KUCHARZ Klimk贸wka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zapoznanie si臋 z zasadami funkcjonowania 偶ywienia zbiorowego w tut. Domu,zapoznanie si臋 z regulaminamii przepisami wewnetrznymi funkcjonowania zak艂adu pracy, udzia艂 w szkoleniu wst臋pnymi 艣rodowiskowym z zakresu BHP i PPO呕
Data publikacji: 2019-02-20
Lokalizacja: Klimk贸wka (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Klimk贸wka, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
zapoznanie si臋 z zasadami funkcjonowania 偶ywienia zbiorowego w tut. Domu,zapoznanie si臋 z regulaminamii przepisami wewnetrznymi funkcjonowania zak艂adu pracy, udzia艂 w szkoleniu wst臋pnymi 艣rodowiskowym z zakresu BHP i PPO呕
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Klimk贸wka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gorlicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
brak przeciwskaza艅 zdrowotnych do pracy na stanowisku kucharza
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Adres pracodawcy:
Michalusa 18, 38-300 Gorlice, powiat: gorlicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie + CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: gorlicki
Gmina pracodawcy: Gorlice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorlice
Ulica pracodawcy: Michalusa
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Pomoc spo艂eczna z zakwaterowaniem dla os贸b starszych i niepe艂nosprawnych.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorlicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 20.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.02.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Oferta pracy przeznaczona dla os贸b z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofert膮 pracy zg艂asza si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Do艣wiadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Rybnik (艣l膮skie)
Sprzeda偶 w臋dlin lub wyrob贸w cukierniczo-piekarniczych na stoisku firmowym. Dobry kontakt z klientem.
PRZEDSI臉BIORSTWO ROLNO-SPO呕YWCZE DARIUSZ DUBIELAK - 2018-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przechowywanie 偶ywno艣ci,przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, sporz膮dzanie potrwa i napoj贸w, dekorowanie potrwa, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, utrzymanie czysto艣ci na swoim stanowisku pracy. Oferta stanowi realizacj臋 zobowi膮zania pracodawcy do zatrudnienia osoby po sta偶u. W pierwszej kolejno艣ci zostanie skierowana osoba odbywaj膮ca sta偶 u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zamo艣膰 (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe,umiej臋tno艣ci: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, znajomo艣膰 zi贸艂 oraz innych produkt贸w stosowanych w kuchni tajwa艅skiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, 偶e szczeg贸lnym opisem sk艂adnik贸w da艅, projektowanie menu, dob贸r nowych da艅.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, praca przy przygotowywaniu imprez okoliczno艣ciowych
Go艣ciniec "Nad Wart膮" T i Z Krajewscy - 2016-01-08 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
- przyjmowanie i wydawanie towaru z magazynu- prawid艂owe oznakowanie wydawanych towar贸w- obs艂uga skanera HONEYWELL C00-010BT - obs艂uga programu SAP
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzi艅skiej, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku i w lokalu
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - 艁azy (mazowieckie)
znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
INELEKTRA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-05 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 z karty menu, dbanie o czysto艣膰, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - 呕aga艅 (lubuskie)
jw
Magdalena Tilszer wsp贸lnik s.c. Zupkultura - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-01-12 - Lubin (dolno艣l膮skie)
wypiek pizzy, obs艂uga klienta
FIRMA US艁UGOWO-GASTRONOMICZNA MIKA Bogus艂awa Zimorodzka - 2017-04-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ W POZNANIU - 2018-10-17 - Pozna艅 (wielkopolskie)
nadzorowanie 艣wie偶o艣ci produkt贸w,ustalanie karty da艅,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, sk艂adanie zam贸wiw艅. Praca na umow臋 zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 caly tydzie艅 w godz. 8:00-18:00. Propnowany okers wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Do obowi膮zk贸w kucharza nale偶y: przygotowanie 艣wie偶ych potraw regionalnych a'la carte, organizacja pracy w kuchni, gotowanie na imprezach.
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich lub chi艅skich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
POWER
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DINER Bogus艂aw Zaremba - 2016-05-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie prac fotograficznych na zam贸wienie klient贸w firmy, umieszczanie i sprzeda偶 zdj臋膰 wykonanych dla firmy na plac贸wkach internetowych. Wykszta艂cenie wy偶sze, do艣wiadczenie zawodowe 5 lat na w/w stanowisku. Znajomo艣膰 j臋z. rosyjskiego i ukrai艅skiego. Znajomo艣膰 techniki marki Hasselblad.
PAPA STUDIO Sp. zo.o. - 2016-05-17 - Z膮bki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, pobieranie pr贸b posi艂kowych z kuchni og贸lnej i prawid艂owe przechowywanie ich zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, przyjmowanie produkt贸w przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie nale偶ytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
ZAK艁AD PIEL臉GNACYJNO-OPIEKU艃CZY im. ks. Jerzego Popie艂uszki - 2019-01-08 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w wg wskaza艅 dietetyka, podawanie posi艂k贸w, dob贸r diety, 偶ywienie os贸b ob艂o偶nie chorych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pracownik贸w Aresztu 艢ledczego + ich wydawanie i sprzeda偶. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. R贸wnowa偶ny czas pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Zabrze (艣l膮skie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-08-21 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie r贸znego rodzaju potraw, ciast i deser贸w z zastosowaaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅. Sprz膮dzanie potraw kuchni rosyjsko-ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Mysz臋cin (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SU艁TAN KEBAP - 2016-04-07 - Jaworzno (艣l膮skie)
zgodny, praca na terenie kraju
FHU SHARIFBAY YAKUBOV - 2018-03-20 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Ub贸j, rozbi贸r, produkcja.
Ub贸j i Przetw贸rstwo Mi臋sno-W臋dliniarskie M.K臋dziora - 2017-05-17 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
- Przygotowywanie p贸艂produkt贸w (krojenie og贸rka, rzepy itp.),- Obr贸bka ryby,- Przygotowywanie zalew do ry偶u i r贸偶nego rodzaju sos贸w,- Gotowanie ry偶u i odpowiednie doprawianie,- Skr臋cani rolek (sushi),- Dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)