KUCHARZ K艂udno Stare oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie potrwa, ciast, napoj贸w, deser贸w. Przygotowywanie potraw sushi.
Data publikacji: 2020-07-22
Lokalizacja: K艂udno Stare (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:K艂udno Stare, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie potrwa, ciast, napoj贸w, deser贸w. Przygotowywanie potraw sushi.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: K艂udno Stare
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: grodziski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1405
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.08.2020
Data zako艅czenia pracy: 13.08.2023
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Umiej臋tno艣膰 przygotowywanie da艅 sushi.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5291693937
danePracodawcy_regon: 385574910
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Daleka 11A, 05-825 Grodzisk Mazowiecki, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: grodziski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1405
Gmina pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0920380
Ulica pracodawcy: Daleka
Numer budynku pracodawcy: 11A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.07.2020
Data dodania oferty pracy: 22.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 10.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?69f34e91e8e97bb075da925f608de365
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie potraw w zak艂adzie gastronomicznym
KM MATEUSZ KAZANIECKI - 2020-01-20 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni nepalskiej lub indyjskiej lub bengalskiej.Praca pon- niedz w systemie zmianowym w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych;ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w.
US艁UGI HOTELARSKIE PRZEMYS艁AW DZIUBEK - 2020-02-28 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Pomoc przy przygotowywaniu potraw, dbanie o czysto艣膰 na zapleczu kuchennym, wst臋pna obr贸bka mi臋s, warzyw, wydawanie potraw, pomoc przy imprezach
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
STANIS艁AW 艁UCZAK - 2017-10-02 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporz膮dzenie potraw zgodnie z jad艂ospisem, dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie w艂a艣ciwej wagi porcji, znajomo艣膰 zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej Luba艅 - 2019-10-31 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie sk艂adnik贸w do da艅 obiadowych i kolacji- przygotowanie potraw- rozmieszczenia dania na talerzu, dekorowanie - sprz膮tanie obszaru roboczego
Bianca Mai Fichtestube Rammenau - 2017-10-31 - Niemcy (Niemcy)
Zapoznanie z przepisami iregulaminami,sporzadzanie potrawzgodnie z jad艂ospisem.Dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej. Znajomo艣膰 zasad GMP, GHP.
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej w Lubaniu - 2019-03-28 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu.
PHU EURO CENTERTOP S. J. - 2016-04-05 - Skrudki (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kontrola 艣wie偶o艣ci produkt贸w
HOTEL 77 "ARA" Agencja Imprez Rozrywkowych - 2016-05-06 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
obs艂uga byd艂a mlecznego-zadaniowy czas pracy
"DANKO"HODOWLA RO艢LIN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭,CHORY艃 - 2019-03-12 - 艁agiewniki (kujawsko-pomorskie)
Samodzielna praca przy realizacji zam贸wie艅 a'la carte oraz imprezowych. Oko艂o 168 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
PPUH BACERO JOLANTA WALCZAK - 2019-09-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2020-08-04 - Proboszcz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowtwanie potraw pod catering. Praca w Brzesku w godzinach 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00
Firma Handlowo-Us艂ugowa Pod Grunwaldem Kamil Cierniak - 2016-01-05 - Brzesko (ma艂opolskie)
- obr贸bka wst臋pna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczysto艣ci,- dbanie o porz膮dek i higiene na stanowisku pracy i wok贸艂 siebie.Praca w "Galerii Smak贸w".
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-10-04 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰. Utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Wsp贸艂praca w zespole. Wsparcie w realizowaniu cel贸w restauracji. Praca na zmiany w godzinach 6:00-23:00.Kontakt z pracodawc膮 tel. 519191428 lub e-mail: karolina.sitek (at) amrest.eu.Oferta dost臋pna w sali G, A.
Amrest Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, sta偶 pracy wymaganyzakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w.
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2015-12-30 - Krotoszyn (wielkopolskie)
uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla os贸b bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowi膮zk贸w: obr贸bka wst臋pna, gotowanie da艅 obiadowych, sa艂atek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni arabskiej w gastronomii obwo藕nej np. falafel, pita, k贸fte z wo艂owiny. Obs艂uga opiekacza oraz sztycy.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
wg.programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
CATERING PASJA W艂odzimierz Drozd - 2019-11-04 - Stojad艂a (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie, Utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2019-01-08 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"B艁臉KITNA LAGUNA" STANIS艁AW KUBERNA - 2016-05-05 - Rewa (pomorskie)
PRZYGOTOWYWAIE, DEKOROWANIE I WYDAWANIE POSILK脫W WRAZ Z PIECZENIEM CIAST I INNYCH WYROB脫W CUKIERNICZYCH; PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH; PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W GARMA呕ERYJNYCH; SPRZ膭DZANIE I KALKULACJA JAD艁OSPISU
HENRYK GMYREK - 2017-04-18 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅
PHU Muller Pawe艂 Muller - 2017-03-15 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Zakopane (ma艂opolskie)
- Realizacja zam贸wie艅. Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posi艂k贸w na m.in cateringi, uroczysto艣ci. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 z艂/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)