KUCHARZ/KUCHARKA (NR 3056) Inowrocław oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 3056)
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej
Data publikacji: 2019-09-20
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 97, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka przez pierwsze 3 m-ce
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA (NR 3056)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.09.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Poznańska 97, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv, kontakt z pracodawą osobisty w godz: 8-13 (Kuchnia Martina), lub pod nr tel: 501-965-911
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-13
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 97
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2019
Oferta pracy ważna do: 20.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bb24dfa9cf957c0ae5fe171e9c958a9a
Podobne oferty pracy
dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków według standardów firmy
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Żabno (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, pizzy, obróbka wstępna warzyw, owoców, mięs.Mile widziane doświadczenie w gastronomii.Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, wykształcenie zawodowe.
"BRAX-TON" R.J.MAKULIK SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-03 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie procedur pielęgniarskich
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Puławy (lubelskie)
- przyrządzanie posiłków- prowadzenie i utrzymywanie porządku w magazynie żywnościowym- pobieranie produktów z magazynów i właściwe ich ewidencjonowanie- współpraca z intendentem- przestrzeganie norm żywieniowych- wykonywanie innych poleceń wydanych przez dyrektora
Żłobek "Niezapominajka" - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie oraz wykonanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW - 2016-07-20 - Proszenie (łódzkie)
Przygotowywanie: ciast, półproduktów, dań do wydania, sosów, sałatek; obsługiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porządek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zgłobice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, znajomość kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2019-11-14 - Zamość (lubelskie)
według stanowiska
P.H.U. STAN Andrzej Stańczak, Przedszkole MAM TALENT - 2020-08-14 - Wałdowo (warmińsko-mazurskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne,może być osoba do przyuczenia,książeczka sanepidowska,
MARIA DUCZMAL USŁUGI KUCHARSKIE U KLIENTA - 2016-06-22 - Wierzbno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków,smażenie naleśników, przygotowywanie farszy
AC POWER Piotr Podpłoński CREPES Naleśniki Piotr Podpłoński - 2017-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Tuczno (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i normami żywieniowymi, przestrzeganie stanu sanitarnego pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Radom (mazowieckie)
- Bieżąca obsługa i konserwacja instalacji, urządzeń Wod-Kan, elektrycznych i gazowych w budynku hotelowo - biurowym. Ponadto zamiatanie śmieci,koszenie trawy i odśnieżanie i drobne naprawy. Praca na terenie Katowic.- Wynagrodzenie: od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00 + czasami soboty, niedziele (podczas awarii + w razie pilnej potrzeby). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku lub na stanowisku elektryka lub jako konserwator budynków.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Katowice (śląskie)
gotowanie pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Świdnik (lubelskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2019-02-06 - Białystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2016-08-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań w dziale gastronomii. Zapewnianie jakości,świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortyment. Podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich zawartości, pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami. Wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską iuwagą. Patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennych rozmów z nimi tak, byuzyskiwać stałe informacje zwrotne o ich doświadczeniach, a także poznawać ich potrzeby i życzenia.
"SANO" Sp. z o.o. - 2017-05-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy, kebaba
IMPERRO Emilia Piszczatowska - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy, współpraca z pozostałymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2020-02-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
-Prezentacja potraw(bufet)Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.Przygotowanie potraw a la cart zgodnie ze standardami,przepisami i obowiązującymi gramaturami.Racjonalne gospodarowanie towarem,minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednia estetykę potraw.Utrzymanie porządku i higienyw miejscu pracy.Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.
LOGO-LIFT STANISŁAW GOŚ - 2019-09-10 - Karpacz (dolnośląskie)
do przyuczenia
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2017-04-04 - Białystok (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
aktywna obsługa klientów ubiegających się o kredyt ratalny, weryfikacja zdolności kredytowej,oferowanie, produktów finansowych i ubezpieczonych oferowanych przez pracodawcę. Budowanie trwałych relacji z klientem. Dobór oferty adekwatnej do potrzeb klienta.
Agencja Pracy Tymczasowej Work Service - 2017-01-24 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kebab, czytanie receptur w języku tureckim
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)