KUCHARZ Toruń oferta pracy ZAKŁAD PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZY im. ks. Jerzego Popiełuszki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 750 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, pobieranie prób posiłkowych z kuchni ogólnej i prawidłowe przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami, przyjmowanie produktów przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie należytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
Data publikacji: 2019-01-08
Lokalizacja: Toruń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ZAKŁAD PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZY im. ks. Jerzego Popiełuszki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ligi Polskiej 8, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, pobieranie prób posiłkowych z kuchni ogólnej i prawidłowe przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami, przyjmowanie produktów przeznaczonych do kuchni, nadzorowanie należytego ich przechowywania oraz prowadzenia inwentaryzacji kuchennej,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 750 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 5.30-13.30, 10.00-18.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Toruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Toruń
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Toruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 750 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD PIELĘGNACYJNO-OPIEKUŃCZY im. ks. Jerzego Popiełuszki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Adres pracodawcy:
Ligi Polskiej 8, 87-100 Toruń, powiat: m. Toruń, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Toruń
Gmina pracodawcy: Toruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Toruń
Ulica pracodawcy: Ligi Polskiej
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Miasta Torunia
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2019
Oferta pracy ważna do: 08.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prawidłowa realizacja procesu produkcji, obsługa linii produkcyjnej, praca stojąca
''PILKINGTON IGP'' SZCZECIN SP. Z O.O. - 2018-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w smażalni pstrąga w Terce, pracodawca zapewnia gratis zakwaterowanie i wyżywienie.miejce pracy : Terka 11 km od Polańczyka
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2017-05-10 - Terka (podkarpackie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków
TABU Olga Mikołajczyk - 2016-05-06 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
kucharz
"GOŚCINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-06-19 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia bengalska, arabska, turecka
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zwoleń (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
Wg zawodu
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe FOOD SERVICE s.c. - 2016-08-19 - Żary (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w bistro. Wymagamy: -minimum doświadczenia w pracy -odpowiedzialności i sumienności -dyspozycyjność-dbania o porządek w miejscu pracy -chęci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w młodym i energicznym zespole-możliwość nabycia doświadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert Świątek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawcą:570950401
Figa Sp zoo - 2016-06-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy i kebabu. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych (praca w systemie 2/2 - zmiany dzienne)
PRZEDSIĘBIORSTWO RAMATECH Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Kraków (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Kościerzyna (pomorskie)
Transport towarów na terenie kraju i za granicą zgodnie ze zleceniami.
RABAS MICHAŁ - 2017-11-14 - Rogów (śląskie)
-
"Bazuny" Dymowska i Ankiersztejn Spółka Jawna - 2016-01-22 - Kościerzyna (pomorskie)
sprzedaż produktów finansowych i ubezpieczeniowych klientom sklepu Leroy Merlin
ONEY POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań z rejonu uklraińskiego (kuchnia ukraińska). Umowa o pracę na cazs nieokreślony. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Oferta dostępna w slai G
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie potraw znajdujących się w menu restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2018-11-28 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o przepisy, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta.
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-11 - Ozorków (łódzkie)
Wg stanowiska
PHU GASTRONOMICZNO-HOTELOWE Beata Kijowska - 2016-09-01 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równowaznym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, równiez w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Usługi Hotelarskie Wioletta Cieślak - 2016-04-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych
KMORDER SP. Z O. O. - 2015-12-23 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-01-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
praca w systemie II-zmianowym również w soboty i niedziele
Restauracja Sławianka Sława - 2016-01-25 - Sława (lubuskie)