzerni.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2017-03-06 - Płock (mazowieckie)
Obsługa urządzeń kuchennych; wykonywanie różnymi technikami potraw; układanie jadłospisów; przygotowanie posiłków; utrzymanie w bieżącej czystości pomieszczeń kuchennych, magazynu oraz stołówki.
kontakt przez PUP - 2020-07-22 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzień w godz. 7:00-19:00, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem, w godz. 6-18 lub 6-14. Do wynagrodzenia będzie doliczona premia i dodatek stażowy.
Dom Pomocy Społecznej w Strzebielinku - 2020-02-07 - Gniewino (pomorskie)
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie żywnością,- zapewnienie wysokiej jakości usług,- estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,- odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,- przestrzeganie obowiązującyh instrukcji i procedur HACCP,- komunikacja i współpraca z pracownikami przedszkola,- przygotowywanie posiłków dla dziecie będących na diecie.
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU - 2017-08-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Produkcja pizzy od podstaw do wypiekuw piecu. Przyrządzanie dań obiadowych, fast-food, sałatek.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Subkowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z kuchni dominikańskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Łochów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS R.M. w Wieelniu. Utrzymanie czystosci w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl - 2019-11-04 - Wieleń (wielkopolskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; min. dwa lata doświadczenia na w/w stanowisku; dobra organizacja pracy, odpowiedzialność, sumienność, umiejętność pracy w zespole; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACAPP i ISO, pobieranie towaru z magazynu; miejsce pracy: Gliwice
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2017-09-07 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka wczasowego.
kontakt przez OHP - 2016-02-18 - Jurata (pomorskie)
praca w kuchni
Tymorek Conlsulting&Trading Tymorek Damian - 2016-06-28 - Teresin (mazowieckie)
Prace gastronomiczne w restauracji, przygotowywanie dań, zmywanie naczyń, obieranie warzyw, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
AMAZONKA - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
Praca bezpośrednio na produkcji
SUDOMARKET POLAND Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-11-09 - Świdnica (dolnośląskie)
Sprzedaż i transport warzyw i owoców na giełdzie rolno - towarowej.
E.J.-B HURT - DETAL Jarosław Bućko - 2019-03-07 - Białystok (podlaskie)
samodzielny kucharz
Garmażer S. C. Ewa Powała, Jacek Gorol - 2020-08-27 - Bytom (śląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwie, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępną surowców:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie , duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających:ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów,podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Nałęczów (lubelskie)
KUCHARZ KUCHNI HINDUSKIEJ, przygotowanie i serwowanie posiłków charakterystycznych dla kuchni hinduskiej np. obsługa pieca tandur wg. recepty hinduskiej,umowa zlecenie, 110 h. w miesiącu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)