KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 357,5 PLN
Zakres obowiązków: Zapoznanie z przepisami iregulaminami,sporzadzanie potrawzgodnie z jadłospisem.Dbałość o racjonalne wykorzystywanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej. Znajomość zasad GMP, GHP.
Data publikacji: 2019-03-28
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hugona Kołłątaja 4, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zapoznanie z przepisami iregulaminami,sporzadzanie potrawzgodnie z jadłospisem.Dbałość o racjonalne wykorzystywanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej. Znajomość zasad GMP, GHP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 357,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz.6-20
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 357,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: -mile widziana książeczka sanepidowska.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 2, 59-800 Lubań, powiat: lubański, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubański
Gmina pracodawcy: Lubań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubań
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.03.2019
Oferta pracy ważna do: 12.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2016-02-05 - Hel (pomorskie)
Sporządzanie potraw, utrzymanie czystości w miejscu pracy, ocena surowców
ALFA Jan Majewski w Malborku - 2018-10-05 - Malbork (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Legionowo (mazowieckie)
Praca w kuchni DPS, przygotowanie i podanie posiłków mieszkańcom.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "POD DĘBEM" - 2017-01-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wymagane prawo jazdy kat. "B", aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
F.H.U. Jambor Jolanta - 2018-01-09 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - śniadania, obiady, przetwory mleczne. Udział w układaniu jadłospisów i przygotowywanie wg nich posiłków. Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych procedurą. Utrzymanie porządku i czystości w kuchni i pomieszczeniach przyległych. Dbanie o powierzone sprzęty.Praca na czas określony : 1 roksala G
Przedszkole nr 94 - 2018-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
-obsługa wtryskarek, wytłaczarek do przetwórstwa tworzyw sztucznych-przygotowywanie, uruchamianie i nadzorowanie procesu produkcji
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie ciasta na pizzę, skręcanie ciasta w kulki, robienie sosów, krojenie wędlin, krojenie warzyw
PIZZA FACTORY, StartDom Agencja Nieruchomości WALDEMAR MAZUR - 2019-01-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Kościerzyna (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy dbanie o porządek swojego stanowiska odbieranie telefonów od klientów przygotowywanie zamównień towaru. Możliwość nawiązania umowy o pracę na cały etat.Miejsce wykonywania pracy : punkty gastronomiczne w Łobżenicy lub Wyrzysku
MARCIN ZYŚK GASTRONOMIA-HANDEL-USŁUGI "ATOL" - 2017-09-07 - Wyrzysk (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-02-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
praca w kuchni restauracji a'la carte pod zwierzchnictwem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
zarządzanie szkołą, marką, zasobami ludzkimi
"EDUZAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Białystok (podlaskie)
do uzgodnienia
INŻYNIERIA RZESZÓW SA - 2017-10-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków na 400 osób w stołówce zakładowej, również posiłków dla dzieci w przedszkolach, sporządzanie menu, robienie zakupów, składowanie produktów, dokonywanie rozliczeń, przestrzeganie przepisów obowiązujących w kuchni, współpraca z innymi członkami zespołu, koordynowanie prac w kuchni, czuwanie nad planem urlopowym zespołu.
ODS Ostsächsische Dienstleistungs- und Service GmbH - 2018-07-25 - Niemcy (Niemcy)
noszenie cegieł i zaprawy murarskiej na budowie, mieszanie, wylewanie i rozpościeranie materiałów, instalacja urzadzeń, prace wykończeniowe, ładowanie i rozładowywanie materiałów budowlanych
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Kraków (małopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
IZAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-04-02 - Rząska (małopolskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-08-31 - Kościerzyna (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Uniwersalny Danusia Wróbel - 2018-04-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Staż w firmie: P.H.U. "ANERI". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 36.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA HOTEL "DANA" - 2019-02-25 - Łęknica (lubuskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW W BARZE KEBAB, OBSŁUGA GRILLA GAZOWEGO, PRZYGOTOWANIE DODATKÓW DO KEBABA, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, STAŻ PRACY 1 ROK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓ SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
MALEK'S GRILL HAUS MAŁGORZATA CHODŹKO - 2017-01-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-08-14 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw wg. zamówień klientów, dbanie o czystość i organizację produkcji jedzenia
Ancora Bużantowicz i Hływa sp. j - 2017-07-05 - Piła (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie minimalne wymagane, Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Restauracja POD DZWONEM Przemysław Paszek - 2018-07-09 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków. Praca w godz. 7-13, 3/4 etatu Kontakt Z pracodawcą: przedszkole (at) koszalkiopalki.pl lub 663302022
Przedszkole Publiczne Koszałki - Opałki - 2019-01-21 - Wrocław (dolnośląskie)