KUCHARZ Jelenia Góra oferta pracy USŁUGI HOTELARSKIE PRZEMYSŁAW DZIUBEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 650 PLN
Zakres obowiązków: obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
Data publikacji: 2020-02-28
Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)
Pracodawca: USŁUGI HOTELARSKIE PRZEMYSŁAW DZIUBEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Piastowski 26, 58-560 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 650 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelenia Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 650 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna ksiazeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: gotowanie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie na stanowisku kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: chęć do pracy, komunikatywność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy: USŁUGI HOTELARSKIE PRZEMYSŁAW DZIUBEK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Podchorążych 15, 58-508 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
Ulica pracodawcy: Podchorążych
Numer budynku pracodawcy: 15
Nazwisko osoby zgłaszającej: Monika Pietryka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2020
Oferta pracy ważna do: 19.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e9d04e733c24082d3bfd5e32913a660
Podobne oferty pracy
Właściwe organizowanie pracy w kuchni, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna - 2015-11-17 - Łobez (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie obiadów,- porcjowanie mięsa,- przygotowywanie surówek i sałatek,- porcjowanie i pakowanie potraw do transportu w termosach, - przyrządzanie i pieczenie pizzy,- utrzymywanie w czystości pomieszczeń, w których przygotowywane są posiłki
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Kobylanka (małopolskie)
według stanowiska pracy
F.H.U. Stefan Madyda - 2019-04-03 - Mników (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Obsługa klienta.Planowanie programów treningowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Łódź (łódzkie)
Zabezpieczanie surowców, półproduktów przed zepsuciem, sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, deserów, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedaż bezpośrednia pieczywa. Praca w godz. 06.00-10.00.
PIEKARNIA KRZEŚLIN MLONEK DARIUSZ MLONEK LESZEK - 2018-11-08 - Krześlin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań wg karty, sporządzanie deserów, napojów.
"ALIBI" Pizza - Kebab Paulina Białasik - 2017-01-25 - Krzyż Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, naleśniki, pierogi, placki, zapiekanki.
PHU Barbara Lasota - 2019-04-03 - Nysa (opolskie)
Poszukiwanie informacji na zadany temat, tworzenie tekstów do stron internetowych poprawnych logicznie i semantycznie. Tworzenie tekstów pozycjonujących na stronach i do katalogów branżowych. Umieszczanie tekstów na stronach www.
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami
EUROBIZNESS FIND WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-07 - Żory (śląskie)
•przygotowywanie dań a la carte.•przygotowywanie dań do restauracji hotelowej•przygotowywanie dań cateringowych •przygotowywanie bufetu na konferencje i inne imprezy okolicznościowe•przestrzeganie przepisów BHP, HACCP.
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przygotowanie posilkówUstalanie karty dań kuchni polskiej i ukraińskiej np.strudle, barszcz ukraiński, wg oryginalnej receptury ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Łódź (łódzkie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE USŁUGOWE I PRODUKCYJNE "TARA" IRENA TARNOWSKA - 2017-10-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wykonywanie prostych prac murarskich w systemach murowanych; MIEJSCE PRACY: LUBLIN I OKOLICE
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Lublin (lubelskie)
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Teresin (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Katowice (śląskie)
przygotowanie zamówinonych dań, dbanie o czystość stanowiska pracy
"Ekonaft" Bolesławiec Sp. z o.o. - 2019-06-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
HOTEL SOLARIS LUPUS - 2016-05-30 - Kalisz Pomorski (zachodniopomorskie)
- praca w kuchni przy cateringu przedszkolnym- konieczne doświadczenie w zawodzie kucharza min. 3 lata
PHU ALEKSANDRIA ALEKSANDRA KUCHARSKA - 2018-09-18 - Łódź (łódzkie)
praca na kuchni, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, układanie menu.
JOLANTA BOROWIEC "MAT NAT" - 2020-02-05 - Mostki (świętokrzyskie)
dbanie o ekspozycję towarów i estetyczny wygląd, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porządek sali sprzedażowej, praca w zespole, praca w Niemstowie - nowo budowany market
DINO POLSKA S.A. - 2019-09-10 - Niemstów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych, pizzy
CIAO BELLA Monika Dudzik - 2019-09-16 - Pierwoszyno (pomorskie)
POZYSKIWANIE NOWYCH KLIENTÓW, PROWADZENIE NEGOCJACJI, PRZYGOTOWYWANIE OFERT
MAKRO FHU SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-29 - Kraków (małopolskie)
Kucharz- przygotowywanie posiłków regeneracyjnych.
Hanna Miller Usługi Gastronomiczne "Regeneracja" - 2018-01-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
THB SP. Z O. O. - 2017-08-23 - Gdynia (pomorskie)
obsługa maszyny do produkcji pierogów
KONSORCJUM MIĘSNE OKRASA Grupa Południe Sp.z o.o. - 2016-05-02 - Pilica (śląskie)
- Obsługa maszyn produkcyjnych typu prasa, gilotyna, wykrawarka otworów, dbałość o jakość produktu,praca w stałych godzinach, kontrola pracy i parametrów maszyn, nadzór nad realizacją zleceń produkcyjnych, sporządzanie dokumentacji produkcyjnej, czynny udział w kontroli jakości produkowanych wyrobów.- Wynagrodzenie: 2500-3000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na poczatek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. - Praca: 8:00-16:00. Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane średnie. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Dokładność w działaniu. Kontakt osobisty (ul. Konduktorska 14a, 40-155 Katowice) lub telefoniczny (605-627-516) w godz.: 9:00-17:00 lub CV przesłać na adres e-mail: kinga.mikrut (at) prefamat.pl
PREFAMAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOW - 2017-08-11 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food
Lucyna Adamczuk Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2018-07-19 - Morąg (warmińsko-mazurskie)