KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS R.M. w Wieelniu. Utrzymanie czystosci w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Data publikacji: 2019-11-04
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS R.M. w Wieelniu. Utrzymanie czystosci w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Międzyleska 4, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP, CV oraz LM.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Wieleń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wieleń
Ulica pracodawcy: Międzyleska
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.11.2019
Oferta pracy ważna do: 03.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?063360bdf63aa13de8743cd45d302873
Podobne oferty pracy
Praca w Krapkowicach. Kandydaci proszeni są o kontakt osobisty wraz z Cv w godz. 11:00-13:00
COM INTERIEUR POLSKA SP. Z O.O. - 2018-06-13 - Krapkowice (opolskie)
Gotowanie, pieczenie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2019-10-31 - Strzyżów (podkarpackie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PLACÓWKACH ZBIOROWEGO ŻYWIENIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY 698630124; MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2016-04-11 - Przylep (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-03-29 - Augustów (podlaskie)
-
ZGROMADZENIE SIÓSTR MIŁOSIERDZIA ŚW. WINCENTEGO A PAULO PROWINCJA CHEŁMIŃSKO-POZNAŃSKA - 2017-11-20 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
BISTRO TAGINE MICHAŁ KOŁTON - 2017-02-14 - Zawiercie (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW KLIENTÓW REJESTRACJI, NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE.
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Nowy Kamień (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla osób starszych i małych dzieci, dbanie o czystość w kuchni, w tym mycie i dezynfekcja naczyń kuchennych
DZIENNY DOM POMOCY W OŚWIĘCIMIU - 2018-10-25 - Oświęcim (małopolskie)
ĘSPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ ORAZ CHIŃSKIEJ, POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓLPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, POSŁUGIWANIE SIE NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW ORAZ BIEŻACA KONSERWACJA TYCH URZADZEŃ.PRACA OD 11-19
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-19 w Dźwirzynie
KOŁOWSKI TOMASZ "T.K GASTRONOMIA" - 2019-07-29 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2019-04-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
KUCHARZ
SZPITAL POWIATOWY IM.PRAŁATA J. GLOWATZKIEGO W STRZELCACH OPOLSKICH - 2017-11-09 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Prace opiekuńczo-wychowawcze z dziećmi w wieku 3-5lat. Wymagania: wykształcenie pedagogiczne, kierunek edukacja wczesnoszkolna i przedszkolna, łatwość nawiązywania kontaktów z dziećmi, umiejętność współpracy. Wysokośc wynagrodzenia zdodnie z Kartą Nauczyciela.
Niepubliczne Przedszkole "PRZY PARKU" - 2017-09-13 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Farma Smaków Agnieszka Biernacka - 2017-09-01 - Straszyn (pomorskie)
kucharz kuchni indyjskiej
SING SP Z O.O - 2016-03-03 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie półproduktów, pomoc w przygotowaniu deserów, realizacja zamówień: dań, świeżych soków oraz deserówdbanie o czystości miejsca pracy
Manekin Południe Grzegorz Ptak, Radosław Kozak s.c. - 2019-06-19 - Opole (opolskie)
- Przyrządzanie posiłków. Dbałość o czystość i estetykę na stanowisku pracy. Stosowanie się do zasad HACCP. Wykonywanie zadań zleconych przez zleceniodawcę.- Wynagrodzenie: 12 zł/bruttu/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przyrządzanie potraw kuchni polskiej. Kontakt telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 32-203-47-77) lub e-mail: biuro (at) zlotyrogkatowice.pl
Justyna Koszelska ZŁOTY RÓG - 2016-03-02 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-09-30 - Żary (lubuskie)
Ochrona obiektu. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Spółdzielnia Inwalidów "PROSNA" - 2016-11-14 - Domanin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dbałość o estetykę potraw, przygotowywanie posiłków hotelowych, utrzymanie porządku w miejscu pracy.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14,14-22 w Kołobrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami. Dbałość o najwyższą jakość wydawanych potraw. Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy. Przestrzeganie przepisów BHP.
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie - 2017-06-27 - Czarnów (mazowieckie)
praca w kuchni - sporządzanie przekąsek, dań głównych, praca w zespole;możliwość zatrudnienia na stałe lub w weekendy, poszukiwany drugi szef kuchni oraz osoby na stanowiska pomocnicze
"SIEM-POL"Joanna Siemieńczuk - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku.
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2019-10-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie uszek (z przygotowanego farszu i ciasta)
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-05 - Bukowica (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Moszczenica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-02-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)